Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Deveta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Deveta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Deveta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Deveta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Deveta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Deveta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Deveta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Deveta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Deveta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Deveta kuca u natalnoj karti

5 posters

Ići dole

Deveta kuca u natalnoj karti Empty Deveta kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Pet Avg 21, 2015 10:22 pm

Deveta kuca

Prirodni znak je Strelac
Prirodni vladalac je Jupiter
Kljucna rec je aspiracije
Kuca zivota
Padajuca kuca


Deveta kuca pokazuje vas visi um, vas super ego. Ukazuje na veroispovest, zakon, nauku, ideale, vise obrazovanje, filozofiju, psihologiju, dubokoumno promisljanje, vase snove I vizije. Ukazuje na daleka putovanja, strance, poslove sa strancima, trgovinu, velike poslove, uvoz-izvoz. Oznacava crkvu kao duhovni factor, svestenstvo, rodjake, unuke, intuiciju, etiku I javno mnjenje u celini uzev. Ukazuje na sve one pouke koje kroz zivot sticete.

Deveta kuća u natalnoj karti označava i vezuje se za uspeh i to naročito uspeh na poslovnom planu. Deveta kuća se drugačije naziva i kućom mudrosti jer se vezuje za velika plemenita dela, moralna dobra, vrline, visoko obrazovanje, naučna dostignuća, itd. Ovo polje označava se poljem dobra i sreće a osim toga veoma često se povezuje i sa poštovanjem religioznosti a takođe pokazatelj je i vidovitih osoba i proroka. Takođe, odnosi se i na polje putovanja, sudskih sporova, itd. Negativna strana ove kuće ogleda se u tome što je i pokazatelj mnogih problema u ljubavnim odnosima.

Opis : života, padajuće, promenljivo, lično
Znači : visoko obrazovanje, inostranstvo, filozofija, religija, daleka putovanja, moral, etika
Prirodno : SaOVAN 9p – potreba za stalnom filozofskom raspravom, jaka želja za novim početkom u inostranstvu.
DA MA – individualista, pionirski duh, prihvata sve što otvara nove vidike, pre je ateista ili agnostik nego što prihvata opšte prihvaćenu veru, nema dogmatski ili tradicionalan stav, uvek bira novi pristup, seks u inostranstvu ili sa strancima (druga vera).
LA MA – fanatizam, verski rat, problemi u inostranstvu ili sa zakonom,


BIK 9p – do novca radom u inostranstvu, kroz izdavaštvo ili spoljnu trgovinu, studije ekonomije,
DA VE – ne toliko česta putovanja u inostranstvo ali su boravci obično duži, ASC Vi – pridaje važnost praktičnom razmišljanju koje mora imati smisla, kritički raspoložen za sve što ne može dokazati, nekada poetičan (osetljiva VE) ili pisac uz takav ME, visoki zahtevi i principi.
LA VE – problemi u studijama, zabranjena ljubav sa profesorom, tuga kroz ljubav u inostranstvu i uopšte problemi.


BLIZANCI 9p – puno putovanja, ljubav prema učenju stranih jezika i književnosti, brat ili sestra živi u inostranstvu, plitka religioznost, u komšiluku živi stranac ili neko ko je dugo živeo u inostranstvu, kao i visokoobrazovane osobe.
DA ME– sukob izmedju vere i razuma, retko izabere veru osim ASC Sc, radoznao u pogledu svih životnih zagonetki, vešto koristi reči pa otud i sposobnost uticaja na drge (politika).
LA ME – svadje i sukobi sa rodbinom (posebno partnerovom), opasnost u saobraćaju u inostranstvu ili sa strancem, ogovaranja.


RAK 9p – život u inostranstvu ali sa LA javlja se nostalgija, što ne osporava odlazke ali naglašava vraćanje. Majka može biti poreklom iz inostranstva.
DA MO – intuitivan, ubedljiv, utiče na druge, shvata potrebe drugih i javnosti u celini, odličan nastavnik, voli i često putuje, pravo, politika.
LA MO – problemi sa stanom u inostranstvu, zakonski problemi sa stanom.


LAV 9p – SO Le 9p predstavlja visoko obrazovanu i duhovnu osobu koja nalazi sebe u inostranstvu, ako je SO na kraju 9p, na kraju boravka u inostranstvu doživeće nešto veliko i važno ili se na kraju studija pojavljuje važan muškarac ili muž u žen.
DA SO – postoji veoma važan profesor (npr. – SO Ar 5p – verovatno studira DIF, ako SO 0* VE verovatno će imati aferu sa profesorom), natus je veoma obrazovan, u zrelom dobu putuje u inostranstvo koje donosi slavu i uspeh (zavisi od pozicije SO), unuci mogu biti poznati i popularni, ljubav prema istini, idealistički pogledi, dobronamerni despot, odan do optimizma, retko prihvata poraz.
LA SO – arogantan, uobražen, problemi sa studijama i profesorima.


DEVICA 9p – putovanja nisu iznenadna već planska ali ne predaleko, odnosno tamo gde mogu raditi i gde je korisno i sigurno. Časna sestra naročito MO u Vi, iako Vi nije vernik ali u kombinaciji sa 9p nosi potrebu za služenjem u nekoj religioznoj ustanovi, lojalnost je uvek prisutna.
DA ME – odlično visoko obrazovanje (matematika, psihologija), dar za diplomatiju, religiji i filozofiji pristupa praktično, poslovna putovanja, taktičan, posrednik.
LA ME – problemi sa višim obrazovanjem, nevernik, problemi na putovanjima ili da otputuje, zakonski problemi u vezi posla.


VAGA 9p – studije prava, veze sa strancima ili u inostranstvu, mogućnost drugog braka, tajna veza jednog roditelja, veza između profesora i učenika.
DA VE – lepa putovanja, veliki idealista, liberalni pogledi, voli mir i pravdu, ASC Aq – staje na stranu potlačenih, zainteresovan za apstraktne oblasti (astrologija), ASC Pi – nerealne ambicije i talenat za umetnost, dobar ukus, nervira ga nedolično i nepristojno ponašanje, nije zadovoljan putovanjima ako ne putuje luksuzno, ASC Co – praktična životna filozofija
LA VE – ljubavne afere na studijama, putovanjima u inostranstvo, sa strancima ili inostranstvu, nekad i sa rodjakom bračnog druga (brat, sestra, rodjak).


ŠKORPIJA 9p? – intezivno traži smisao života na emotivnom planu ali na neobičan način (kroz okultno, mistično i slično)
DA MA PL – čitavog života putuje (makar u mislima), sporo stupa u akciju, preterano čedan bez bučnog poimanja života. Dobro za lekare, nastavnike i izdavače. ASC Aq – retko prihvata religiju roditelja, traži neku svoju koja će odgovarati načinu njegovog života
LA MA PL – smrt u inostranstvu, ponekad u saobraćaju na auto-putu ili ako partner vozi, prekid studija osim ako studira nešto iz Sc simbolike (rudarsko-geološki, ekonomija, ponekad psihologija), verski fanatik, promena vere.


STRELAC 9p – naglašava sve osobine 9p naročito ako je JU jak.
DA JU – obrazovan, važna filozofska pitanja i sve vezano za viši um (osim LA JU), ideološki obojen duh, voli socijalni rad i sve što koristi čovečans?tvu, voli da putuje, interesuje ga sve strano, uvek nastoji da proširi vidike, važan je uspeh i dobar ugled, ASC Ar – a MA LA sukob sa zakonom, ASC Pi – lojalan, odan gradjanin koji poštuje zakon,
LA JU – problemi sa obrazovanjem, u inostranstvu, sa strancima i zakonom, nekad nemoralan.


JARAC 9p – konzervativna filozofija i odnos prema religiji, nije religiozan a poštuje tradicionalne dogme. fakultet završava radi karijere i stabilnog položaja.
DA SA – pravi pravnički um, skeptičan, nema problema da se pokaže u javnosti, nije sklon putovanju (osim poslovnih), sukob izmedju materijalnog i duhovnog (osim ASC Ta ali je dogmatičniji), izražen zdrav razum, dobar organizator i rukovodioc, ceni sve konkretno, paralelno studira i radi.
LA SA – prekid studija, sumnjičav prema strancima, problemi na putovanjima koja inače ne voli.


VODOLIJA 9p – humanistička filozofija pre nego religija, naglašena Aq daje kosmopolitu, iznenadni odlasci u inostranstvo i tamo sticanje prijatelja ili odlazak kod njih, neočekivani obrti u inostranstvu, kampanjsko studiranje a ponekad i odustajanje od studija uz radikalno menjanje interesovanja i studija (elektrotehnika, matematika i astrologija).
DA UR – bujna mašta, ASC dGe – pisac ili neki pronalazač, izrazito aktivan um, veoma važno visoko obrazovanje, radoznao po pitanju života, traži svoje odgovore kroz neku vrstu filozofije ili ideologije koju u celosti prihvata, ako nije studirao tada ceo život nešto uči (kursevi i slično), fasciniran stranim kulturama i putovanjima.
LA UR – nagli prekid studija, neočekivani problemi u vezi odlaska ili na putu u inostranstvo, sukob ili problemi sa strancima i uopšte problemi vezani za inostranstvo.


RIBE 9p ?– uzvišena duhovnost, metafizika, mnoga daleka putovanja, studije medicine ili filma.
DA NE JU – uživa da putuje morem ili rekom, uopšte da bude pored neke vode, može dosta da živi u inostranstvu, dobar iscelitelj, ASC Ca – mističan pristup religiji, više posvećeno nego intelektualno, ASC Ge – pre traži životnu filozofiju nego religiju, ASC Le – produhovljen.
LA NE JU – lažira ispite ili napravi pogrešan izbor studija, ima neka tajna sa profesorom (NE u 5p vodi u tajnu ljbav sa profesorom), obmane na putu u inostranstvo ili nevidljive prepreke za odlazak.

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Deveta kuca u natalnoj karti Empty Vladari polja

Počalji od Mrgud Pet Avg 21, 2015 11:29 pm

VLADAR 1p u 9p
DA – nalazi sebe tek po odlaski u inostranstvo. Visok duh, naročito ako i priroda planete govori isto. Često ima visoko obrazovanje. Na neki način je protežiran, posebno ako odlazi u crkve ili je povezan sa nekim duhovnim radom. Dosta putovanja u inostranstvo, kao i život u njemu. Ima posebo jaku vezu sa unucima. Sanjar snova koji se mogu ostvariti. Kao rođeni filozof i romantičar, život prihvata sretno, vedro i optimistički sa puno nade. Svesan da svoje težnje može ostvariti. Putovanja i pravne stvari mogu odigrati bitnu ulogu u životu.
LA – dovode u pitanje ostvarenje svega što dotaknu vezano za 9p.


VLADAR 2p – 9p
DA – novac stiče u inostranstvu i kroz više obrazovanje. Izdavaštvo je ovde prilično siguran izvor prihoda a takođe i profesorski rad. Filozofija, religija, ideje i ideali isprepletani su u sistemu vrednosti. Više obrazovanje može biti neophodno ako želi u potpunosti da iskoristi svoje talente i sposobnosti. Širenje verskih ideja može biti izvor prihoda, kao i rad u biblioteci
LA – zakonski problemi vezani za finansije, problemi sa novcem za odlazak ili sa zaradom novca u inostranstvu, novac od poslova sa nižom kvalifikacijom od one koju ima.


VLADAR 3p – 9p!
DA – sveobuhvatan intelekt. Lako i dobro uči, naročito u inostranstvu gde može i da studira, tamo čak jasnije razmišlja. U svojoj zemlji je sklon digresijama, čini se kao da živi u oblacima. Čim ode daleko, postaje konkretan, praktičan i jasan. Filozofski um, mašta ne priznaje granice, spreman da prihvati nove ideje, često ostvari svoje snove. Dobro za pisanje (npr. fantastike). Zainteresovan za filozofiju i religiju (koja je verovatno odigrala važnu ulogu u obrazovanju) kao i lako učenje stranih jezika.
LA – može doći do rastanka sa bliskim rođakom, teško mu pada vezivanje za jedno mesto, može doći do lenjosti i neispunjenja snova, problemi u obrazovanju i na kraćem putu u inostranstvo.


VLADAR 4p – 9p
DA – odlazak i život u inostranstvu. Govori i o kraju života u inostranstvu. Roditelji mogu dati solidno vaspitanje vezano za religiju i filozofiju, kao što mogu biti poreklom iz inostranstva ili VH na neki način prima strani uticaj u detinjstvu. Poseduje neku nekretninu u inostranstvu ili daleko od mesta rođenja.
LA – bolest jednog roditelja, nemogućnost da živi po načinu vaspitanja (ambicije) stečenim u ranoj mladosti od roditelja. Problemi sa stanom u inostranstvu ili sa nekretninama koje poseduje. Nekada postoji neka prepreka za život u inostranstvu ili povratak iz inostranstva zbog mogućih problema.


VLADAR 5p – 9p
DA – putovanja u inostranstvo radi zadovoljstva i zabave, stvaralačka sposobnost za bavljenje književnošću i sličnim oblastima. Ljubav sa osobom druge vere ili iz inostranstva. Deca su sretna i često žive ili se školuju u inostranstvu. Mogu biti zabavan učitelj koji podučava decu. Postoji i sklonost ka sportu, naročito onom koji zahteva putovanja.
LA – ljubavni jadi u inostranstvu, problemi sa publikacijom lične kreativnosti, različita vera koči ili ruši moguću ljubav.


VLADAR 6p – 9p
DA – rad u inostranstvu, priroda planete će nam reći nešto o legalnosti ili ilegalnosti posla. Može pričati i o poslu asistenta na fakultetu.
LA – Sa loše postavljenim vladarom put u inostranstvo izaziva bolest. Problemi sa kolegama u inostranstvu ili kolegama druge vere.


VLADAR 7p – 9p
DA – dosta putuje sa partnerom ili je on iz inostranstva, druge vere ili etničkog porekla, uživa u putovanjima sa partnerom ili zajedničkim poslom u turizmu. Partner može biti obrazovan. Ima dobre odnose sa partnerovom rodbinom. Može biti uspešan advokat ili nadahnuti profesor. Još jedan znak koji govori o drugom braku, ukoliko osa prvog braka nije stabilna.
LA – problemi nastaju baš po odlasku partnera u inostranstvo ili utiče na nepovoljne i komplikovane odnose. Problemi sa partnerom u inostranstvu.


VLADAR 8p – 9p !
DA – odredjeni optimizam i idealizam u svim stavovima vezanim za 8p. Okultne i mistične sklonosti će biti obojene religijom i obratno. Intelektualne sposobnosti imaju važnu ulogu u transformaciji, Nekada ponovo kasnije u životu krene u školu (obično sa DA u nekoj progresiji). Smrt je obično u inostranstvu. U nekim slučajevima hoće da ukaže na smrt na auto putu ili nasledstvu iz inostranstva.
LA – često ne završi fakultet, uglavnom zbog loše finansijske situacije ili zbog preteranog optimizma koji nije obezbedio temelj. Ovo ga može sprečiti u korišćenju svojih sposobnosti u rukovanju tudjom imovinom, pa je često knjigovođa umesto finansijski rukovodioc ili bankarski činovnik umesto bankar.


VLADAR 9p – 9p
DA – može dati izuzetnog učitelja, sposoban da se prilagodi razmišljanju učenika, komunicira na istim talasnim dužinama (naročito sa ME MO UR ili NE). Putnik ili istraživač u potrazi za novim svetovima. Puno putovanja i život u inostranstvu. Velika zaštita i sila koja čuva VH, mada postoje i ljudi koji ne umeju da privuku ove sile (potrebna je meditacija ili još bolje molitva za potsticanje pozitivne energije ovog polja). Ovaj položaj nosi mudrost i dobro obrazovanje.
LA – često stvara probleme sa zakonom, problemi sa višim obrazovanjem ili na putu u inostranstvo i sa strancima. Verske dileme. Problemi sa unucima ili partnerovom rodbinom.

VLADAR 10p – 9p
DA – bez obzira šta radi, retko pravi kompromis kada su u pitanju ideje i ideali. Ako je JU vladar 9p a SA 10p, religija može da igra važnu ulogu. Posao može biti vezan za daleka putovanja, rad u turističkoj agenciji, vojnoj karijeri ako je MA umešan ili letenje sa UR (stjuardese, piloti itd.). Položaj za profesora univerziteta i nastavnika svih nivoa. Karijera se razvija u inostranstvu ili kroz profesuru. Ovo mogu biti i sveštenici i mudraci. Veliko duhovno znanje i filozofija, naročito ukoliko vladar prima DA NE. Dobro je i za izdavaštvo. Obrazovan roditelj (JU ME) itd.
LA – problemi u karijeri vezanoj za inostranstvo ili na poslovnom putu u inostranstvo, zakonski problemi vezani za karijeru, tajne jednog roditelja.


VLADAR 11p – 9p
DA – traži prijatelje sa sličnim pogledom na život, one koji imaju iste moralne i etičke principe. Prijatelji su često iz inostranstva ili daleko od mesta rođenja. Novac često zaruđuju ili dolazi iz inostranstva. Ciljevi, želje i nade mogu biti orjentisani ka visokom obrazovanju, pravnoj profesiji ili poslu u državnoj administraciji. Ukoliko je VE ili JU vladar mogu biti dobri prijatelji sa rodbinom svog bračnog partnera. Prijatelji u inostranstvu i odlazak tamo preko njih. Pomoć i podrška prijatelja, koji su često obrazovani. Planira put u inostranstvo i obično ispuni sebi želju.
LA – neostvareni planovi za put u inostranstvo ili više obrazovanje, problemi sa prijateljima vezanim za inostranstvo ili druge vere.


VLADAR 12p – 9p
DA – snagu najčešće crpi u religiji, mnogo verskih vođa ima ovaj položaj. Život daleko u inostranstvu. Govori i o kući u inostranstvu..
LA – mogu dovesti do suđenja zbog kriminala ili nasilja, mutne stvari u inostranstvu, partner ima problematičnu rodbinu itd.

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Deveta kuca u natalnoj karti Empty Vladari polja

Počalji od Mrgud Sub Avg 22, 2015 1:06 am


VLADAR 9. POLJA

Vladar devetog polja u 1. polju – ukazuje na veoma visoko obrazovanje, jak intelekt i snažno razvijenu samosvest.

Vladar devetog polja u 2. polju – jak pokazatelj sticanja novca i imovine u inostranstvu ili je reč o novcu iz inostranstva ili od obrazovanja.

Vladar devetog polja u 3. polju? – obično visoko obrazovane osobe, pisci, vlasnici uvek skupih stranih automobila, profesori i predavači.

Vladar devetog polja u 4. polju – naglašava stvaranje porodice i kuće van mesta rođenja i vrlo često u inostranstvu. Naglašava i da se osoba vraća u zemlju rođenja, osim ako ne postoje jači aspekti.

Vladar devetog polja u 5. polju– često profesori ili nastavnici, ali i osobe iz sveta turizma. Česte su ljubavi na relaciji profesor – učenik, sa ovakvim položajem, kao i ljubavi iz udaljenih krajeva ili iz inostranstva.

Vladar devetog polja u 6. polju – najčešće znak odlaska u inostranstvo zbog posla.

Vladar devetog polja u 7. polju – najčešći pokazatelj drugog braka, kao i veoma obrazovane osobe u drugom braku, koja je ne retko stranac.

Vladar devetog polja u 8. polju – obično znak nepovoljnosti vezane za odlaske u inostranstvo ili putovanja, mada često ove osobe zauzmu položaj u sudskoj medicini ili mestima koja se bave anatomijom ili antropologijom, a ne retko i arheologijom.

Vladar devetog polja u 9. polju – još jedan od snažnih pokazatelja života u inostranstvu i mnogo dalekih putovanja, kao i vrlo visokog obrazovanja. Ako se radi o Jupiteru, onda je ovo znak rođenja pod srećnom zvezdom.

Vladar devetog polja u 10. polju – često doktori nauka sa veoma snažnom karijerom.

Vladar devetog polja u 11. polju – mahom svi iz oblasti društvenih nauka.

Vladar devetog polja u 12. polju – vrhunski doktori, sveštenici, duhovnici, i svi oni koji stižu do najudaljenijih mesta, kako sebe i drugih tako i u smislu putovanja. Ovde jedino treba biti oprezan sa zakonom, ako ima loših aspekata.

Milan Sasic


Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Deveta kuca u natalnoj karti Empty Re: Deveta kuca u natalnoj karti

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sub Avg 22, 2015 8:36 pm

LAV 9p – SO Le 9p predstavlja visoko obrazovanu i duhovnu osobu koja nalazi sebe u inostranstvu, ako je SO na kraju 9p, na kraju boravka u inostranstvu doživeće nešto veliko i važno ili se na kraju studija pojavljuje važan muškarac ili muž u žen.
DA SO – postoji veoma važan profesor (npr. – SO Ar 5p – verovatno studira DIF, ako SO 0* VE verovatno će imati aferu sa profesorom), natus je veoma obrazovan, u zrelom dobu putuje u inostranstvo koje donosi slavu i uspeh (zavisi od pozicije SO), unuci mogu biti poznati i popularni, ljubav prema istini, idealistički pogledi, dobronamerni despot, odan do optimizma, retko prihvata poraz.
LA SO – arogantan, uobražen, problemi sa studijama i profesorima.


Sta je LA, sta SO? :?:
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Deveta kuca u natalnoj karti Empty Re: Deveta kuca u natalnoj karti

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 8:38 pm

LA- lose aspektovan
DA - dobro aspektovan
SO -Sunce
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Deveta kuca u natalnoj karti Empty Re: Deveta kuca u natalnoj karti

Počalji od Arahnna Pon Avg 24, 2015 3:07 pm

9a mi pocinje u bikuuu,ali ima ukljestenog bizanca u sebi,u njoj su Sunce kao vladar 12,venera vladar 2 i 9 i merkur vladar asc. Posto su sve u u ukljestenom znaku - sve ce da mi kasni i obrazovanje i putovanja i sve --- sto se trenutno i odigrava,nisam krenula na fakultet iako imam potencijala,jer se nema para (vladar 2(novac) lose aspektovan(no money) je i vladar 9(fakultet,visoke skole) ),inostranstvo mi je samo pojam,misteriozno mi je i pomalo me plasi (vladar 12 u 9),da li cu otici,e tek to nemam pojma,ali ne planiram.

Uran vladar 5 i 6 mi pravi trigon sa vladarem 2 i 9 -tako da ce kod mene ove stvari neocekivano da se desavaju ako se i dese - kao sto sam negde i rekla,zaradjivala sam novac(2 kuca) od umetnosti (2a u vagi),a ljudi su me nalazili iznenada,nisam ni ocekivala da ce videti da se bavim time (uran vladar 6e trigon vladar 2),tako da tako nesto izenadno mogu da ocekujem sa ovom kucom zbog tog aspekta----mozda iskrsne posao u inostranstvu,mozda sezonski
Arahnna
Arahnna
Admin

Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Deveta kuca u natalnoj karti Empty Re: Deveta kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Uto Avg 25, 2015 8:08 pm

DEUS – BOG

Rukovodi apstraktnim intelektualnim sposobnostima i mogućnostima za sticanje znanja naučne, psihološke ili spiritualne vrste. Dotiče znanje, široke zamisli, daljinu, prostor, po tradiciji je mesto u kome beremo plodove svojih plemenitih dela iz prošlih života. Daleka putovanja, mogućnost slave i nadahnuća. Pokazuje vaš viši um i super ego. Ukazuje na veroispovest, zakon, nauku, ideale, više obrazovanje, filozofiju, psihologiju, dubokoumno promišljanje, vaše snove i vizije. Označava velike poslove, trgovinu, strance i poslove sa njima, crkvu kao duhovni faktor, sveštena lica, rođake, unuke, intuiciju, etiku, javno mnenje u celini i sve pouke koje stičete kroz život.

VLADAR 9p

Padajuća kuća ŽIVOTA, simbolizuje više intelektualne sfere i filozofski idealistički stav prema životu. Kontakti sa dalekim ljudima od kojih često zavisimo, a kakvi će biti zavisi od podrške drugih. Ukoliko je vladar UR, PL ili vladar ima LA, osoba postaje buntovnik sa razlogom koja pokušava da ostvari svoje ciljeve, ako vladar ima jak asp. sa JU, religija će igrati važnu ulogu ili će usmeriti vladanje (ponašanje). Ciljevi su daleki i veliki pa imamo daleka putovanja i poslovne aranžmane u inostranstvu. Simbolizuje i rodbinu partnera i unuke.

Mnogo planeta – znak visokog duha, sreće, dalekih puteva (naročito je povoljan JU). UR sam ili sa još nekom planetom daje talenat čudesnih otkrića (tal. astrologa). Vladar 1p u 9p nosi poseban uspeh u inostranstvu ili filozofiji, MA se odnosi na politiku, VE nosi neku višu ljubav ali teško stupa u brak a najčešće su žene koje vole javno pokazivati intimnost (striptizete, nudisti). Prozor u svet, nekada je ovde skrivena slava. Vladar 9p u 10p znači uspeh u filozofiji, inostranstvu ili nekoj misiji, isto znači u 12p ali je to tajna misija, vladar 9p u 3p je sveobuhvatni duh itd..

9p je benefik polje (ostala su 7p, 10p i 11p) i dobro je ako se tu nadje neki lični vladar jer tada imamo osobu visog duha, posebno ako je intelektualna planeta u pitanju (ME JU SA). Naravno vladar 1p u 9p lako može VH odvesti u inostranstvo ili mu omogućiti daleka putovanja posebno sa JU (vladar ASC) ali tada je osoba i visoko obrazavona a sve duhovne apstrakcije su joj bliske (metafizika, filozofija itd.)

Slično važi i ako vladar 9p ode u 1p ili ima aspekt sa ASC, osoba je tada visoko obrazovana i sklona dalekim putovanjima a često postoji neka veza sa inostranstvom. Svakako da će priroda planete više reći o onome što nosi VH.

Vladar 9p u 4p često upućuje na neke strane korene ili da jedan deo genetike ima drugu veru ali to najviše zavisi od planete i znaka u kome je 4p (recimo – vladar 9p je JU Ca 4p), takodje nekad upućuje i da osoba može živeti u inostranstvu ili da tamo umire ( 4p – početak i kraj života ).

LA vladara 9p ili planete u 9p stvoriće neke smetnje u obrazovanju ili probleme na putu u inostranstvo a možda i nemogućnost da otputujete. MA bi mogao doneti i probleme vezane za zakon, posebno ako postoji veza sa 1p ili samim ASC, isto važi i ako je MA kao vladar 9p otišao u 12p jer tada zaista može upućivati na probleme sa zakonom posebno u LA i slično.

DA vladara 3p i 9p daće jedan zaista sveobuhvatan intelekt ali i mnogo kraćih (vladar 3p) putovanja u inostranstvo (vladar 9p) a sa kime i zašto se putuje pokazaće polja i znaci u kojima se nalaze vladari 3p i 9p ( npr. vladar 3p je SO Li 5p 120* UR Aq 9p – slobodno možemo zaključiti da VH putuje na kraće putovanje (vladar 3p) sa devojkom (Li5p), na godišnji odmor (5p) u inostranstvo (¨ Aq 9p), možemo dodati i neočekivano ili iznenada kod ili sa prijateljima (UR Aq).

Dakle, kao i u svemu, pratite simboliku planete u 9p i vladara 9p i svakako koje aspekte prave. Veza sa 1p ili ASC biće znak da se ta priča zaista odnosi na VH.

Ovde su i publikacije i sudjenja.

Izvor...slobodni.net (Duh)

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Deveta kuca u natalnoj karti Empty Re: Deveta kuca u natalnoj karti

Počalji od Danny86 Uto Avg 25, 2015 8:56 pm

deveto polje u vodoliji ...vladar vodolije Uran je u VI polju i radi sekstil sa suncem u V p i kvadrat sa Ju u Xp Smile
Danny86
Danny86

Broj poruka : 40
Datum upisa : 21.08.2015
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Deveta kuca u natalnoj karti Empty Re: Deveta kuca u natalnoj karti

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu