Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Dvanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Dvanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Dvanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Dvanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Dvanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Dvanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Dvanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Dvanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Dvanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Dvanaesta kuca u natalnoj karti

+5
Admin
melindas
Hirurg_u_pokusaju
trolerka
Mrgud
9 posters

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Pet Avg 21, 2015 10:56 pm

Dvanaesta kuca

Prirodni znak je Ribe
Prirodni vladalac je Neptun
Kljucna rec je podsvesno
Kuca zavrsetaka I zatvorenih prostora
Padajuca  kuca


Dvanaesta kuca pokazuje vase nepoznate ili skrivene jake I slabe strane. Ukazuje na tugu, patnje, ogranicenja, hendikepe, tajne, izolovanost, razocarenja, tajne radnje. Ukazuje na mesta izgnanstva, zatvore, bolnice, dusevne bolnice itd, kao I na uzdrzanost, inhibicije, progonstvo, skrivene neprijatelje, prikrivene  opasnosti , stetu koju sami sebi nanosite I ilegalne poslove. Pokazuje sve one stvari koje krijemo od drugih. Istrazivanja, pozadinu, subjektivne oslonce, unutrasnju svest, nesvesno Ja, duhovne dugove koje treba platiti (karma), ali isto tako I milosrdje, saosecanje I rad za javno dobro. Ovu kucu cesto nazivamo ostavom ili spremistem horoskopa zbog toga sto tu bacamo I skrivamo problem koji su isuvisse bolni da bismo se sa njima suocili, ili teskoce cije postojanje odbijamo da priznamo.

Dvanaesta kuća u natalnoj karti se povezuje sa stradanjima, gubicima, tužnim događajima, dešavanjima sa fatalnim ishodom, siromaštvom, bolešću, itd. Ovo polje je "zaduženo", takođe, za gubitak novca, svađe oko novca, velike izdatke, lišavanje slobode, "robovanje" nekoj osobi u ljubavi, osećanje krivice, tajne veze, skrivena neprijateljstva i drugo. Osim toga, dvanaesta kuća je i kuća iluzija i ukazuje na to da stvari često nisu onakve kakvim nam se obično čine. Takođe, vlada i snovima, ezoterijskim veštinama i misterijama uopšte. Ono što je, takođe, vrlo karakteristično je da dvanaesta kuća predstavlja prošli život.

Opis : završetka, padajuće, promenljivo, zatvoreno
Znači : ograničenja, unutrašnja snaga, autodestrukcija, podsvest
Prirodno : PiOVAN 12p – nevidljive opasnosti, ograničena energija.
DA MA – izbegava introspekciju, želi delovati van, nesiguran, napet nervni sistem
LA MA – frustriran, atentati, u žen. nekad silovanje (posebno sa VE) zatvor, zamka u koju upada, kriminal ili nezakoniti poslovi.


BIK 12p – tajna imovina i novac, potreban je novac da se oseća zaštićenim.
DA VE – strah od siromaštva, emotivan, teško se suočava sa sobom, suprostavlja se promenama, lakoveran, lako ga prevare, radije trpi nedaće nego što proba nešto novo.
LA VE – krađa, kriminal, nepošten, velike životinje i opasnost od njih.


BLIZANCI 12p – radoznao za sve tajno,
DA ME– čuva ili priča o tajnama (tračevi), ME u Pi izrazito duhovan, deluje instiktivno, dobra intuicija pa je dobar psiholog ili psihijatar, ekstrasenzorne sposobnosti.
LA ME – boravak u bolnici posle saobraćajne nesreće, krađa kola, sklon morbidnom ili nagloj promeni raspoloženja, sukob sa zakonom, nesiguran, strahovi.


RAK 12p – život u inostranstvu (4p od 9p), skrivena kuća ili vikendica pripada majci, hotel, talenat.
DA MO – iza svakog uspešnog mušk. stoji žena, osetljiv ali ponos i strah od povrede sprečavaju da to pokaže, ljubazan prema ljudima, dobar lekar ili uopšte negovatelj.
LA MO – gubitak kuće, majka je uskratila ljubav u mladosti, nesigurnost, suicidne ideje, depresija, bol zbog majke, razočarenje.


LAV 12p – tajne VH, jaka skrivena snaga, uspešan ako dopusti da sija kroz druge.
DA SO – upravlja stvarima iz senke (masoni, tajne organizacije), SO DA UR bavi se nekim istraživanjem, glumci (ulogom krije svoje pravo ja), uspeh u poljima daleko od očiju javnosti,
LA SO – tajne koje se kriju od njega, jaki moćni neprijatelji, organizovani kriminal ( pogledati i znak Pi ), nedostatak oca ili loš odnos sa njim, otac može biti u zatvoru uz ostale faktore. U žen. tajna veza sa oženjenim muš. uz asp. UR može se razvesti ili je razveden, SO 0* ME verovatno ima dete. Depresije, razočarenje zbog dece, ljubavi, kocke ili špekulacija.


DEVICA 12p – bolnice, labaratorije, medicinske sestre, špijuni, tajne službe. Loš ME psiha je ugrožena što može dovesti do psihosomatskih oboljenja.
DA ME – kritičan i prema sebi i prema drugima, bavi se površnim detaljima umesto otvoreno da se suoči sa sobom, ASC ScVi – privlači ga rad u zdravstvu, zainteresovan za bolničke i zdravstvene probleme
LA ME – problemi na poslu i braku, psihički problemi, tajni neprijatelji na poslu, spletke na poslu, bolničko lečenje, hipohondrija.


VAGA 12p – tajne veze, brak je počeo kao tajna veza, ovo je retko priča o zatvoru.
DA VE – daleka i lepa putovanja (naročito ostrva), filozofski se odnosi prema problemima, često samosažaljenje a druge vidi onakvim kakvi jesu, izražen smisao za umetnost i književnost, ASC Li – teško skriva privatni život, ma koliko se trudio sve tajne izadju u javnost.
LA VE – ljubav sa kumom, tajna ljubav ruši brak, ljubavni problemi utiču na psihu, druge krivi za svoje probleme, neralno prihvata život.


ŠKORPIJA 12p – put ka nesvesnom ili potpuna destruktivnost. Retko kada dobar položaj.
DA MA PL – velika unutrašnja snaga ali je uglavnom svoj neprijatelj, teško se suočava sa sobom, dobra moć transformacije i regeneracije, sklon zlovolji
LA MA PL – bolnice i operacije, kriminal, opasni tajni neprijatelji od koji preti smrt, tajna seksualna veza, smrt daleko u močvari, magli ili nekom tajnom mestu.


STRELAC 12p – putovanja u najudaljenija civilizovana mesta (Australija), luksuzni i veliki hoteli, u inostranstvu moguća izolacija i samoća, odlazak u manastir.
DA JU – zadržava optimističku veru u život, tolerantan, ljubazan, sposobniji od drugih da sagleda suštinu i intuitivno koristi svoje potencijale, korist dolazi od prikrivenog uticaja, zaštita kada je najmanje očekuje, ASC Co – manje samisolsti uz utisak da nije dovoljno cenjen ni on ni njegov rad.
LA JU – problemi u inostranstvu, manje optimizma, strah od neuspeha.


JARAC 12p – nije sretan znak, karijera kroz tajne službe ili daleko u inostranstvu, stara bolnica ili zatvor, potrebno je ponekad se usamljivati ili odlaziti u duhovna mesta radi pročišćenja (manastir).
DA SA – solidna unutrašnja snaga, sebičan, tužan, usamljen, nije skroman, usamljenički hobi, voli da radi sam, nije sklon pružanju usluga.
LA SA – artritis, negativni stavovi, strahovi vode u depresiju, preterano naglašen ego i sklonost prestižu, skriveni problemi u karijeri, tajni neprijatelji medju starijim ljudima, pad sa položaja.


VODOLIJA 12p – UR je daleka transcedentalna pla. »onaj koji budi«, pa većina ljudi ne reaguje na njegov prilično apstraktan uticaj ali će svi osetiti neku uznemirenost koju nisu u stanju da objasne, sve do prvog SA povratka (oko 29-te god.). Uticaj zavisi od položaja UR, prijatelje pretvara u neprijatelje i obrnuto, prijateljstvo u bolnici ili zatvoru i slično.
DA UR – unutrašnje budjenje je važnije od svega, ASC Pi – dobro razvijena intuicija, saosećajan prema potlačenima i ljudima u nevolji, izražena privatnost, svetu pokazuje bolje lice a prikriva pravu prirodu, dobro za glumce, ASC Aq – izrazito netrpeljiv prema svim ograničenjima ali izlazi na kraj sa svojim emocijama.
LA UR – odlazak u bolnicu posle saobraćajne ili neke druge nezgode, emocije stvaraju nervozu i čudne reakcije (često eksplozivne), neočekivani problemi i nejasne želje vode u drogu i alkohol, iznenadni napad tajnog neprijatelja koji se predstavljao kao prijatelj.


RIBE 12p – naglašavaju tajne i sve vezano za ovo polje, a aspekti NE će pokazati ishod.
DA NE JU – osetljiv, snažan osećaj za službu, uvek spreman da pomogne ljudima u nevolji, ima potrebu da bude sam i napuni »baterije«, ASC Ar – deluje silovito čime prikriva osetljivost
LA NE JU – usamljenost, razočarenja, potcenjuje ili pogrešno shvata druge, teško sagledava sebe, žrtva, skriva se, ranjiv.

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Vladari polja

Počalji od Mrgud Pet Avg 21, 2015 11:03 pm

VLADAR 1p u 12p
DA – povučen i plašljiv kao mlad, sa godinama nauči da se oslanja na svoju unutrašnju snagu. Karijera u šou-biznisu pisac, detektiv, ambasador ili stručnjak za odnose sa javnošću. Može da utiče na druge iako nije u prvom planu. Nije naivan, zna kada treba nešto prećutati i tako ostavi utisak velike mudrosti. Ne plaši se samoće, odnosno uživa u sopstvenom društvu. Tajne organizacije, masonerija, državna bezbednost. (1) pr. – JU će stvoriti mistika, ili osobu koja nalazi sreću, tek kada otputuje u necivilizovane krajeve, daleko u inostranstvo.
LA – donosi razne opasnosti, može postati kriminalac. Ode u zatvor ili bolnicu. Sa psihološkom pla. (posebno ME) može imati mentalnih problema, ako se povuče od sveta mora znati i kako da se vrati, što može biti opasno.


VLADAR 2p – 12p
DA – Nije najsretni znak, Čak i DA, govori o mutnim radnjama ali se neće otkriti. Može zarađivati delujući iza scene ili radom od privatnog posla. Često predstavlja novac zarađen u institucijama zatvorenog tipa (bolnice, zatvori i slično).
LA – novac može biti ukraden ili nestati. Sklon da novac zaradi ilegalnim putem.


VLADAR 3p – 12p
DA – sklon ezoteriji i misticizmu. Postoji smisao za humor, gleda život sa vedrije strane. Uspešno komunicira iza scene, kao partner uspešnog bračnog druga. Taktičan, diplomatska umešnost.
(2) pr. – NE kao vladar, priča o sveštenim licima ili paranormalnim sposobnostima.
LA – komšija može biti špijun, prisluškivanje telefona. Brat ili sestra mogu dospeti u zatvor, bolnicu, ludnicu ili dožive neku drugu tragediju. Moguća krađa kola i stalni problemi sa njima. Treba pažljivo voziti po neprohodnim putevima i pri smanjenoj vidljivosti (magla), postoji opasnost u saobraćaju.


VLADAR 4p – 12p
DA – nije jasan osećaj pripadnosti u odnosu na dom, daleka putovanja u potrazi za svojim mestom. Česta putovanja u najudaljenije krajeve. Samo na ostrvu ili manje civilizovanom mestu, osoba može pronaći svoj mir. Jaka unutrašnja snaga iznenadi sve koji ga ne poznaju, može biti čvrst kao stena. Dom je kao utočiste u koji se povlači da napuni baterije. Potrebna je izolacija, izdvojeno ili skriveno mesto koje oseća kao svoje, gde se sklanja da mu niko ne smeta. Spoljašnji svet misli da ga poznaje, ali to što vide nije pravo lice. Nekad želi da sakriju celo porodično poreklo.
LA – ne zna gde i čemu pripada, život u askezi koji se završava u bolnici ili u zatvoru, nesigurnost može odvesti u bolest. Postoji tajna koju čuva iz najranijeg detinjstva, porodična sramota, nečiji alkoholizam ili narkomanija,


VLADAR 5p – 12p
DA – može biti povoljan položaj za pisca (ME SA NE). Krije emocije, veze obično tajne. Mašta o ljubavi, idealizacija pa teško nalazi partnera, simbolika 5p mu nije baš najjasnija pa stvara probleme u svim emotivnim vezama, ovo se odražava i na odnos sa decom. Često nalazi zadovoljstvo u usamljenosti i proučavanj stvari vezanih za prošlost.
LA – u braku dolazi do prevara i tajnih ljubavi. Opasnost preti svim likovima što predstavlja 5p ( dete, mladić, devojka). Ako je loša pozicija naglašena, govori o smrti ljudi koje volimo, deca mogu imati problema sa alkoholizmom i narkomanijom. Postoji mogućnost zatvorske kazne zbog neodoljive potrebe za kockanjem, ne samo sa novcem vec i životom.


VLADAR 6p – 12p
DA – vredan, pre će se razboleti nego reći da ne može. Voli rad u osami, iza scene (pisac, umetnik). Često ima skrivenu snagu (moć) koju koristi na poslu. Posao u ustanovama zatvorenog tipa.
LA – bolest zbog koje se ide u bolnicu. Psiha nestabilna i narušava fizičko zdravlje, kao i obrnuto. Do oboljenja dolazi zbog nesklada psihe i tela. Planeta i znak će nam objasniti prirodu bolesti. Kolege sa posla mogu raditi iza leđa VH.


VLADAR 7p – 12p
DA – ova pozicija obično ne vodi u brak a ukoliko do njega dodje brak lako brak strada, ovo je kuća tajnog i ilegalnog a brak počiva na legalnom. Bez obzira na uspešnost braka, ima potrebu za izvesnim vremenom u samoći, može biti i skrivena snaga svom partneru, Ako drugi znaci to potvrdjuju, može biti duhovni učitelj koji živi u samoći.
LA – ne vidi jasno partnera koji može da joj radi iza leđa, uvek postoji i sumnja u vezi ponašanja partnera, daje neverstvo partnera a time i kraj braka, stradanje partnera.


VLADAR 8p – 12p
DA – strah od seksa, teško pokazuje svoju seksualnu prirodu, plaši se ranjivosti posle otvaranja, ali ima i suprotnog dešavanja, puno tajnih ljubavnih doživljaja. Osećanja su duboka, naročito sa MO SO MA ili PL, pa promene tokom godine dolaze iznutra. Smrt je obično u bolnici ili nekoj ustanovi zatvorenog tipa. Nekad nosi strah od smrti, bez saznanja šta je uzrok. Imovina drugih mu stoji na raspolaganju a da toga često nije svesan ili ovu činjenicu drži u tajnosti.
LA – suviše pridavanje važnosti seksu može imati pogubni uticaj na veze. Smrt na operacionom stolu. čudna smrt u nesvesnom stanju, u šumi, vodi ili davljenje, na pustom mestu ili hotelu. Može biti i ubijen, jer ima tajne neprijatelje. Smrt često ostaje nerazjašnjena. Ljudi kojima se posle nestanka nikada ne nađe trag, obično imaju ovaj polozaj vladara 8p.


VLADAR 9p – 12p
DA – pogled na svet zasniva na sopstvenim najdubljim osećanjima i snazi, koju crpi iz sopstvenih ubeđenja. Oseća da mu nije potrebna pomoć drugih u oblikovanju svojih verovanja. Često se izražava kroz pisanje ili istražuje na polju medicine. Može biti i ekstrovertan ali jedan deo prirode ostaje skriven i rezervisan. Nekada putuje u daleke krajeve da proučava filozofiju ili okultna znanja, uvek u potrazi sa željom da nauči sve što život pruža. Položaj opisuje najdalja putovanja i ljude koji odlaze na kraj sveta. Pokazuje i veliku spiritualnost, mistiku ili “probuđene ljude” koji su otkrili najdublje delove sebe.
LA – može sumnjati u sebe, čak otići kod psihijatra (bavi se svojom emocionalnošću i duhovnošću da otkrije svoju suštinu i razlog problema). Sukob sa zakonom a nekada i zatvor. Često ilegalne radnje…


VLADAR 10p – 12p
DA – profesija iza scene (režiser, producent itd.), često se ne vide u prvom redu. Ima ih dosta među doktorima i bolničkim osobljem, negovateljicama ili radnika u zatvoru. Tipična pozicija za pisce i rad daleko od očiju javnosti. Siva eminencija, jak čovek iz senke koji svojim savetima donosi odluke a da se ne vidi. Često je povučen, tajanstven u pogledu svoje karijere, dok na psihološkom nivou ne želi da otkriju potrebe svog ega. Može raditi u svim institucijama zatvorenog tipa, bolnice, zatvori, labaratorije i slično. Svi tajni poslovi, rad za državnu bezbednost, kriminal i špijunaža, vezuju se za ovaj položaj.
LA – Često se dešava da izgubi posao ili im karijera bude uništena, potpuno propada, može završiti u zatvoru ako se odluci za kriminal

VLADAR 11p – 12p
DA – ciljevi orjentisani na medicinu ili neko istraživanje, rad iza scene, dobro za pisce. Često radi u tajnosti ili radi neki posao sa prijateljima. Bez obzira na druželjubivost ima potrebu za svakodnevnim vremenom koje bi proveo sam da napune baterije. Prijatelji su veoma duhovni ili odlaze u manastir. (2) pr. – VE bi pričala o tajnoj ljubavi sa prijateljem.
LA – bira lukave prijatelje koji kasnije prave probleme. Prijatelji postaju tajni neprijatelji. Neki prijatelji se mogu drogirati ili otići u zatvor.


VLADAR 12p – 12p
DA – veoma razvijena unutrašnja snaga, ne razume najbolje potsvesnu motivaciju ali nepogrešivo instiktivno reaguje po potrebi, ovo je najintuitivniji položaj, često ovde nalazi inspiraciju. Snaga koju nalaze u osami i obično na udaljenim mestima. Duboka preispitivanja. Veza sa religijom, isposnici, uopšte spiritualni život.
LA – utiče na psihu. Neko vreme provode u izolaciji. Izraženi strahovi.

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Vladari polja

Počalji od Mrgud Sub Avg 22, 2015 1:09 am

VLADAR 12. POLJA

Vladar dvanaestog polja u 1. polju – govori o vrlo mističnim ljudima sklonim da tajno deluju. Veliki bleferi i kockari. Priroda planete odrediće oblast, ali svakako je ovo neugodna opcija jer donosi dosta zdravstvenih i mentalnih problema.

Vladar dvanaestog polja u 2. polju – mahom donosi novac kroz filmsku umetnost ili slikarstvo, ali i kroz bavljenje proizvodnjom lekovitog bilja i čajeva. Često su izvori prihoda dobro skriveni.

Vladar dvanaestog polja u 3. polju – veoma snažno zna da odredi sudbinu špijuna ili onih koji na tajne načine dolaze do informacija. Pisci romana prepunih misterija. Veoma vešti glumci koji mogu da prenesu svaki osećaj.

Vladar dvanaestog polja u 4. polju – obično ukazuje da je poreklo vlasnika horoskopa nepoznato ili pod velom tajne te da kroz porodični život i život u kući stalno ima nečeg tajnovitog i skrivenog.

Vladar dvanaestog polja u 5. polju – znak tajnih ljubavi i takvih sklonosti, ali i znak da bi se trebalo baviti vodenim sportovima ili trgovinom pićem.

Vladar dvanaestog polja u 6. polju. – često psiholozi, psihoanalitičari, ali i ljudi čije zdravstveno stanje može biti vrlo osetljivo. Sklonost zarazama i psihosomatskim bolestima je naglašena.

Vladar dvanaestog polja u 7. polju – nije dobar za brak jer naglašava mnogo tajni u bračnim odnosima i paralelne veze.

Vladar dvanaestog polja u 8. polju – najneugodniji položaj kada je zdravlje u pitanju i treba se ozbiljno baviti temom zdravlja.

Vladar dvanaestog polja u 9. polju – snažan znak života vrlo daleko od mesta rođenja.

Vladar dvanaestog polja u 10. polju – znak profesionalnih špijuna i majstora za tajne i za manipulaciju. Karijera se često ostvari u inostranstvu.

Vladar dvanaestog polja u 11. polju – ukazuje na pripadnost skrivenim ili tajnim organizacijama koje mogu biti pozitivne ili negativne, na šta će ukazati ostatak karte.

Vladar dvanaestog polja u 12. polju – znak veoma povučenog života nalik na monaški. Ovo mogu biti veoma jaki psihoanalitičari, ali i umetnici u smeru slikarstva.

Milan Sasic

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 3:16 pm

Ja kad vidim punu 12. kucu odma' znam da imam posla sa muljatorom Laughing
ne mogu da tvrdim da su losi ljudi naravno ali nikad se ne otvaraju i ne dozvoljavaju da im se priblizis...nikad ne znas na cemu si.
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Sub Avg 22, 2015 3:32 pm

Nemoj tako.
Sto bi ti mi pricali ono sto te se ne tice. A i da znas nekada je neke stvari bolje i ne znati. Mi vas samo stedimo istina od kojih nemate koristi gg

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 3:37 pm

Ne radi se to o nekim meni nebitnim ljudima vec o bliskim. Mozda si i u pravu, ali ponekad mi deluje kao da je sve sto rade takticki osmisljeno (12-ribe - taktika wtf?Very Happy ) Zanimljivi ste mi u  svakom sslucaju i volim da vas posmatram Laughing
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sub Avg 22, 2015 4:34 pm

Znala sam da sam za ludnicu, a ovi opisi su potvrdili moje sumnje. fhf
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od melindas Sub Avg 22, 2015 5:20 pm

Evo me, guzva u moja 12.kuca Very Happy mesec0venera u 12 i mars u12 u o sa asc

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od melindas Sub Avg 22, 2015 5:22 pm

Nije da prikrivam osecanja, nego dok ne steknem poverenje,blizina ne volim se otvarati previse prema savkome.

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Sub Avg 22, 2015 5:27 pm

trolerka ::Ne radi se to o nekim meni nebitnim ljudima vec o bliskim. Mozda si i u pravu, ali ponekad mi deluje kao da je sve sto rade takticki osmisljeno (12-ribe - taktika wtf?Very Happy ) Zanimljivi ste mi u  svakom sslucaju i volim da vas posmatram Laughing

Ribe, pa takticki osmisljeno, nesto mi to ne ide zajedno.
Osmisljeno ide uz dwvicu, jarca...
uz ribu i vodu tesko

I mi vas volimo da posmatramo, samo sto vi to nikada ne otkrijete (prednost pune 12 kuce) flower

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 5:46 pm

Hirurg_u_pokusaju ::Znala sam da sam za ludnicu, a ovi opisi su potvrdili moje sumnje. fhf

fhf

Dosli smo do zakljucka da ste za posmatranje bbb
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 5:52 pm

Mrgud ::
trolerka ::Ne radi se to o nekim meni nebitnim ljudima vec o bliskim. Mozda si i u pravu, ali ponekad mi deluje kao da je sve sto rade takticki osmisljeno (12-ribe - taktika wtf?Very Happy ) Zanimljivi ste mi u  svakom sslucaju i volim da vas posmatram Laughing

Ribe, pa takticki osmisljeno, nesto mi to ne ide zajedno.
Osmisljeno ide uz dwvicu, jarca...
uz ribu i vodu tesko

I mi vas volimo da posmatramo, samo sto vi to nikada ne otkrijete (prednost pune 12 kuce) flower
Ne ide, mora da je od drugih aspekata ili znaka u kom se nalaze planete iz 12! Smile

lav voli da ga posmatraju Laughing
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sub Avg 22, 2015 8:22 pm

Andja ::
Hirurg_u_pokusaju ::Znala sam da sam za ludnicu, a ovi opisi su potvrdili moje sumnje. fhf

fhf

Dosli smo do zakljucka da ste za posmatranje bbb

Ne kaciti se sa mnom. Evil or Very Mad

rryy

Stvarno nije u redu da se ovoliko pominje ludost, mentalni problemi i destruktivnost u samo 2 pasusa. yujtyuytu
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 8:24 pm

XII polje i karakterise bolnice,ludnice,zatvore i sl.
Ljudi sa izrazenim Neptunom i XIIp mogu da budu jako nestabilne psihicke licnosti.
Da se odaju alkoholu,drogama i sl
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sub Avg 22, 2015 8:27 pm

Znam to, a meni je vladar XII kuce, u I i na Asc, pa mi se ne pise dobro pored te 3 ustanove. :fff:
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 8:30 pm

Pusis?Pijes?Imas cudne oci?
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sub Avg 22, 2015 8:32 pm

Nista od toga.
A sta se smatra pod cudnim ocima? :fff:
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 8:35 pm

Pa neka neobicna boja
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sub Avg 22, 2015 8:38 pm

Ja mislila na oblik. Izbuljene ili tako nesto. :fff:
Oci su mi nadosadnije mogouce boje. Braon. :hhhhhh:
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 8:40 pm

Cudno,Ne obicno da svetlije oci,ili sa vise boja,mistican pogled
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sub Avg 22, 2015 8:41 pm

Oo, nije Neptun, vec Pluton.
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 8:44 pm

Joj ja razumela da ti je Neptun na ASC.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od CrnaDama Sub Avg 22, 2015 9:15 pm

Po procitanom - ne pise mi se dobro. Very Happy
Me, Sa, Ma, So. Buduci kriminalac. Very Happy
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 9:29 pm

Hirurg_u_pokusaju ::Ja mislila na oblik. Izbuljene ili tako nesto. :fff:  
imamo i smajlija Shocked rryy


Neptun na asc ili u konj sa vladarom asca daje neki izgubljen pogled, unezveren Very Happy
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Arahnna Sub Avg 22, 2015 10:15 pm

bas mi je grozna ova 12a Evil or Very Mad
Arahnna
Arahnna
Admin

Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Dvanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Dvanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu