Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Mesec i Venera kod muskaraca I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Mesec i Venera kod muskaraca I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Mesec i Venera kod muskaraca I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Mesec i Venera kod muskaraca I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Mesec i Venera kod muskaraca I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Mesec i Venera kod muskaraca I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Mesec i Venera kod muskaraca I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Mesec i Venera kod muskaraca I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Mesec i Venera kod muskaraca I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Mesec i Venera kod muskaraca

3 posters

Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Admin Sre Avg 19, 2015 12:38 am

Venera je kao i Mesec, ženska planeta, a u horoskopu muškarca opisuje estetski izgled devojke ili žene koja može da mu se dopadne. Venera je planeta kroz koju se pospešuje uzajamnost i bliskost među ljudima. Ona opisuje svaku mlađu devojku u horoskopu muškarca.

Mesec prvenstveno simbolizuje porodicu i porodične odnose, kao i ženu ili suprugu, dok Venera ukazuje više na ljubavne veze, pa i sam seksualni odnos. Osim ovoga Venera govori o ljubavi, braku, nežnosti, lepoti, zabavama, dobrodušnosti, ženama uopšte, ali ako je loše postavljena i aspektovana, može ukazati na nemoralnost, požudnost, nesređeni ljubavni život, tugu i patnju u ljubavi
.

Npr. ako je Venera u horoskopu muškarca u znaku Bika ili Vage, ona pokazuje svoj pozitivan uticaj i govori da muškarac sa ovim položajem Venere, živi za ljubav, ovozemaljska zadovoljstva, umetnost, muziku i lepotu. Venera u Biku često ume da podlegne ljubavnim prevarama, jer ona ovde najviše voli ljubav i užitke, a na ovom mestu podleže i uticaju Marsa u izgonu, što traži i razuzdanost.

Kada se Venera postavi u znak Škorpije ili Ovna, gde se nalazi u egzilu ili izgonu, onda ona izobličuje svoje osobine i umanjuje muškarčevu nežnost, pa se od njega mogu očekivati i izlivi besa i grubosti.
Venera u znaku Raka govori o pažljivosti, nežnosti, pa je muškarac sa ovako položenom Venerom, vrlo pažljiv i nežan, što najviše pokazuje prema svojoj porodici (Rak), ali i ženi, jer oseća veliku privreženost i ljubav (Venera) prema njoj. Naravno, ova ''slika'' je upečatljivija ako Venera nije oštećena od strane drugih planeta. Međutim, sa ovakvim položajem Venere, gde je ona u znaku pada Marsa i egzila Saturna, mnogi muškaci doživljavaju velika razočarenja i udarce sudbine u porodičnom i bračnom životu.

Muškarac koji u horoskopu ima Veneru u znaku Device, gde se ona nalazi u padu i gde izražava svoje najlošije osobine, govori da je ovaj muškarac u ljubavi i prema partneru tvrd, analitičan, hladan i kritičan. Ona je u Devici pod uticajem Merkura, koji i suviše ima potrebu za realnošću, a što opet Venera kao zavodnica i kao simbol ljubavi,ne može da podnese

Ako je Venera u Jarcu, većina će reći kako je ona ovde i suviše hladna zbog uticaja Saturna, međutim ne treba nikako zaboraviti da je Venera u Jarcu pod Marsovom egzaltacijom, pa ona ovde i te kako ume da bude strastvena.

Npr. muškarac koji u svom horoskopu ima Veneru u znaku Strelca u ljubavi je direktna i otvorena, jer šta drugo može biti Strelac, nego širina i otvoreno srce. Ovo je najpogodnije mesto za ljubavne afere, jer Venera u Strelcu traži aferu. Aferu koja je podstaknuta znakom gde je Merku u egzilu, pa sve svaka potreba za realnošću u ovom znaku gubi. Muškarac koji ima Veneru u znaku Device u svom horoskopu, pre je povučen šarmom i privlačnošću neke stidljive devojke, dok muškarac koji ima Veneru u znaku Ovna nailazi na devojku koja mu otvoreno nudi ljubav, a često čak napadno i nametljivo. Ona je ovde dominantna i ponosna zbog toga što se nalazi u znaku egzaltacije Sunca, ali često i neodgovorna i nestrpljiva jer je ovo i znak Saturnovog pada. Kada je u pitanju esteski izgled, muškaraca sa Venerom u znaku Vage privlače elegantne devojke, uvek doterane, kao da su u istom momentu sišle sa neke modne piste.

Ako je Venera u znaku Ovna, muškarac će više voleti, devojke koje su temperamentne, energične i strastvene. Venera u Ovnu uvek opisuje početak neke ljubavne veze, a u čega ili šta se veza pretvora, opisaće Mars, dispozitor Venere. Zbog uticaja Marsa, akcenat je na mršavijim devojkama, zategnutim, pa i mišićavim. Ovo su sve one devojke koje imaju istakut nos, čelo, ali i po koju pegu na licu. Ovo je opis devojke sa nekim specifičnim i istaknutim mladežom ili današnja moderna vremena, sa tetovažom. Kako Ovan simbolizuje glavu, muškarac sa ovakvim položajem Venere, u svojoj glavi stalno ima ženu ili devojku. Ovakvu devojku će te nejčešće sresti na sportskim terenima, u teretanama i fitnes klubovima, frizerskim salonima, na mestima gde se troši puno energije. Ovan simbolizuje unifomu, pa ovaj položaj oslikava sve žene policajke, žene vojnike, žene u medicinskim uniformama, sportiskinje i mnoge druge koje na sebi imaju bilo kakavu uniformu. Ona je, kao prvo veliki individualac i lider.
Venera u Biku opisuje čulnu devojku sa svim ženskim atributima i oblinama, jer je ovaj znak Venerinog sedišta. One su kulturne, fine, prijatne, umetnički naklonjene, obožavaju muziku, nakit, ali i novac. I Venera i Bik obožavaju hranu, pa ih često možete sresti u restoranima, ali i poslastičarnicama, u prirodi, parkovima, na kulturnim okupljanjima, koncertima, operi i u bankama.Ona je bankarka, ekonomista, savetnik za finansije, arhitekta, građevinac, pevačica, dizajner enterijera, nameštaja, vlasnik restorana ili prodavnice hrane.

Muškarac sa Venerom u Blizancima voli mladolike žene koje prate modu i sve modne trenove. Ređe biraju ćutljive i stidljive devojke, jer ona mora u Merkurovom znaku da bude i komunikativna i pametna. Ovo su sve one pričljive, radoznale i znatiželjne devojke, a njih najčešće možete sresti na ulici, u javnom prevozu, u automobilu, na autobuskoj stanici, u biblioteci, u vašem komšiluku, u pošti. Ona je trgovački putnik, učiteljica, novinar, spiker, voditelj, prodavačica, pisac, poštar, prevodioc, komercijalista, trgovački putnik, predavač na nekom kursu, ali i svaka ona devojka na naslovnoj strani u nekom časopisu. Muškarac sa Venerom u Raku traži parnerku koja će dobro da vaspitava i podiže njegovu decu, porodičnu ženu, kojoj će porodica biti najveća preokupacija u životu. Ovo su malo punije devojke, zbog postavke Venere u vodenom znaku i zbog uticaja Meseca. One često imaju ovalno lice, krupe i vlažne oči, a spremne su da zaplaču i na najmanju sitnicu ili provokaciju. Uživaju u kućnom i porodičnom okruženju, pa ih često možete sresti baš u njihovoj kući, u kuhnji, zabavljajući se i opuštajući se oko kuvanja i spremanja hrane. Često se mogu sresti i u restoranima, na pijacama, u pekarama, pored mora, jezera ili na bazenu. One su agenti za podaju nekretnina, žene na čelu porodičnih firmi, babice, baštovanke, gastronomi, istoričarke, etnolozi, kuvarice i domarke.

Venera u znaku Lava opisuje reprezentativnu devojku, koja je uvek u centru pažnje i centru zbivanja, jer ova Venera ima potrebu da joj se dive. Često ističu svoju kosu i ona je gusta, blago talasasta i blago kovrdžava. Šta god imale na sebi, to mora da bude najbolje, najkvalitetnije i najskuplje. Obožava zlato i nakit. Venera u Lavu voli da izlazi i da se zabavlja, jer ona mora uvek da se pokazuje, pa će te ovu devojku sretati na svim mestima koje služe za zabavu, od diskoteka do kafića, restorana, ali i na stadionu, u pozorištu, u parkovima, na letovanju, na političkim skupovima, u solarijumima, u krugovima gde se nalazi ''elita''. One su politčarke, glumice, zlatarke i prodavačice nakita, direktori i šefovi, plesačice, sportiskinje, vlasnice diskoteka, menadžeri i šou - biznismeni.

Za razliku od Venere u Lavu, muškarca sa Venerom u Devici, ne privlače devojke koje se ističu u bilo kom pogledu. Njega privlače skromno obučene žene, koje ni u jednom trenutku svojim izgledom neće privlačiti pažnju. Šta god bilo od garderobe na ovoj devojci, to mora da bude besprekorno čisto, ureno i opeglano. One se mogu sresti u apotekama, u bibliotekama, u zdravstvenim institucijama, krojačkim salonima, radionicama, u kancelarijama, na plaži, u staklenim baštama i naučnim institucijama. Venera u Devici simbolizuje svaku apotekarku, bibliotekarku, krojačicu, prodavačicu zdrave hrane, lekarku, medicinsku sestru, profesoricu matematike, prodavačicu kućnih ljubimaca, književnicu, koleginicu sa posla, knjigovodstvenog radnika, sekretaricu, tekstilnu radnicu i veterinraku. Ona je i analitičar, pronalazač i istraživač, nutricionista, inžinjer holtikulture i socijalni radnik.

Muškarac koji u horoskopu ima Veneru u Vagi voli lepo doterane i moderne devojke. Devojka koja je sa njim u vezi, ne bi trebalo da pokazuje ni najmanju grubost ili neotesano ponašanje. Ona mora da bude kulturnih manira, odmerena i fina. Venera u ovom znaku takođe voli da nosi nakit, pa ako idete na sastanak sa muškarcem koji ima Veneru u Vagi obucite se elegantno i stavite na sebe neki ''komad'' nakita. Ove devojke se često sreću po modnim revijama, izložbama slika, koncertima i ostalim kulturnim dešavanjima, u sudovima, na javnim mestima, u kozmetičkim salonima i salonima za ulepšavanje, na političkim skupovima. Venera u Vagi jeste svaka matičarka, kozmetičarka, zlatarka, žena u diplomatiji, prodavačica u butiku, manekenka, krojačica, modni kreator, političarka, slikarka i umetnica.

Muškaraca koji ima Veneru u Škorpiji privlače crnke, erotične i seksipilne devojke. Ona ne mora biti posebno lepa, ali mora biti magnetično privlačna. Garderoba, i izgled moraju biti seksipini, pa čak i erotični. Veneru u Škorpiji često možete sresti na opasnim mestima ili u trenucima opasnosti, na sahranama, na daćama, na groblju, u labaratorijama, u mesnicama, u porezkim filijalama, ali i u bankama, osiguravajućim zavodima, menjačnicama, u seksi - šopovima. Ona je devojka koja može da donese opasnost, ali i smrt, ona je žena detektiv, ginekolog, hirurg, prodavačica u mesnici, špijun, finansijski savetnik, broker, osnivač fondova, kozmetolog, psihoterapeut.

Venera u Strelcu je otvorena za ljubav. Ona je svaka devojka u inostranstvu, strankinja, a često je možete sresti na mnogim splavarenjima, safarijima, jer ovde Venera žudi za avanturom. Ona se sreće na auto - putevima, u bankama, na putovanjima brodom, na raznim ceremonijalnim dešavanjima, na hipodromu, na sportskim terenima, na fakultetima, u ambasadama, u crkvama, turističkim agencijama. Venera u Strelcu jeste studentkinja, bankarka, ministarka, sportiskinja, carinik, predavač, trener, turistički vodič, geografičar, prevodioc.
Muškarac sa Venerom u znaku Jarca, voli starije i iskusnije devojke. Ona je često ozbiljno obučena i trudi se da ne odudara i da ne štrči od okoline. Ona se često sreće na zimovanju, na planinama, na groblju, u manastirima, na političkim okupljanjima. Venera u Jarcu jeste svaka žena arhitekta, građevinski inžinjer, političar,svaka profesionalno ambiciozna žena, ortoped, profesorica matematike, istoričarka, kiropraktičar, stomatolog, arheolog.
Venera u Vodoliji predstavlja nezavisnu i samostalnu devojku, uvek okruženu prijateljima. Ona je intelektualna, voli da komunicira i društvena je. Muškarca sa ovakvim položajem Venere privlače ekcentrične i neobične devojke, a neobične u smislu da se ne utapaju u okolinu. Njih će te često sresti na aerodromima, na Internetu, u javnim institucijama, Internet - kafeima, a ona je stjuardesa, kompjuterski programer, psiholog, naučnik, modni kreator, broker, fotograf, socijalni radnik i humani radnik, poslanik u parlamentu.

Muškarac koji u svom horoskopu ima Veneru u znaku Ribe voli nežne i romantične devojke, a i ova Venera teži idealu. Ovakvu devojku često možete sresti u bioskopu, u bolnici, na moru, na svim umetničkim zbivanjima, u galerijama, plesnim dvoranama, ali i u snovima. Ona je bolničarka, vlasnik hotela, laborantkinja, hemičarka, glumica, umetnica, slikarka, isceliteljka, fotograf, kompozitor, radnica na benzinskoj pumpi.
Muškarac sa Mesecom u Ovnu voli hrabre, jake, sposobne žene, podsvesno u ženi tražI lidera; sa Venerom u Ovnu voli žene sa muškom frizurom, koje se bave sportom, pomalo mišićave, mršave čak i koščate. Takođe voli da njega žena “ smuva “.

Muškarac sa Mesecom u Biku voli imućne žene, dobre kuvarice, žene koje su štedljive i vode računa o ekonomiji; sa Venerom u Biku voli punije žene sa svim naglašenim ženskim atributima, udvaranje je obavezno uz dobro jelo…

Muškarac sa Mesecom u znaku Blizanaca voli pričljive žene, inteligentne, pada na “ dobar razgovor”, voli žene mladolikog izgleda i ponašanja, kao i žene koje uživaju u vožnji kolima i kraćim putovanjima. Sa Venerom u Blizancima voli žene naglašeno uskog struka, lepih ruku i
ramena…

Muškarac sa Mesecom u Raku voli žene koje često plaču, voli žene koje vole da borave u kući, dobre domaćice i na nesvesnom nivou u ženi traži svoju majku. Sa Venerom u Raku voli lepe grudi, izazovan dekolte i voli kada je žena doterana i u kući.

Muškarac sa Mesecom u Lavu voli uspešne žene, žene na položaju, iz poznatih uglednih porodica, voli da se pohvali svojom ženom. Sa Venerom u Lavu - žena mora biti izuzetno odevena, kao d aide na izbor za mis…

Muškarac sa Mesecom u Devici voli vredne žene, pedantne, uredne, koje brinu o muževljevom zdravlju…Sa Venerom u Devici “ pada “ na seksi pupak, na lep stomak, na jednostavnu garderobu…

Muškarac sa Mesecom u Vagi voli umiljate i lepe žene, manekenke, političarke, pravnice, žene iz javnog života. Sa Venerom u Vagi najviše reaguje na žensku zadnjicu…

Muškarac sa Mesecom u Škorpiji voli žene naslednice neke imovine, žene naglašene erotike koje ne skrivaju svoje draži, žene čiji izgled i pojava predstavljaju “ otvorenu ponudu “…Sa Venerom u znaku Škorpije voli stil oblačenja gde se sve “ vidi “, “ pada “ na cigansku muziku…

Muškarac sa Mesecom u znaku Strelca
voli žene koje prate modu, koje svojim izgledom podsećaju na žene sa stranih podneblja; voli obrazovane žene, sa fakultetskom diplomom, koje se bave sportom, a pogotovo tenisom… Sa Venerom u Strelcu reaguje na duge noge, mini suknje, šorceve…

Muškarac sa Mesecom u znaku Jarca reaguje na tamniji ten, crnokose žene, ozbiljnog, pa čak i tužnog izraza lica; takođe voli starije žene…Sa Venerom u znaku Jarca voli klasičan stil oblačenja, žene obučene u kožu, tamnije tonove garderobe.

Muškarac sa Mesecom u znaku Vodolije voli druželjubive žene; njegova deviza je “ prvo druženje, pa veza “, voli inteligentne žene…Sa Venerom u Vodoliji voli žene ekscentričnog izgleda i stila oblačenja, reaguje na ženske noge, pogotovo listove.(Djole)

Muškarac sa Mesecom u znaku Riba voli tajanstvene žene, povučene, stidljive, koje deluju kao d aim uvek treba nečija pomoć…Sa Venerom u znaku Riba reaguje na lepe čarape, cipele, donje rublje…
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Uto Avg 25, 2015 11:08 am

Šta daje Venera na Asc u Vagi kod muškaraca?
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Admin Uto Avg 25, 2015 5:04 pm

Izraazitu lepotu,cak i zensku.
Ili veliki broj devojaka
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Uto Avg 25, 2015 6:03 pm

Uu, da, onda ima istine. Very Happy
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Admin Sre Avg 26, 2015 4:06 pm

Eventualno gej Very Happy
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sre Avg 26, 2015 5:06 pm

Ahahahaha. :fff:

A možda i jeste gej, meni se često svide oni. :fff:
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Admin Sre Avg 26, 2015 6:00 pm

ja cak ni plave ne volim Very Happy
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sre Avg 26, 2015 6:05 pm

Meni je svejedno, samo da je markantan. Very Happy
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od trolerka Sre Avg 26, 2015 6:21 pm

Imala sam jednog Ve0Mo u raku...plav,izrazito mrsav i nizak..plave oci prelepe. Ako izuzmemo te oci, ruzan je ali drag kao osoba mrgreen
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Admin Sre Avg 26, 2015 7:00 pm

bitno je da ima dobru dusu mrgreen
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od trolerka Sre Avg 26, 2015 7:21 pm

rryy
imate li nekog iskustva sa Ve u biku i Mo u strelcu? Ve u 11., Mo u 6.
Uopste se ne uklapa u opis bika, ne privlaci ga takav tip devojke...ali totalno se uklapa u opis vodolije tj. 11. kuce...jel moguce da je ovde presudna Ve u kuci vise nego u znaku?
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Admin Sre Avg 26, 2015 7:26 pm

Pa jel ima Venera aspekte sa Ur? Gde je disp? Daj stavoi kartu negde:)
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od trolerka Sre Avg 26, 2015 7:37 pm

evo ti ovako datum, zeza me net 11.mart '88 12:15 Bg
Ve pravi 0Ju i 120Ur
haos u 6 mrgreen
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Admin Sre Avg 26, 2015 7:53 pm

Mo60So egz,nezadovoljstvo u braku,jak aspekt,razlictost partnera.Ili da su njegovi u losim odnosima.
Ovde su vladar 1 i 2 ,problem sa parama? Mislim da je ovde u pitanju nesklad izmedju roditelja,njemu je Ve lepo postavljena
Ve120Sa,odlicno. Sa vlada 7.
Malo ga zeza ovo Ve0Ju,moze mu doneti mnogo devojaka.
Ve u Biku,punije devojke voli? Koje su dobro materijalnog stanja.
Ve u 11,njemu su devojke prvenstveno prijatelji.
Zeznuto je i Ve180Pl pa je moguce da neko ima ljubomorne ispade (Pl u5 ) pred vise ljudi (11p)
I pravi scene.Mesec je ok,samo sto je u Strelcu pa voli slobodu.
Posao izrazen.
Puno 6p,vladar Ju u 10.Na prvom mestu karijera.
Ju120Ur ezg,jel se bavi nekim cudnijim poslom?kompovi,inzenjer?Astrologija bi mu odlicno legla.
Pametan je,Me u Vodoliji u 8 ,mozda ima malo bizaran smisao za humor (sto ja obozavam Very Happy )
Mars u Jarcu,egzaltiran. Odlicno ! On je bas jaka licnost rekla bih.
Ma60Pl egz,gde ga ubode luda zeno,svaka ti cast!


Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od trolerka Sre Avg 26, 2015 8:49 pm

hahaha ovo mi je drug lol!  a ironija, znam jos jednog sa Ve u biku i Mo u strelcu i isto podznak rak, nesto me hoce te kombinacije.
Da, njegovi su razvedeni. Buni me ovo Ve0Ju isto bih rekla kao i ti, jos u 11. ali bas je probirljiv i tesko je zadovoljiti njegove kriterijume...privlaci ga sve neobicno kad su u pitanju zene, jedna od izjava mu je bila da se lozi na celave. mrgreen Ima dosta zenskog drustva oko sebe, sarmantan je i pravi prijatelj. Jedino sto lako plane, mozda je od meseca u vatri. E da,nervira me sto je sa svima prijatelj mrgreen
Ekonomista je ali interesuje ga sve zivo...opet Mo in sag. A sto se tice astrologije kaze da ima strelca u mesecu Laughing
hvala Andjo na analizi ed
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Admin Sre Avg 26, 2015 8:59 pm

Druga?? Pa sta cekas? Hvtaaaj gaa nnnnn fhfgghfhf dsfsfsfs ggg
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Mesec i Venera kod muskaraca Empty Re: Mesec i Venera kod muskaraca

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu