Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Ljubav u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Ljubav u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Ljubav u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Ljubav u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Ljubav u natalnoj karti I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Ljubav u natalnoj karti I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Ljubav u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Ljubav u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Ljubav u natalnoj karti I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Ljubav u natalnoj karti

2 posters

Ići dole

Ljubav u natalnoj karti Empty Ljubav u natalnoj karti

Počalji od Admin Sub Avg 15, 2015 10:39 pm

Ljubav,kao i hobi,provod i prvo dete u natalnoj karti predstavljena je V poljem.
Dve bitne planete koje simbolisu ljubav i emocije su Venera i Mesec.


Venera je način na koji se smejemo, oblačimo, pokazuje kako volimo, u čemu uživamo. Da li imamo potrebu da se dopadnemo drugima, koliko smo društveni, spremni za saradnju, ljubazni.Pokazuje našu senzualnost, stidljivost, prefinjenost.
Mesec je naša duša, ono što ostaje kada skinemo šminku, garderobu, isključimo muziku i ostanemo sami sa sobom. Šta se tada čuje u našoj duši, šta nam ona priča, to je Mesec, to je naša istina od koje ne možemo pobeći. Naša intima i naš ceo unutrašnji svet, naša osetljivost.

■ Mesec i Venera u muškom horoskopu pokazuju kakav tip žene muškarcu odgovara i kakvu ženu bi želeo uz sebe.
■ Mesec i Venera u ženskom horoskopu pokazuju kakva je ona ljubavnica, devojka, supruga, majka.
■ Mesec i Venera generalno opisuju naše emocije, osetljivost, ljubav, kako volimo i koliko ljubavi očekujemo.


Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Ljubav u natalnoj karti Empty Re: Ljubav u natalnoj karti

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 3:55 pm

Prekopiracu odlomke iz knjige Zvezde, ljubav, seks, Mile Dupor
Duporov recnik je malo neuobicajen ali sta sad Very Happy5. POLJE JE LJUBAV

I to čista ljubav sama sebi cilj. Položaj ovog polja odaje šta priželjkujemo : SO se pravi važan, MA juriša i paradira, VE pjeva, pleše, igra, MO piše pjesme itd. A sve da bismo se dodvorili voljenom. Iskonska veza praroditelja i potomaka sreće se na vrhu ovog polja na sulici Amorove strijele. Na početku ovog polja (odn 3 stepena ispred i 15 iza) ovakve su tendence :
OVAN znači igre, nestrpljivo traženje, 90 malo djece i sa njima teškoće.
BIK ljubljenja dosta ali natrunjeno sa težnjom za lake zarade, latentno trpljenje, a ako je 90 to su štete i lako venerične bolesti.
BLIZANCI lake, dvojne i zdvojne ljubavi; uvek na dva toka ; 0 SO znak je erotske literature; 90 znači glup humor, hazardni gubici, iskaljuje se na djeci.
RAK sreća dolazi kasnije, djeca, shvaćanje, potomci; 90 znači napuštanje svojih, bančenje .
LAV svijetli časovi rano, kasnije trpi zbog ponosa i zbog premalo potomaka; 90 više ljubavi, dva života, malo ili nimalo djece.
DJEVA znači kolebanje koje se kasnije žali, neprovidne težnje za promjenom, teškoće zbog prvog djeteta; 90 sve treba platiti, čak i ljubav.
VAGA nosi lake emotivne veze na plesu, izletu, festivalu i sl. 90 neprilike s djecom zbog lakomislenosti.
ŠKORPION rafiniran ali strast i ljubomora kvare sve; MA znači uspeh prvog sina, 90 sadist i želja za ubijanjem.
STRIJELAC je zdravi eros, ushićen, izmjene u pismima, sportovima, putovima; 90 nepravde i svađe radi djece.
KOZOROG ima surovost koja odbija, bez ljubavi, po srijedi studije; 90 smrt djece loše za prvo dijete, odbija one koji ga vole.
VODENJAK majstor ljubavi, slopodni i prirodni stil, ekscentrična djeca; 90 znači vagabunda, perverzije, bez potomaka.
RIBE zunače dublje duševno razumjevanje, romantične veze, šarm, djeca-blizanci; 90 napušten od djece, lutanja, droge. Itd.


Položaj planeta u 5. polju još bolje treba osmotriti:

SUNCE: Voljen, ali trpljenje (naročito vatreni znaci); 120 su veze sa ličnostima, čuvena djeca, ljubav sa slavnim ljudima; 90 sa snobovima, poligamija, abortus, teškoće u porođaju i poslije njega.
MJESEC: Sretne brige; mnogo veza i mnogo djece, što ih je više ljubav je sigurnija; djeca popularna, putuju, skupljaju suvenire; puno aspekata znak je avantura; 90 znak intriga trpljenja duševno, perverzije; nezdrav eros koji srozava ličnost, vuče u barove i bludničenje.
MERKUR: Više flert nego ljubav, igranje riječima, nemir, kolebanja, djeca i biznis potiskuju osjećaje; 120 daje dobre puteve i uspjeh na kocki; 90 neka smušena erotika, skandali, razvod (MA sudski, UR silom događaja i sl.), nikako da dobro počne ili dobro svrši. ME 90 MA, UR i eto ti ga inflagranti sa opasnim posledicama.
VENERA: Uspijesi koji se nude, miljenik mladih, ljubav nije čvrsta jer se nudi odasvud. 120 JU, SO ljubav sa slavnim ličnostima, lutrijski stol; više aspekata znači blud i razočarenje; 0 MO učitelj seksa; aspekt SA uvjek hladi a 90 znači razočaranje i impotenciju; 90 MA opasan inflagranti, nikad uredno ispunjene erotske želje; 90 UR drastični oblik avantura; 90 NE zaraze, zamršen koitus sa nepoznatima, blamaža; 90 ME gubitak časti. Negativni znaci sve ovo pogoršavaju.
Zdravi seks, bez perverzija, daje SO, MA aspekt u pozitivnim znacima i dobrim aspektom VE. Sama VE bez aspekta znak je neaktivnog seksa. Vodeni znaci sa MO, VE to je masa djece ili veza. Vatreni daju trpljenja i strasti. Le jak eros, Sa vatrena strast, Ar surova erotika. Vazdušni znaci više daju duhovnu erotiku, umjetnička nadahnuća, Aspekt i VE iz 5. polja nikad neće prevariti u prognozi.
MARS: Atraktivan i uvijek lako nalazi; uvjek je sa mladima, privlači šarmom i sportskom kondicijom, zdrav eros naročito uz dobre aspekte. Aflikcija znači slatke muke, ekstravaganciju, impuls, suze i svađe. Hoće ljubav pošto-poto, agresija goni na preljub, perverzije, polne bolesti. 90 VE loše za djecu, lažan porođaj, fetišizam, nezajažljivost, ruina seksa. 90 JU pustoš koja ruši i financijski. 90 SA, UR lako sodomija, ubistvo djece, glupe nesreću u koitusu, opasno i za život.
JUPITER: Smirena sreća i predodređen za dobar brak, nikako avanture, sve legitimno i ozbiljno. 90 ipak nanese zakonske ili vjerske smetnje, također djeci ili ženi. Uz noćno rođenje vuče na perverzije i oscilacije sreće gore-dolje (vidi UR).
SATURN: Ljubavni kompleksi, teško nalazi, vjeran ali ne privlači; djece malo ili nimalo pa briga ne izostaje. 120 VE u stare dane sreća sa starijim partnerom. 90 nosi razočaranje, smrt voljene osobe, gubitak ili odvajanje od djece, nesreće sa spekulacijama, ženi teška defloracija ili nezgodno začeće. 90 VE svakako ženomrzac, u protivnom zaraza
URAN: Promjena zbog okolnosti, lak na avanture, uranizam, nastrana erotika, djeca osobenjaci. Burna mladost. 0 VE lezbijka ili peder (naročito ako je znak ukliješten). VE 120 ME uspjeh protiv seksa. 90 opasne afere, nesretni događaji, stradanje (smrt u koitusu). Često scene kad na nebu UR pravi aspekt sa VE.
NEPTUN: Nimfomanija, razočaranja, pobačaji, vanbračna djeca, stalno traži, nalazi, ne zadovoljava se, opet luta; predmet ogovaranja. 90 inflagranti u grču, perverzija, histerija, lezbijka ako je znak ukliješten.
PLUTON: Brutalna i tragična ljubav, nasrtaj erotomana, čin silovanja i sl.

Ljubav 5. polju daruju : SO slavni muževi, MO slavne ženme, ME putnici i djeca, VE djevice i umetnice, MA sportisti i oficiri, JU ljudi dobrih namjera, SA stari i bolesni, UR stranci i osobenjaci, NE sanjalice i hipici, PL siledžije i huligani.
Peto polje pokazuje drugi elemenat sreće, emocionalno zdravlje; tu je vidljiva podvala prirode, erotska zamka. Svi tražimo sreću u 5. polju horoskopa i ono nas . Leon Gambeta ima tu VE 0 UR poznate ljubavne afere; Šopen ME, VE, SO, muziku, ljubav i slavu; ledeni tip Kozoroga, slavni Kepler, zaprosio je 11 žena, zaredom izgubio 7 tek rođene djece i čudio se zašto. Uran još nije bio otkriven, a taj planet je bio 90 stepeni od MA u 5. polju. Koliko je pretrpio učeni Kepler – zbog neznanja...
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Ljubav u natalnoj karti Empty Re: Ljubav u natalnoj karti

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 4:08 pm

Ljubav: dobar položaj VE; termin aspekt VE u godišnjim horoskopima.

Nestalna ljubav: promjenljivi znaci u 5, afl. MO, ME, SA i vrlo veliki VE-brijeg na ruci.

Tajne ljubavi: vladar 5. polja u 12, i aspekt VE iz 5. i 12. Zavodnička ljubav NE-VE.

Sretna ljubav: VE 120 SA trajna, mimo seksa; VE 120 NE platonska; VE 120 MO skladan tihi život, naročito u 4; VE, MA, UR Le u 5. s više veza, posebno ako je Pi u 7; VE 120 UR, NE u 5. i LI 60 SO, NE nemirnije veze; Asc 120 MA u 5. zdrav, šarmantan, privlačan; jaki Sc a LI u 4. zavodnik s 24 Li s flertom. VE 120 MA i benefik uvijek je sretno.

Nesretna ljubav: VE 90 malefik; VE 5, afl. SA; vladar 5. u padu ili u detrimentu; VE ili vladar 5, 7. u 12. s afl; VE u 9. u sterilnim; svjetla i malefik u fiksnim 5, 11; SA u erotskim znacima (ohlađenje); aflikcije LI. Općenito; sretno je ako su VE i vladar 5. polja u dobrim aspektima s benefikom; nesretno je ako su loši aspekti s malefikom (okolina i zakoni su protiv); VE bez aspekata zaljubljuje se u vanjštinu, sjaj, to se kasnije žali. VE u dobrom položaju donosi ljubav, ali ako partneru naiđe drugi tip s kojim usporedni horoskop ima više jakih veza, ljubav propada. Češći je slučaj ako su dobri aspekti usporednih rx, a velike su fizičke razlike.

Ljubomora: prejaki MA 90 VE, SA; Asc Sc, a vanjski planeti u 5; LI 0 MO Li; VE afl. vanjski u 5; UR 90 PL s fatalnim posljedicama. Veliki palac, lančana crta srca, išaran MO-brijeg
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Ljubav u natalnoj karti Empty Re: Ljubav u natalnoj karti

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu