Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Asteroid Psiha I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Asteroid Psiha I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Asteroid Psiha I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Asteroid Psiha I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Asteroid Psiha I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Asteroid Psiha I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Asteroid Psiha I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Asteroid Psiha I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Asteroid Psiha I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Asteroid Psiha

2 posters

Ići dole

Asteroid Psiha Empty Asteroid Psiha

Počalji od Admin Uto Avg 18, 2015 10:32 pm

Asteroid Psiha Waterhouse_psyche_entering_cupids_garden


Ako bi se posmatralo kako izgledaju Psiha i Eros u kućama horoskopa i koje su to sve slike koje oni mogu dati, najpre se mora razumeti da njih dvoje uvek treba zajedno gledati i da će količina onoga što se može dobiti od Erosa uvek zavisiti od količine onoga što postoji od Psihe. Ako Psiha nije dovoljno dobro postavljena, ne može se dobiti od Erosa mnogo. Mogu se imati samo određena iskustva, ali ako je Psiha dobro postavljena vrlo mala pozicija Erosa bilo odakle će omogućiti da se ovo živi, i da osoba bude mnogo sretna, ili čak potpuno, ne samo u ljubavi, nego u svemu onome što jedan nebeski život može dati. To je priča o Psihi. Nju treba gledati kao Mesec koji hoće da postane Venera. To je Psiha. Ona je Mesec, ona je Duša, ona je ono nesvesno, a da bi postala Venera ona mora otići u 12. kuću, ona odlazi u 12. znak tamo gde je Jupiter u sedištu, gde sve može da se ostvari na jednom materijalnom planu, gde će imati sve pomagače, da se svaka želja natusa ispuni, ali što je najvažnije, gde je Venera egzaltirana i gde se doživljava potpuno iskustvo sreće. Tu Psiha živi. Psihino mesto je u punom smislu upravo taj dvorac, to jedno mesto u kome može da ostvari svoje snove. Cela ova bajka, cela ta mitološka pozadina nje, izgleda kao jedan nestvarni san, ali je on taj koji se ovde ostvaruje.

PSIHA U KUCAMA :


Ako je Psiha u 1. kući horoskopa

može se govoriti o vrlo osetljivoj, naglašenoj senzitivnosti osobe. O osobi koja će u mnogo toga često biti i naivna, koja će imati po pitanju mnogih stvari koje su vezane za svakodnevni život malo iskustava. Ovo je kao da natus ima jednu kombinaciju Meseca i Neptuna koja daje jedan sanjalački duh. Ali u zavisnosti od toga kako je Psiha postavljena, ovde se mpogu razlikovati osobe koje su vrlo lepe, vrlo specifične unutrašnje strukture, krhke, ili pak one koje su vrlo nestabilne, nestabilnog uma, nestabilne psihe koja je razuzdana ljubomorom, strastima, 11 brigom, nezadovoljstvom i samim tim sve to može dati jednu potpuno neudobnu, tešku sliku. Ako je Psiha u 1. kući onda je mnogo dobro ukoliko je 12. kuća već dobra. Jer ta 12. kuća je ta njena palata u kojoj osoba nešto može da ostvaruje, ili već ona govori o tome šta živi u Psihi osobe. Ako je Psiha u 1. kući govori o tome i da je natus onaj koji je otvoren određenim telepatskim mogućnostima, ili o onima koji imaju komunikaciju putem intuicije, i u svakom slučaju jakom polju sinhroniciteta. To su sve te osobine.

Ako je Psiha vezana za 2. kuću

kuću unutar koje su iskustva svih materijalnih blagodeti, situacija je takva da će natus doživeti sreću u osećanju sopstvene vrednosti ukoliko bude imao taj osećaj bezazlenosti i lakoće, jer ono što je vezano za Psihu, to je da će nju jednostavno priroda podržati da ostvari ono što ona želi. U najidealnijem slučaju Psiha u 2. kući natusu daje da on pomisli, da poželi i da se to dogodi, i da stvar nastane, i da dobije sve što mu je potrebno. To je idealna pozicija Psihe, to je kao Mesec sa Neptunom, ili sam Mesec koji ovde daje mogućnost da ono što se pomisli, to i dolazi. No ukoliko je Psiha u 2. kući loše postavljena ovde su izvesni gubici i to pre svega zbog jedne brige, zbog neverovanja da život može da bude bolji. Kao da se život ovde smeje natusu govoreći mu da ne može ni da očekuje da mu u životu bude bolje ako on ne veruje da se stvari negde ispod svega lepe, te je ovde ključno važno pomoći natusu da otvori svoju pažnju, svoju svest ka svemu onome što je vera u dobre stvari. Psiha koja je loše ovde postavljena brinuće zbog običnih stvari na Zemlji, neće imati osećaj da je posebno vredna i lepa, i ta kategorija će joj donositi jednu takvu realnost. To je naprosto slika onoga što se vidi i u samom horoskopu otkrića Psihe, u kojoj je Venera kao vladar 2. kuće u konjunkciji sa Saturnom i Uranom, i da ne može da doživi maksimum. Ponekada će ovde dati sliku toga da i pored onoga što dobije preko voljene osobe, jer Psiha ovde može da donese bogatstvo, ili novac, ili neko materijalno osećanje ispunjenosti preko partnera, natus ne bude zadovoljan, iako bi mogao da živi u izobilju. Ako Psiha nije dobra u 2. kući, natus vrlo često čak i pored onoga što bi želeo da stvori, ne doživljava zadovoljstvo. Jedina stvar koja će Psihi dati zadovoljstvo jeste dobar odnos sa Erosom. Sve ostalo je ovde spontano. I samo ukoliko ima dobru vezu preko pozicije, ili dispozicije sa Erosom, ona će biti sretna, ali ako nema, onda i ono što postigne od ovoga, ne daje joj unutrašnje stanje zadovoljstva.

Kada je Psiha u 3. kući

natus je očito veoma okrenut ka svim onim stvarima koje se tiču jednog psihološkog fenomena, svih onih stvari koje govore o nepoznatim unutrašnjim psihološkim stanjima duše. Ovo natusa može odvesti ponekad u nestabilno stanje, ukoliko Psiha nije dovoljno dobra, ili mu dati sve one darove koji ga mogu voditi putem intuicije. Međutim, ovo još mnogo govori o tome da mogu postojati ljubomorne sestre, ljubomorne rođake, oni koji su natusu vrlo blizu, a koji nisu dovoljno iskreni prema njemu, ali to nikada nije njihova zasluga, već je uvek, baš kao u mitu o Psihi, ovo deo zasluge koji natus sam nosi sa sobom, jer negde nije dovoljno iskren prema sebi pa će se to pokazati kroz neke druge ljude. Drugim rečima, ako je Psiha u 3. kući, sve dobre ili loše strane uma videće se kroz ljude sa kojima se natus nalazi, sa kojima komunicira, sa kojima se sreće. Vrlo često su to njegovi rođaci. U najlošijoj postavci Psihe ovde može doći do vrlo loših odnosa između braće, između sestara, naročito ako natus ima sestru jer će postojati zavist, jer će se razviti to osećanje, koje konačno može da bude ono koje će se uključiti i na emotivnom nivou, znači da će se sestre ili rođaci mešati u natusov emotivni život što bi moglo da izazove povredu. Dakle koliko je Psiha čista, ovde je to vrlo bitno pitanje. Ako je ona potpuno čista, a to znači da je pre svega dobra u aspektima i u svojoj dispoziciji, natus će preskočiti sve ove probleme, ali ako ima mali problem sa nečim on će se ovde jako videti kroz druge ljude. I osobine natusa da njime rukovode strasti, pa samim tim negde i patnja, će ovde biti jako naglašena.

Ako je Psiha u slici 4. kuće

daje naglašenu psihološku pozadinu, jer upravo ovde natus saznaje da često postoji neki porodično nezadovoljstvo koje bi moglo da bude vezano za roditelje, za majku često ili za neku ženu koja nije doživela svoje potpuno iskustvo sreće. Ovde postoji neka tajna koja je vezana za nju. Moguće je da je imala neku vezu ili je ima još uvek, koja je skrivena i koja daje jedno osećanje kojem negde teži koje je možda često čudno, za sve porodične namere koje jednostavno u životu natus ima, ali ova neispunjena potreba se ovde prenosi. Stoga je potrebno videti samo kakvi su ovi aspekti, zato što će Psiha u najlošijim aspektima doneti ono što bi bilo jedno veliko emotivno neispunjenje koje ima tendenciju da se natusu prenese i da tako bude, ili jednu tajnu ljubav koja ovde postoji. I ako bi natus razgovarao najpre sa majkom, mada u ženskom horoskopu to može biti i slika oca koji ima tajnu ženu sa kojom je negde bio blizak i još uvek jeste, tu će otkriti neke stvari koje su nepoznate, koje se ne znaju, koje jednostavno čine taj život koji njegova porodica nosi vrlo dubokim za njega samog, što ima tendenciju da se i njemu u jednom trenutku desi.

Tek kada se govori o Psihi u 5. kući

naravno da se priča kao o jednoj, naročito u muškom horoskopu, posebno lepoj osobi, od koje natus doživljava zaljubljenost. I u ženskom horoskopu će ovo dati jednu jaku ljubav ka nekome ko će osobu potpuno privući, ali je ovde u ženskom horoskopu to više opis same devojke koja će se naći u jednom polju ljubavi, koja će imati često potrebu da bude tajna ljubav iz nekog razloga, i dok god je ona tajna, ona može opstajati. Ovo je pre svega kada je Psiha dobro postavljena jedna slika ljubavnice, koja ća ako je u pitanju ženski horoskop dati da to bude upravo ona sama, jer je ta ljubav isuviše specijalna da bi mogla da se ovde ostvari, jer neko ima nešto protiv toga, te tako ovde veliki deo najčešće tako završava. Samo u malom broju slučajeva ukoliko je ovo dobro postavljeno pre svega sa osom čvorova, ukoliko je 12. kuća dobra i nema većih oštećenja, ako je sam asteroid Psiha dobar može se očekivati da se ovde radi o jednom potpunom ljubavnom iskustvu sreće koje daje pronalazak te srodne duše, ali to je tako postavljeno sa Psihom da nikada ne može da bude dovoljno sretno ako nije nešto tajno, jer jednotavno u tajni samoj po sebi krije se egzaltacija Venere, i dok god ne postoji nešto što je tajno, natus ne može imati osećanje potpunog zadovoljstva. Stoga, sve veze običnog tipa izgube svaku čar onog trenutka kada sve postane poznato. Mora postojati tačka koja je septilnog odnosa, koja je beskonačna u svom odnosu, koja nikada nije do kraja rečena, da bi čar i iracionalnost svega postojala, jer iracionalnost jeste put u 12. kuću. Stoga ovo ovde daje tu mogućnost, pa će ili natus imati u svojoj Psihi tu postavku da zna da održava čaroliju ili ako bude posmatrao potpuno racionalno, dogodiće mu se tajna veza koja će imati problem koji ima, i uglavnom te stvari idu svojim inertivnim tokom, što znači da uglavnom ne doživljavaju svoje potpuno zadovoljstvo i ispunjenje.

Kada se govori o Psihi u 6. kući

ujedno je i vrlo interesantno što je ona i otkrivena u 6. kući što je sam njen broj 1-6. To je 16-ti asteroid koji je otkriven. Jedan i šest i ona povezuje 1. i 6. kuću. Ona je konačno sluškinja od Afrodite. Ona u jednom delu svog života ispunjava njene zapovesti i ona odlazi u njen hram i biva ona koja će služiti Afroditi. Psiha je ovde jednostavno sveštenica. Psiha je ovde ona koja će povući ceo jedan život da bude sveštenica, da služi jednoj višoj sili, da uradi sve stvari koje su moguće i nemoguće ne bi li ispravila svoju grešku, ne bi li se otvorila jednoj ljubavi, jer sve sveštenice uvek samo ljubavi teže, ali to ne mora biti u ovom životu već je to po pravilu u jednom drugom životu. Ali je to sposobnost koja se vežba u Psihi. Uvek je to hram, Jupiter, Zevs, sve, ali je potreba da se iz 6. kuće ode u 12. da bi se bio dovoljno dostojan njene ljubavi, jer svi padaju na polju ljubavi. Svi padaju konačno iz najrazličitijih razloga jer psiha čovekova nije dovoljno za to spremna. Tako da je ova priča o Psihi u odnosu 1-6 ona priča u kojoj ona odlazi kod Afrodite i od nje traži da joj da zadatke i da će ona da ispuni sve. Proći će i u službi, da bude služavka, da bude izudarana od Venere, da je Venera odbaci, ali to je polje pročišćenja. U suštini jedna velika skromnost koja se razvija kroz Psihu jeste ona koja daje natusu da u sledećem životu bude potpuno sretan. To je ključ. Iz skromnosti, iz potpune sposobnosti da se služi nečemu bezuslovno, rezultat je konačno ovaj dar, dar potpune ljubavi. Postoji zamka na tom putu, a to je da natus pomisli da bi mogao da uzme malo još lepote. Ovde je ceo problem u tome što je njena lepota jednaka skoro božanskoj, i ona mora da ima još samo psihu koja to može da podnese. Da bude takva. I to je ono što nekoga dovodi iz jednog zemaljskog sveta u božanski svet. Ta Psiha. Ona ovde ide kroz ovu kuću služenja, tako da ako je Psiha tu ne može se očekivati da će natus imati sad i ovde najviše mogućnosti. Ne, ovo je samo put da on pusti, da ide, da služi sve dok ne dobije ono da ima samo svoj osećaj vere da nekome mora da služi da bi razvio tu Afroditu potpuno snažno kod nekoga, da bi tu Veneru, tu egzaltaciju uspeo da razvije.

Ako pričamo o Psihi koja se nalazi u 7. kući

radi se o tome da svoju prirodu natus najbolje može da upozna kroz drugu osobu. Tek će osoba sa kojom on bude bio biti iziuzetno važna za njega samog, za njegovu prirodu, postojaće jaka ljubavna veza, druga osoba će imati tendenciju da bude vrlo zaljubljena u samog natusa, zato što je Psiha ona koja će imati potrebu da pronađe svoje potpuno ispunjenje. Tako da vrlo često taj drugi deo sebe natus propoznaje u drugoj osobi koja je jako naklonjena njemu. Ovde može dati osobu koja će natusu biti bliska, ali ako nije dovoljno sretno postavljen asteroid Psiha, ta osoba može da ga nehotice povredi. Psiha je osetljivo mesto. Ako je Psiha u 7. kući to je mesto gde natus može biti povređeni zbog te osobe, a ona može da ga povredi tako što će izneveriti njegova očekivanja, što će na bilo koji način da uradi nešto što ju je zamolio da nikako ne uradi. U odličnom slučaju natus će doživeti veliku promenu onda kada bude našao svoju pravu osobu, svoju drugu stranu, zato što će ta druga strana biti ono što ova misli, i ako se uspostavi takva veza između dve osobe, da ono što natus pomisli, ova druga osoba kaže, i da postoji to jedinstvo između njega i psihe druge osobe onda je izvesno u vrlo bliskoj vezi koja može da ukaže da je to ono pravo. U najidealnijem slučaju ovde je prava osoba. Ovo je natusova duša koju pronalazi sa drugom stranom. Ali opet, kako može biti ta duša ako njegova 12. kuća nije dobra. Izgubiće jednostavno taj osećaj za bliskost, neće imati taj tanani deo i ovo će se raspršiti. Ovo je toliko osetljivo kad god je Psiha u pitanju, to je Mesec-Neptun, i ako tu nema poverenja, ako tu ne može da se prepusti, ovo je strašno osetljivo. Poverenja nema, a ovde mora da bude potpuno poverenje do nivoa da šta god da se dešava natus može da se pusti bez ikakvog razmišljanja. Ako toga nema ovde se ostvaruje taj deo i videće jako kroz tu drugu osobu zapravo sopstvene nesvesne strahove i osobine.

Psiha u 8. kući

je onaj deo Psihe koja je otišla kod Persefone. Onaj deo Psihe koji je otišao u podzemni svet i onaj deo koji traži skoro nemogući zadatak da ispuni. Ona ovde upada u ponore jednog depresivnog osećanja, gde želi da se ubije, gde će se baciti u reku zbog ljubavi, ali sve u zavisnosti od toga kakva je ovde slika Psihe, koliko imamo pozicijom ili dispozicijom dobrog. Ona će u najopasnijim situacijama da bude čudom izvučena, da bude čudom spašena, jer ako je dobra Psiha neovisno od izgleda koji su mračni, koji ne obećavaju mnogo, osoba će ovde prevazilaziti teškoće na svom putu ka pronalaženju jedne jake emocije. Ovde bi natus sa Psihom u 8. kući morao da bude jako miran, da ima jako mirnu psihu, jer će ga uvek uznemiravati prejake strasti koje će bujati kroz njega, jer će mu se pojavljivati osobe koje će unositi toliku količinu strasti u vezu, da će tako lako da iz toga padne u duboku depresiju ako ne bude bio dovoljno smiren, a mora non stop da prolazi kroz te reke strasti. Svoju psihu mora da čuva od čula ljubomore, koje će ovde najpre da izleti. Mora da se čuva od mržnje prema nekom drugom koja može da ga izda, i da bude tiši od svih ostalih da bi mogao da prođe kroz ovaj deo, jer ovde je vrlo velika zamka za psihu čoveka. Mnogo je važno održati ljubav unutar strasti. Ako to osoba ovde može da uradi i da to prevlada, da ne uđe u kategoriju negativnih osećanja, ona će ovde imati veliku podršku prirode. Dakle sve zavisi od primarne postavke na koju će stranu ovo da ode.

Kada se govori o Psihi koja je vezana za 9.kuću


ovde je natus kao Psiha u jednom dvoumljenu da li je ispravno da ide putem svoje duše, putem svog srca, putem onoga što oseća kao čežnju, žudnju, strast prema nekome, ili da prati ono za šta veruje da je ispravno. Te dve stvari se često ovde kose i te stvari nju mogu da progone i da joj predstavljaju patnju. Ona će po pravilu u zavisnosti od samo malo podrške ipak ući u vezu ako se ona približi, ali gotovo uvek je ona ovde zbog nečega nemoralna, nepodesna, nedopustiva, kao da je natus zaljubljen u nekoga ko nije iz njegovog sveta, ko je došao iz sveta bogova i Psiha ovde koja bi da uđe tamo može imati velikih problema ako ide za tim. No za nju put postoji, ali ona mora da potpuno bude bezbedna, da bude potpuno lagana, da bude ona koja je čista i koja dopušta tajni da postoji, koja dopušta da ona ne mora i ne može znati sve, ali će pustiti da je vodi taj osećaj koji ima i da je on stariji od svega kako god da to dalje ide. Kada je Psiha koja je ovde vrlo oštećena to je slika toga da će osoba neko obećanje koje je negde izrekla pogaziti i to je njen problem. Pogaziće određene stvari zbog kojih joj se veruje u nekom odnosu. I u karti otkrića je Psiha u kvadratu sa vladarem 9. kuće, sa Jupiterom koji je u 8. kući što joj može dati mnoge probleme, može izazvati brige, ali isto tako vidi se da ako je osoba sklona da se iskupi, a ovde će to moći da uradi, naročito preko dispozitora što je Pluton sa kojim ima aspekt, koji govori o onome natus da mora biti spreman da plati neku svoju grešku da bi dalje mogao da nastavi. Ovo je problem sa Psihom koja je vezana za 9. kuću jer njoj mesto u 9. kući po pravilu nije. Ona je napravljena od ljudskog, a ne od božanskog dela, i sada ta Psiha vežba da uđe u taj deo.

Kada je Psiha u 10. kući

ovo naravno može uticati veoma na samu psihologiju kao izbor profesije kojom bi natus mogao da se bavi, ali ono čime će se on baviti će izražavati ona najranija osećanja koja su vezana za njegov dom. Vrlo bitno za ljude koji se bave ljudskom dušom, bilo da je u pitanju kakva je porodica onih ljudi koji rade kao psiholozi, teolozi, ili oni koji znaju da dočaraju umetnost nekom broju ljudi, ali potrebno je videti šta je ono čime se njihova porodica bavila i šta je to što će natusu dati tu potrebu da svoju psihu pronađe kroz ono čime se bavi. Sigurno je da će ova osoba realno biti dosta osetljiva, jer je ovo ranjivo mesto. Ako Psiha nije ovde dobro može doneti situaciju gde će na poslu u svojoj karijeri natus da bude prevaren, izdan, i ovo može dati pad karijere, i sve to samo zato što natus ne nosi svoju unutrašnju stabilnost dovoljno izgrađenu. Ovde se mogu pojavljivati tajni neprijatelji natusu. Oni koji će ga pogrešno savetovati, oni koji će mu namestiti igru i zbog toga on može izgubiti karijeru. Ovo je za natusa u vremenu prilično teška stvar ako Psiha nije dobra. Ali uvek treba gledati 12. kuću kada se gleda ono što radi Psiha. Ako on tu ima mnogo mogućnosti, ovo je natus koji će moći da ostvari mnogo više u svojoj karijeri ako ode nagde daleko da živi u nekom inostranstvu i ostvari baš kao što je sama Psiha dobila jednu palatu u kojoj je mogla da ostvari šta god je htela, u potpuno nepoznatom svetu, tako će i ovde natus sa ovim mnogo lakše ostvariti ono šta veruje i što je mnogo dalje, nego nešto što je iz sveta običnih stvari, ali potrebno je pogledati u kojoj meri će ovo uticati na samu profesiju i to povezati sa onim što natus ima unutar svoje porodice.

Ako je Psiha vezana za 11. kuću

tada je natus okrenut izvesno ka svim onim stvarima koje su vezane za društvo, za socijalne aktivnosti, za sve ono što je novo. Njegova Psiha se oblikuje ka trendu u kome živi. Ovo može biti vrlo uznemirujuće za osobu, ali isto tako u zavisnosti od toga kako je Psiha postavljena kao i njen dispozitor, natus može biti izuzetno uspešan u svim stvarima koje su vezane za trend, za ono što je novo, za ono što je moda, i upravo sve te nove ideje koje on može da ovde otvori i postigne mogu mu doneti dosta materijalne koristi. Ovde postoji opet i neka otvorenost, veza sa nekim prijateljem, ili prijateljicom u koju će natus biti zaljubljen i gde postoji mogućnost da se ostvari donekle neka veza ali ovo nije kuća ljubavi u kojoj mi dajemo već pre svega one koje primamo, stoga će ova kombinacija preko 11. kuće više dati da natus bude od nekoga voljen, a koliko će sam dati za uzvrat je ovde uvek upitno. Samo ukoliko ima dobru kombinaciju Erosa i Psihe ovde se govori o uzvraćenoj ljubavi. Pored Erosa postoji njegov brat koji se zove Anteros. Anteros je onaj koji govori o uzvraćenoj ljubavi. On je ljubav koja se vraća nazad. Onaj Eros, je onaj koji gađa strelom napred, ali Anteros daje mogućnost osobi da bude voljena, i Anteros je po prirodi svojoj vezan za 11. kuću. Anteros je ako je Psiha tamo. Ako je Psiha u 11. kući ona ima tendenciju da se ponaša kao Anteros ako je dovoljno dobro postavljena ka natusu, ka Erosu pre svega ili njegovom dispozitoru, onda je ovo dobar znak. Međutim ukoliko ovo nije dobro postavljeno ovde će natus imati jedno ne naročito veliko zadovoljstvo, odnosno tu ljubav koju prima neće dovoljno ceniti.

Konačno sa Psihom koja se nalazi u 12. kući

kaže se da je ona ovde u jednoj svojoj oazi, gde treba da bude, gde ona jeste otvorena onom svetu da šta god ona odsanja, šta god odmašta, šta god drži u tajnosti, koliko go da u to nešto veruje, ovde se njoj mnogo više omogućuje da to ostvari, bilo da je u pitanju Jupiter, bilo da je u pitanju Venera, što su sve signifikatori za 12. kuću odnosno znak Riba. Bilo da je u pitanju postizanje bilo čega na planu korisnog ili lepog, ona će ovde imati mogućnost da ostvari u meri u kojoj je ovo dobro dato. Psiha je tajna. Ona ovde živi upravo kao u svom domu. to je ono što njoj najnormalnije treba. Međutim ona je toliko tajna, da ukoliko nije dovoljno dobra serija dvanaest, ako bilo šta iz serije dvanaest nosi poteškoću, ako bilo šta iz vodenih kuća nosi poteškoću, ona će imati previše osetljivu Psihu, onu koja je otvorena svim stvarima, onu kojom ona ne vlada, kroz koju će moći da se deluje. Koja će biti otvorena svakoj vrsti hipnoze. To je osoba koju je lako hipnotisati. To je osoba na koju se lako psihološki deluje. Previše je sa ovim otvorena i ne može da zaokruži celinu. Psiha ovde jeste otvorena tim vančulnim efektima. Mnogo je nestabilna i zavisi od ostalih stvari koje su vezane za 12. kuću i naročito ako toplu podršku ima od svih vodenih kuća, pre svega od njih u tojmeri je psiha stabilnija, a ako ne, tada ona gubi i dolazi do toga da biva mentalno nestabilna i neispunjena, nezadovoljna i slično. Dakle ovo je neka vrsta njenog ekstrema gde može maksimalno da da ali i gde može vrlo mnogo da izgubi. U Pitanju je samo stvar njene vere.
Naprosto šta je u priči o Psihi i o Erosu jasno postavljeno? Nije ništa. Ni njoj nije jasno zbog čega ne sme da otvori kutijicu, zbog čega ne sme da kaže nikome da je on to, zbog čega ne sme da zna ko je on, a ne sme, da bi to opstalo, da bi Nebo opstalo. Ova dva asteroida treba pratiti kao jednu celinu. Erosa je onaj koji je predajnik, i Psiha ona koja je prijemnik, i to je opšta ljudska psiha, i to je opšta priroda ljudske duše, njena potreba da bude srećna i da doživi svoj nektar božanskog, da se razvije u božansko, da jedna duša kao Mesec postane Venera, jer Venera je mnogo više od običnog Meseca. Venera je potpuno magična. Venera je starija od svih ostalih božanstava. A Eros je ili njen sin ili kao što se veruje i primarno vidi nastao iz Haosa koji je broj jedan. On je taj koji drži sve stvari spojene, on je zakon za sve one zakone koji su na Olimpu postavljeni jer on povezuje sve, što je konhačno ljubav, te stoga ova dva tela je vredno posmatrati u svojoj poziciji i dispoziciji da bi se znalo gde je ko u svom putu tri života koja stvara da bi bili jedno. Tri faze da bi otkrili svoju psihu, što konačno psiholozi i nastoje da otkriju. Fascinantno je što je u korenu ljudske psihe Eros. To je ono što je najfascinantnije od svega. To je ono što je zapravo kod svekolike potrage.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Asteroid Psiha Empty Re: Asteroid Psiha

Počalji od Arahnna Uto Sep 29, 2015 12:57 am

u 8oj k ne nalazim se
Arahnna
Arahnna
Admin

Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu