Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Jedanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Jedanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Jedanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Jedanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Jedanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Jedanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Jedanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Jedanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Jedanaesta kuca u natalnoj karti I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Jedanaesta kuca u natalnoj karti

Ići dole

Jedanaesta kuca u natalnoj karti Empty Jedanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Pet Avg 21, 2015 10:39 pm


Jedanaesta kuca


Prirodni znak je Vodolija
Prirodni vladalac je Uran
Kljucna rec je drustvena svest
Kuca drustvenih odnosa
Kuca koja sledi


Jedanaesta kuca pokazuje vasu sposobnost za prijateljstvo, stav prema prijateljima I poznanicima I sve neemotivne odnose.  Ona ukazuje na ono sto u zivotu najvise zelite, pokazuje vase ciljeve, ljubav koju primate kao I novac koji kroz posao sticete. Ova kuca ukauje na pastorke I usvojenu decu, kao I okolnosti nad kojima nemate mnogo kontrole. Ovde vidimo vase humanitarne interese, nacin na koji sagledavate druge, velike I male organizacije, krugove kojima pripadate, koji sun a neki nacin u vezi sa vasom karijerom.

Ovo polje se u najvećoj meri odnosi na uspehe različitog karaktera, razne dobiti i zarade, ostvarenje planova i ciljeva a takođe, jedanaesta kuća smatra se i kućom prijateljstva. Međutim, ne odnosi se samo na prijateljske odnose, već i na ljubavne odnose i to naročito one detinjaste - platonske ljubavi - simpatije. S tim u vezi, ovo je polje koje ukazuje na pružanje ogromne podrške onome kome je pojedinac naklonjen (bilo prijatelju/prijateljici ili simpatiji) kao i pružanje nesebične pomoći kad god je to osobi kojoj veruje potrebno. Negativna strana ovog polja se ogleda u tome što ponekad može ukazivati i na brojne pometnje i probleme koji bi mogli zadesiti čoveka u vrlo neočekivanim trenucima

Opis : odnosa, koje sledi, fiksno, relacija
Znači : želje, nade, planovi, prijatelji, velike organizacije, neočekivana zbivanja, plodovi rada
Prirodno : AqOVAN 11p – česta nova prijateljstva sa muškarcima, sva energija na prijatelje i ispunjenje svojih želja i planova, visoki ciljevi.
DA MA – u žen.daje privlačne i atraktivne muškarce za prijatelje, u muš. žena ima ljbavnika ( 5p od 7p), ima autoritet pa lako postaje vodja, rad u velikim organizacijama, sposoban da utiče na mase pa je dobro za političare, ASC Ta Ca – nedostaje takt i spretnost, ogovaranja, emotivni problemi.
LA MA – svađe i sukobi sa prijateljima, od prijatelja napravi neprijatelja, opasnost prijatelju ili od njega, veće želje od mogućnosti, neostvareni planovi, mala ili problematična penzija.


BIK 11p – imućni prijatelji, kombinacija društvenih i poslovnih odnosa.
DA VE – dobri i plodni planovi, velika penzija, sticanje dobrog imetka kroz karijeru, sreća sa novcem, ASC Ca – materinski odnos sa prijateljima, zbog urodjene nesigurnosti previše se lepi za druge čime može i da ih odbije, ASC Le – ima potrebu da u svemu bude prvi, velike ambicije, želi da blista medju prijateljima ili kao član neke grupe, ASC Ge – racionalnija očekivanja, dobar organizator.
LA VE – gubici kroz prijatelje, nerealni planovi i želje, manja penzija ili problemi vezani za nju.


BLIZANCI 11p – mnogo prijatelja iz detinjstva, pametni prijatelji pa njihov savet treba poslušati, Automobil je pripadao prijatelju, najbolji prijatelji žive u komšiliku.
DA ME– šarmantan, prijateljski nastrojen, dobar smisao za humor (čak na svoj račun), druži se sa mladjima, ostaje veliko dete, lako sklapa prijateljstvo, prijatna kraća putovanja sa prijateljima.
LA ME – svadje sa prijateljima, sam i u mnoštvu, opasnost u saobraćaju prijateljima, neiskreni prijatelji, pogrešan izbor prijatelja.


RAK 11p – živi kod prijatelja, ako je 4p naglašenije prijatelji često borave i spavaju (nekad žive) sa VH, velika bliskost sa prijateljima što ponekad preraste u ljubav (nekad i brak)
DA MO – planovi za izgradnju svoje kuće, društveno aktivan, privržen deci i porodici, prijateljski odnosi u porodici, dobro predoseća, uticajni prijatelji, više voli intimne nego velike prijeme, materinski nastrojen, spreman da pomogne drugima, dobar i prijatan domaćin.
LA MO – ne doživi penziju (Ca simbol kraja), emotivni problemi u prijateljstvu, patnja zbog neostvarenih želja ili planova.


LAV 11p – moćni prijatelji i protektori, otac je prijatelj i zaštitnik, dobro za ostvarenje svojih planova.
DA SO – penzija je dobra i velika, sposoban da postigne uspeh i popularnost ali nije stvoren da vodi mase, prijateljski nastrojena otvorena priroda, želi da ugadja drugima i da ga vole, muški prijatelji.
LA SO – suviše ponosan i egoističan, koči napredak, problemi u prijateljstvu jer želi da dominira, previše ambiciozan sa velikim neostvarivim željama, lažne nade.


DEVICA 11p – različite grupe prijatelja, prijateljstva su nestabilna naročito ako je ovde • a ME u pro. DA ME – uspeh od dobro isplaniranih akcija, mala penzija, stidljiv, izbegava velike grupe ljudi, spreman uvek da pomogne, saosećajan, pun razumevanja, ranjiv, rad sa prijateljima, prijatelje nalazi na poslu, intelektualni kontakti. ASC Sc – voli da predvodi na svoj način što može da podrazumeva i grupni rad.
LA ME – depresija zbog razočarenja u prijatelje, lažni prijatelji, neuspeli poslovni planovi, problemi sa već ionako malom penzijom.


VAGA 11p – brak sa prijateljem ili njihovo veze sa venčanim ljudima, penzija preko partnera.
DA VE – lepi planovi, interes za javne poslove, brka ljubav i prijateljstvo, voli prijatelje, kreće se u muzičkim ili umetničkim krugovima, neprestano odmeravanje (tipično za Li) može dovesti do labavih planova pa život prodje uglavnom orjentisan na uživanja i zabave.
LA VE – nekada ukazuje na razvod, mešanje prijatelja u brak, nemoguća ljubav prema prijatelju, ljubav kvari prijateljstvo, nepouzdani prijatelji odvode na stranputicu.


ŠKORPIJA 11p – tuđa penzija, ostrašćeni planovi ako i 3p to pokazuje.
DA MA PL – slabija tolerantnost, prosudjuje prijatelje, samouverenost i inicijativa impresioniraju druge, prirodno liderstvo ali kratko zbog nedostatka takta, veliki fatalista, malo prijatelja, doza pesimizma, ako ga prihvate postaje zaista odan i veran prijatelj, fanatično se drži svojih planova i želja, seks sa prijateljima.
LA MA PL – opasnosti, opasni prijatelji, ugrožen život u ratu ili od kriminala, svađe sa prijateljima kojih ima i među kriminalcima,


STRELAC 11p – ugledni prijatelji koji nekad borave u inostranstvu, put u inostranstvo preko prijatelja, pravi prijatelji se sreću u inostranstvu, prijatelji među visoko obrazovanim ili religioznim ljudima.
DA JU – sreća i zadovoljstvo kroz prijatelje, lepi planovi i težnje, dobra penzija, prema životu se odnosi neposredno, vodja humanitarnih pokreta, užasava se svega što može da mu ugrozi život, dugotrajna odana prijateljstva, ostaje blizak sa prijateljima čak iako su geografski udaljeni, u prijateljstvu nije zahtevan, nesebično daje,
LA JU – nazovi prijatelji koriste njegovu dobrotu, sa NE ostave ga na cedilu, nekada zloupotrebljava prijatelje, nemoralni prijatelji i planovi, gubici kroz prijatelje i putovanja u inostranstvo.


JARAC 11p – malo prijatelja ali jedan ostaje do starosti, prijatelj karijerista koji uglavnom koristi prijateljstvo ali ga nema kada je potreban samoj osobi, slaba penzija.
DA SA – uspeh od dobro isplaniranih akcija i mnogo truda, malo prijatelja pa malo i škode, nije sklon upoznavanju, stariji ljudi imaju važnu ulogu, čvrste veze sa babom i dedom, usamljen, često izbegava masu, sumnjičav prema drugima.
LA SA – tuga kroz prijateljstvo, prijatelji ga koriste ili ometaju u planovima, bolest prijatelja, nije sklon zajedničkim poduhvatima, daje više nego što dobija.


VODOLIJA 11p – život pun neobičnosti i neočekivanih promena.
DA UR – otvoren, human, želi pomoći čovečanstvu i drugima, politika, popularan, mnogo prijatelja ali često ne dugoročnih (osim • u pasivnom zn.), neobični prijatelji često genijalci u nečemu, čudne dogodovštine sa prijateljima, nagla i neočekivana prijateljstva. Hoće da pomogne svima dok to odgovara njegovim uslovima i zahtevima.
LA UR – iznenadni lom u planovima, rizični planovi i želje nose probleme, nagli prekid prijateljstva, sukob sa prijateljima koji mogu i stradati, neočekivani problemi sa penzijom


RIBE 11p – nejasni planovi, promenljivi odnosi sa prijateljima na koje se teško mogu osloniti, verovati prijatelju je moguće samo ako je osoba duboko iskrena prema sebi, dok će u suprotnom to saznati kroz razočarenje u prijatelje.
DA NE JU – prijatelji iz okultnih, književnih i glumačkih krugova. Važno je šta misle o njemu, darežljiv prema dragim osobama a škrt prema drugima, voli da sedi i ogovara sa prijateljima, tajni prijatelji
LA NE JU – haotični planovi, neostvarene želje, izdaja i neiskreni prijatelja mada i sam može biti neiskren, razočarenje kroz prijateljstvo.

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Jedanaesta kuca u natalnoj karti Empty Vladari polja

Počalji od Mrgud Pet Avg 21, 2015 11:15 pm

VLADAR 1p u 11p
DA – veoma je socijalan sa mnogo poznanika i prijatelja koje voli, sve bi za njih uradio, u prijateljstvu nalazi smisao života, oni su značajni za sopstveno razumevanje i biće mudro ako ih pažljivo bira. Socijalista i levičar po opredeljenju. Odlično za humanitarni rad i sve klupske aktivnosti. Može biti prilično preduzimljiv, čak neustrašiv ili filantrop koji radi u velikim organizacijama za pomoć drugima. Često služi kao uzor.
LA – može naći zadovoljstvo u nekom opasnom poslu ili može postati žrtva okolnosti koje vode u veliku opasnost, nekad i po život. Potrebna je pronicljivost u poslovnim odnosima, veoma je važno da znaju šta drugi misle, baš zbog mogće opasnosti. Neiskrenost u prijateljstvu ili loš izbor. Prenaglašeni ili neostvarivi planovi, nemoguće ambicije.


VLADAR 2p – 11p
DA – daje novac prijateljima, ponekad i sam dobija pare od njih, mada više govori o pomoći koju VH pruža prijateljima. Ukazuje na ulaganje u dobrotvorne svrhe. Velika penzija. Vrednosti su često povezane sa vrednostima prijatelja i zavise od uspeha ili neuspeha u odnosima sa drugima.
LA – može doći do svađa sa prijateljima zbog novca, gubi novac preko prijatelja. Loši planovi za sticanje novca, često loše i okolnosti za koje nije sam kriv. Nezadovoljavajuća penzija ili problemi sa ostvarenjem iste.

VLADAR 3p – 11p
DA – blizak odnos sa prijateljima, kojih je dosta, mnogo druženja. Jaka slobodna volja. Voli slobodu odlučivanja. Ima mogućnost da menja svoju sudbinu. Sposobnost komunikacije može iskoristiti za dobrobit čovečanstva ili dizanje cele nacije. Najbolje komunicira kao član neke grupe. Prijatelji preko brata (sestre), rodjaka ili u komšiluku. Prijatelja doživljava kao brata.
LA – prijatelji skloni nesrećama, naročito uz MA i UR. Položaj i aspekti vladara, pokazaće sposobnost VH da se izvuče iz opasne situacije, moguće da i sam stvara opasne situacije. Svadje i sukobi sa prijateljima, neiskreni odnosi, prijatelji se ne slažu sa braćom i sestrama VH itd.


VLADAR 4p – 11p
DA –sve deli sa prijateljima koji često dolaze u stan, kao i VH kod njih. Prijatelj nekako može da zameni jednog roditelja. Može imati pastorke (žive sa njima) ili usvojenu decu i. Većina planova je usmerena ka domu i porodici, jedan roditelje se ponaša kao prijatelj. Planovi vezani za nekretnine.
LA – nesretno za celokupnu simboliku 4p (11p je 8p od 4p). Život jednog roditelja u opasnosti. Život po socijalnim ustanovama, kao sirotišta, naročito ako je naglašeno i 12p. Neostvarene nade i želje vezane za porodicu. Iscrpljujući život.

VLADAR 5p – 11p
DA – najvažnije je da ima prijateljski odnos sa osobom koju voli ili je u vezi. Teži slobodnioj ljubavi, punoj razumevanja i tolerancije, gde će kreativnost moći nesputano da izražava. Prijateljstvo lako preraste u ljubav i nastavlja se posle prekida veze. Interesuje ga politika i srodne oblasti. Dobar domaćin, pošto zabavu doživljava kao nešto prirodno, u svakoj društvenoj situaciji se oseća odlično. Dobar prijatelj sa decom i ukućanima. Ponekad ukazuje na osobu koja ceo život luta po prijemima i ne radi ništa.
LA – može provesti život kao usamljenik, ljubav kvari prijateljstvo, nemoguća ljubav sa prijateljem, problemi sa decom i prijateljima, loši planovi za laku zaradu.

VLADAR 6p – 11p
DA – posao vezan za socijalne ili državne institucije. Rad sa prijateljem ili za njega. Kolege sa posla postaju prijatelji. Planovi orjentisani na posao.
LA – problemi i svadje sa kolegama na poslu ili u vezi posla, razočarenje kroz prijatelje stečene na poslu. Bolesti krvnih sudova, može postati usmljenik bez prijatelja, pa često kućni ljubimci postanu zamena.


VLADAR 7p – 11p
DA – težnja ka slobodnom modernom braku u kome je skoro sve dozvoljeno. Često su agencije za upoznavanje posrednici prilikom upoznavanja bračnog druga. Partner može biti razveden ili ima decu iz prvog braka. U partneru traži prijatelja. Oseća da mora biti ono što jeste u svakom odnosu. Nekad sa prijateljima ulazi u posao. Ne oseća se kompletno bez braka, spreman uvek na venčanja. Brak sa prijateljem
LA – partner može biti neveran (obično sa prijateljem VH. Ako se brak razvede, ipak ostaju prijatelji. Može biti i usamljenik koji ne oseća potrebu za brakom. Ljubav prema prijatelju koji ne oseća ništa više od prijateljstva za razliku od VH.


VLADAR 8p – 11p
DA – prijatelji pružaju podršku, uz pomoć njih može puno postići. Mnoga osećanja i planovi su vezani za 8p (istraživanje okultnog, astrologije) ali sa određenim ciljem, što ga može sprečiti da zaista uživa u tome. Stav o seksu zavisi od toga koliko misli da je voljen, pa ukoliko misli da nije, ne uživa u seksu, odnosno ne mora da voli tu osobu, dovoljno je da se oseća poželjnim i potrebnim (naročito sa VE MO ili SA). Lako se stiču sponzorstva, profit kroz rad i investiranje sa tuđim novcem. Seks sa prijateljima.
LA – prijateljima preti opasnost, kao i svađe sa njima. Odlazak u rat, a nekad i smrt. Prijatelj može biti uzrok smrti. Seks kao razlog za raskid sa prijateljima.


VLADAR 9p – 11p
DA – prijatelji dolaze uglavnom iz iste sredine a imaju sličan odgoj i pogled na život. Može postati diplomata ili političar naročito sa SO MO ili ME. Prijatelji medju strancima, ili žive u inostranstvu, pa mogu pomoći VH da ode tamo. Planovi koje pravi u inostranstvu. Studije društvenih nauka.
LA – privlače ga osobe suprotnih pogleda, koji mogu da stimulišu u širenju vidika ili rasipa svoj talenat na zabave, putije okolo sa prijatejima, nikada se ne prihvata konkretnog posla. Neostvareni planovi za odlazak u inostranstvo. Problemi sa prijateljima u inostranstvu ili sa strancima.


VLADAR 10p – 11p
DA – karijera i društveni položaj položaj su orjentisani prema grupi (kongresmeni, senatori, članovi skupština itd.) i javnim ustanovama (skupštine, različite državne institucije itd.). Može biti uključen u rad raznih grupa, kao sindikati i sl. Prijatelji takođe imaju važnu ulogu u profesionalnom životu, rad sa njima ili njihova moralna ili finansijska podrška. Dobro zarađuje od posla kojim se bavi i obezbeđuje sebi stabilnu penziju. Rad u društvenim i socijalnim institucijama.
LA – preterano ambiciozni planovi se ne ostvaruju, problemi sa prijateljima vezano za karijeru, manja ili problematična penzija.


VLADAR 11p – 11p
DA – veoma rešen da ostvari svoje ciljeve, Kao da se život smeje, naročito sa JU i VE, često ga privlači umetnost gde ima dosta uspeha, ako je vladar u sedištu uspeh je izgleda zagarantovan. Prijatelji nose veoma važnu ulogu, identifikuje se sa njima. Prijatelji su druželjubivi i filantropski orjentisani, pomažu finansijski ili poklanjaju svoje vreme. Ovo su vrlo humani ljudi i uradiće sve za prijatelje, kojih u okruženju ima mnogo, kao i dobre veze i kontakte. Stalna razmena usluga sa prijateljima…
LA – može besciljno lutati kroz život i sanjariti. Privlače ga neobični prijatelji zbog kojih može imati neprilika (Frenk Sinatra i prijatelji u mafiji). Problemi sa prijateljima, često loš izbor. Neostvareni želje, planovi i nade. Loše za penziju.


VLADAR 12p – 11p
DA – prijatelji pomažu VH da razume sebe, svoje unutrašnje biće (osim NE i jako LA). Može upravljati iza scene u velikim organizacijama i tajnim organizacijama. Jako utiče na svoje dobro skrivene ciljeve ili su ciljevi nejasni. Tajne organizacije, masonerija. Poznanici su kriminalci ili jednostavno tajanstveni. Prijatelj može postati neprijatelj, kao što mogu i neprijatelji postati prijatelji…
LA – treba da se čuva lažnih prijatelja koji mogu dovesti u razne neprijatne situacije. Nejasni lični ciljevi. Prijatelji mogu da odu u zatvor ili neku drugu ustanovu (bolnica, ludnica, manastir).

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Jedanaesta kuca u natalnoj karti Empty V!adari polja

Počalji od Mrgud Sub Avg 22, 2015 1:08 am

VLADAR 11. POLJA

Vladar jedanaestog polja u 1. polju – ukazuje na osobe koje stiču položaj i moć da odlučuju o važnim pitanjima od šireg društvenog značaja. Često bivaju ? onih od čije reči ili odluke zavisi mnoštvo sudbina.

Vladar jedanaestog polja u 2. polju – mahom novčano i imovinski moćni ljudi, ali i od onih čiji su život i karijera usmereni na humanitarne organizacije, socijalne ustanove, sindikate i slično.

Vladar jedanaestog polja 3. polju? – obećava stalno prisustvo u intelektualnim krugovima, ali je ovo jedan od lošijih položaja kada je saobraćaj u pitanju.

Vladar jedanaestog polja u 4. polju – ukazuje na to da bi kuća ili mesto u kome se živi moglo biti mesto ili lokacija kakve snažne organizacije, stranke ili ustanove ? se brine o većem broju ljudi.

Vladar jedanaestog polja u 5. polju – mahom ukazuje kao i prethodni položaj, ali je ovde naznaka da bi se recimo moglo profitirati od diskoteke, klubova, sportskih terena i slično. Ljubav se ovde rađa preko prijateljstva.

Vladar jedanaestog polja u 6. polju – ukazuje na velike inovatore ili moguće pronalazače i konstruktore raznih alata ili instrumenata za rad. Obično se radi o timu saradnika.

Vladar jedanaestog polja u 7. polju – svakako naglašava bračnog partnera iz kruga prijatelja, ali ovo nije posebno srećan položaj za brak, jer je često ljubavni trougao u opticaju.

Vladar jedanaestog polja u 8. polju – mahom nije dobra pozicija jer ruši prijateljstva i odnose, a često prijatelji budu uzrokom nevolja ili erotske petljavine sa partnerima prijatelja.

Vladar jedanaestog polja u 9. polju – obično obezbedi pomoć prijatelja, posebno ako je u pitanju odlazak u inostranstvo ili izvesna pravna pomoć. Ne retko se sudbina odvija u inostranstvu.

Vladar jedanaestog polja u 10. polju – obezbeđuje prijatelje i njihovu pomoć sa visokih položaja, ali i sama osoba sa ovakvim položajem vrlo često dostiže visok društveni položaj.

Vladar jedanaestog polja u 11. polju – humanitarni radnici i ne retko astrolozi.

Vladar jedanaestog polja u 12. polju – takođe podriva prijateljstva, pa često prijatelji postaju neprijatelji. Moguće su i tajne veze, odnosi i ljubavi sa prijateljima. Ovo mogu biti i sve duhovno orjentisane osobe i pripadnici takvih vrsta organizacija.

Milan Sasic


Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Jedanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Jedanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Uto Avg 25, 2015 8:12 pm

GENIUS BONUS – DOBRI DUH

Ovo polje se drugačije naziva "polje prijateljstva, trajnih ljudskih veza". Predstavlja odnose sa širom okolinom, sve one za koje ste vezani prijateljstvom i simpatijom ili istim interesima u društvu. Odnosi se i na vaše želje, nade, čežnje, i njihovu mogućnost da se ispune, mesto povoljnih rezultata. Vlada uživanjima i prosperitetom. Pokazuje stav prema poznanicima i prijateljima, sve neemotivne veze, sve što u životu najviše želite, vaše ciljeve, ljubav koju primate, kao i novac koji kroz posao stičete. Ovo polje ukazuje i na pastorke i usvojenu decu a najviše na okolnosti nad kojima nemate mnogo kontrole. Ovde vidimo vaše humanitarne interese, način na koji sagledavate druge, velike i male organizacije i krugove kojima pripadate, koji su na neki način u vezi sa vašom karijerom.

VLADAR 11p

Poslednja kuća ODNOSA, predstavlja društvene i duhovne odnose, one koje biramo radi zajedničkog interesa. Pokazuje rezultate ambicija i stremljenja nekom cilju, opisuje i konačni cilj, odnosno nameru koju želimo da ostvarimo u svojoj karijeri i društvenom položaju. Pokazuje organizacije i saveze sa prijateljima. Ovde primate ljubav, Ako u 5p preuzimamo rizik, odnosno sami odlučujemo, ovde imamo malo ili nimalo uticaja, na ove okolnosti ne možemo uticati. Položaj vladara pokazuje kuda su usmereni planovi (želje), gde je smetnja i pomoć.

Mnogo planeta – ateizam ili posebno gledište na svet, velike protekcije veze i planovi, posebno sa beneficima u ovom polju. Dobre veze i protekciju bi doneo JU i SO jer obe planete simbolizuju moćne ljude (SO – ljudi na položaju, vlast, JU – bogati, stranci isl.). Već znate da benefici u ovom polju mogu dati masu dobrih stvari ali i ono što većinu interesuje, osnosno plodove karijere, (11p drugo od 10p). Malefici nose probleme, posebno vezane za penziju i obično je mala ili neredovna. Naravno benefici nose veliku penziju, često i ne zasluženu (JU) ali zbog dobrih okolnosti je velika.

Najviše haosa u planovima pravi NE, bilo kao vladar 11p ili se tu nadje, posebno sa LA, dok u DA može doneti skrivene ambicije ili problem šta izabrati, odnosno lepe želje postoje ali nisu baš jasno definisane, što može može dovesti do lutanja u onome šta očekuje od života.

Ovo polje spada u benefična (dobra) polja i dobro je ako se u njemu nadje neki lični vladar sa DA ali pošto 11p prirodno vlada Aq i UR, primetio sam da može biti i vrlo nezgodno, nekada čak opasno polje. Naravno za ovo su potrebni malefici i LA. Nije dobro ni ako je planeta u 11p loše položena (izgon, pad) jaš sa LA, tada svi planovi i želje VH mogu ostati neispunjeni.

Malefik ili benefik u ovom polju ili kao vladar 11p, kroz svoju simboliku opisaće kakvi problemi očekuju osobu da ispuni svoje planove a DA ili LA koliko je uspešan u tome (dalji tekst važi za DA, dok će LA stvoriti probleme u svemu navedenom):

SO – otac ili neki autoritet pomaže, jasni planovi za budućnost i njihova dobra organiyacija, često i neki moćni prijatelj može pružiti pravu pomoć, (slavni ili uspešni prijatelji)

MO – majka, žena i žene pomažu, plodovi rada od privatnog biznisa ili rada sa narodom, (prijateljice, majka se ponaša kao prijatelj)

ME – braća, sestre, rodjaci ili komšije pomažu a češće dobra rečitost i komunikativnost, (lako sklapa poznanstva ali su manje više površna, prijatelji medju mladima)

VE – zaljubljena prijateljica ili je VH zaljubljen u prijateljicu koja može pomoći, plodovi rada od kreativnosti ili umetnosti, (meša ljubav i prijateljstvo, dosta mladih prjateljica)

MA – stlna borba da ostvari uspeh, opasne okolnosti, radi do smrti, (agresivni prijatelji, prijatelji medju vojnicima ili sportistima)

JU – velike želje i planove pomažu bogati, stranci i moćni ljudi, veliki plodovi rada, (bogati i prijatelji medju strancima ili su druge vere, prijatelji poma\u i materijalno i duhovno)

SA – teškoće u ostvarenju planova, prijatelji i okolnosti ne idu na ruku VH, (malo prijatelja a malo i škode, prijatelj iz detinjstva, prijateljstvo sa starijim i konzervativnim ljudima)

UR – nesvakidašnji originalni planovi, neočekivane povoljne okolnosti za uspeh (čudaci kao prijatelji, neobične dogodovštine sa prijateljima)

NE – haotični nejasni planovi (prijatelji medju lekarima, umetnicima, narkomanima, mornarima i slično)

PL – istrajan a nekad i fanatičan u ostvarenju svojih ciljeva (fanatični, opasni ili kriminalci prijatelji)

Izvor...slobodni.net ( Duh)

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Jedanaesta kuca u natalnoj karti Empty Re: Jedanaesta kuca u natalnoj karti

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu