Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Tranzit Meseca I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Tranzit Meseca I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Tranzit Meseca I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Tranzit Meseca I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Tranzit Meseca I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Tranzit Meseca I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Tranzit Meseca I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Tranzit Meseca I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Tranzit Meseca I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Tranzit Meseca

Ići dole

Tranzit Meseca Empty Tranzit Meseca

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 6:24 pm

Dnevni tranzit Meseca donosi promene

Mesec je nebesko telo najbliže zemlji i najviše utiče na naše raspoloženje. Kako ćemo reagovati u raznim situacijama najviše zavisi upravo od tranzita Meseca jer se u jednom zodijačkom znaku zadržava 2,5 dana. Tokom samo jednog dana menja položaj u odnosu na planete u našem natalnom horoskopu i u odnosu na trenutni položaj planeta.Nijedan tranzit Meseca nije isti, iako tokom 28 dana pređe ceo zodijački krug, kod svakog prelaska preko zodijačkih znakova drugačije će se refletovati i na onaj preko koga prelazi i na druge zodijačke znake. Tokom 28 dana njegovog tranzita preko svih zodijačkih znakova, Mesec će napraviti brojne aspekte kako sa brzim (Sunce, Merkur, Venera) planetama tako i sa sporim (Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun, Pluton) i sa brojnim asteroidima,tranzitirajući preko zodijačkih znakova uvek u drugoj fazi (mlad, u prvoj četvrti, rastući, pun, opadajući, u poslednjoj četvrti, u najtamnijoj fazi) inicira drugačije reakcije kako kod žena tako i kod muškaraca. Iako se smatra tzv.ženskom planetom i ima većeg uticaja na žene s obzirom da utiče i na hormonski status, na zadržavanje vode u organizmu, na nesanicu ili pojačanu potrebu za snom, Mesec ima podjednako veliki uticaj na muškarce jer aktivira njihovu animu tj. ženski aspekt njihove priorode zbog čega oni osetljiviji, nervozniji, nesigurniji, neodlučniji ili bolećiviji, takođe su pod uticajem Meseca. Kod analize uporednih horoskopa pozicija Meseca govori mnogo o svakom pojedincu i u horoskopu muškarca i u horoskopu žene.
Mesec ima veze sa stambenim prostorom, sa ishranom, podsvešću, našim snovima, putovanjima, novcem, nekretninama, smislom za biznis, osećanje patriotizma, odanost, a u određenim znacima i aspektima donosi promene raspoloženja, mentalne bolesti, emocionalne krize.
tekst preuzet sa: Royal Astro Studio
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Meseca Empty Re: Tranzit Meseca

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 6:25 pm

TRANZITNI MESEC PO ZNAKOVIMA

Tranzit Meseca kroz znak Ovna

Meses prolazi kfroz znak Ovna pa eto nam želje za radom, dokazivanjem, avanturom i akcijom u svakom smislu te reči. Više pozitivne i osvajačke energije i duha ćemo skoro svi osećati. Bićemo više spremni na diskusiju, a pogotovo kritiku, pa ćemo hrabro i bez dlake na jeziku iznositi svoj stav. Naravno da svi oni koji nemaju baš izraženih ovnovskih sklonosti, neće biti ovakvi, ali će bar osećati potrebu za tim, da se isprse i jasno kažu šta žele ili šta misle o nekom ili nečem. Bilo bi dobro da u ove dane postavimo sebi neki cilj sa izazovom i pokušamo da ga ostvarimo. Potreba za avanturom, putovanjem, istraživanjem, osvajanjem, sportom je pojačana pa u tom pravcu treba i usmeravati svoju akciju.


Tranzit Meseca kroz znak Bika

Mesec prolazi kroz znak Bika pa ćemo svi biti malo više okrenuti ka uživanju i trošenju teškom mukom zarađenog novca i materije. Ovih dana ćemo sasvim sigurno jesti malo više i naravno trudićemo se da nam na meniju budu poslastice tj. jela koja mi volimo. Ako ste na dijeti onda će vam ovaj period sigurno teško pasti. Potreba za ljubavlju i uživanju u životu će takođe biti više izražena sa prolaskom Meseca kroz sazvežđe Bika, a žene su ovih dana plodnije pa je lako moguće začeće. Iako će briga zbog premalo para biti prisutna ovih dana će se sigurno dosta trošiti, a kafići i restorani će sigurno biti puniji nego inače. Više hrane, pića, muzike i uživanja treba nam sada, pa će kod nekih sigurno biti i preterivanja u svemu tome. Ako imate svoju baštu, a lepo je vreme, nećete odoleti da je ulepšate i nešto sredite po njoj. Ako ništa drugo bar se posvetite svom sobnom cveću.


Tranzit Meseca kroz znak Blizanaca

Kada Mesec prolazi kroz ovaj veseo znak, svi po malo postajemo nalik na decu. Potreba za promenama će se osetiti kod skoro svih nas. Težnja za lako ostvarivim ciljevima, raznovrsnosti i brzom smenjivanju dogadjaja bez većeg udubljivanja. Radoznalost će takođe biti više izražena, a ona će sasvim sigurno neke uvaliti i u nevolje.Pored uobičajenog čitanja, pisanja i učenja, neki će učiti strane jezike, ili nove komjuterske veštine. Odlazak u kupovinu patika, trenerke, novog mobilmog telefona, kompjuterske igrice, ručnog sata, narukvice, ukrasa za ruke i prste. Želja da se napravi brža promena fizičkog izgleda promenom boje kose, frizure..Ovo je period izražene društvene aktivnosti i interakcije sa drugim ljudima. Nova prijateljstva se sklapaju i ovako, a posebno na facebook-u. Potreba za kretanjem, kratkim putovanjima, šalom, igrom...Povoljan period za završavanje administrativnih poslova, ispita, školskih obaveza, dogovora, sklapanja ugovora, reklamiranje…. Ipak, sve to je kratkog daha i bez suštinskog uspeha.


Tranzit Meseca kroz znak Raka

Mesec prolazi kroz znak Raka, pa ćemo svi biti malo nežniji i osetljiviji tj. lakše ćemo ispoljavati svoje emocije, koje naravno mogu biti pozitivne ili negativne. Imaćemo svi više potrebe za porodicom i druženjem sa bliskim prijateljima i rođacima. Ako tranzit pada velikim delom za vikend, eto onda porodičnih ručkova u mnogo većem broju nego inače. Pojačana briga za roditelje, pogotovo majku, ali i za ostale članove porodice. Interesovanje za porodično stablo, pravljenje albuma ili analiziranje istih. Takođe može biti i pojačana doza patriotizma, ali i nacionalizma. Biće više sređivanja kuće ili stana, ulepšavanje enterijera, sitne kućne prepravke itd.


Tranzit Meseca kroz znak Lava

Mesec u znaku Lava pa sada i najskromniji žele malo više i bolje za sebe. U tom periodu bi trebali svo da budemo malo ambiciozniji i samouvereniji, pa će samim tim i rasti napetost ukoliko ne uspevamo da postignemo sve što smo naumili. Mogući su sukobi sa autoritetima, šefovima itd. jer ćemo smatrati da nas ne vrednuju dovoljno. Radna energija, optimizam i volja će svakako biti kod skoro svih na malo višem nivou, pa se problemi mogu relativno lako i rešiti. Mladi će se malo više družiti po dobrim žurkama, a provod će biti zagarantovano dobar. Naravno treba ići u elitnije klubove sa renomeom ukoliko ste u mogućnosti jer se tamo sada dešavaju sjajne stvari, pa vam se mogu desiti poznanstva sa popularnim ili omiljenim javnim ličnostima. Dobar period za sport i sportiste. Moguć početak veze sa izuzetno atraktivnom osobom.


Tranzit Meseca kroz znak Device

Mesec u znaku Device će svima nama podariti malo više sklonosti ka analizi naših, ali i tuđih emocija, osećanja, potreba...Biće manje na brzinu donetih odluka, već ćemo morati da razmislimo, da li smo sve dobro isplanirali, pre nego što krenemo u akciju. Svakako ćemo se truditi da se pridržavamo nekog reda i unapred smišljenog plana. Malo preterane brige za sebe i najbliže će takođe biti prisutno, ali i brige uopšte za sve slabe i nezaštićene. Možda bi bilo dobro da u ovom periodu malo sredite kuću, stan, radno mesto, kancelariju, a mogli bi ste i da se pozabavite sa planiranjem narednog meseca. Onome što smo samo "nabudžili" dok je Mesec bio u Raku, sada ćemo dati konačnu formu. Dobar period za pisanje ličnih zapažanja, vođenje dnevnika, ali i za čitanji i učenje uopšte.


Tranzit Meseca kroz znak Vage

Dok Mesec bude ovde svi ćemo težiti postizanju harmonije, pre svega u fizičkom smislu (u porodici, kući, na emotivnom i poslovnom planu), a samim tim, ako to postignemo, će doći i do unutrašnje tj. duhovne harmonije. Svi ćemo biti bar za nijansu finiji, lepši, bez potrebe za svađom i prepiranjem, a svaki eventualni nesklad ćemo pokušati da rešimo pravično, ali i sa kompromisom ako treba. Svi ćemo biti malo više umetnički nastrojeni i nekako ćemo više ceniti lepo, ali i biti skloni ka kreiranju nečeg lepog oko sebe (uređenje stana, kupovina novih odevnih predmeta...), a umetnici će biti posebno nadahnuti pa evo momenta za dobre pesme, slike... Posebna potreba da se napravi sklad u emotivnim odnosima, pa ako u vašoj vezi postoje nekakvi problemi, sad je momenat da pokušate da to popravite, jer će i druga strana imati više sluha za rešavanje eventualnih nesporazuma. Takođe u ovom periodu ćemo imati potrebe i za provodima i izlascima pogotovo na javna mesta gde se okupljaju i poznate ličnosti. Ako ništa drugo bar će bioskopi i pozorišta sigurno biti posećenija mesta ovih dana.


Tranzit Meseca kroz znak Škorpije

Mesec prolazi kroz znak Škorpije pa ako osetite malo više napetosti, nervoze, malo više straha ili bar ustreptalosti ili povratak starih strahova, znajte da je to upravo zbog ovog Meseca u Škorpiji. Takođe Mesec ovde može doneti mnogo više negativnih, pa ponekad čak i destruktivnih misli, pa je veoma važno da pokušate tome na pravilan način da se oduprete. Trčanje i neki vid rekereacije ili bar duga šetnja, pa na kraju krajeva i dugo vođenje ljubavi sa partnerom će vam izuzetno prijati jer je telu sada to potrebno. U suprotnom se gomila energija koja, ako se ne kanališe kroz rekreaciju, se pretvara u napetost, razdražljivost i ljubomoru, pa eto bezrazložnih svađa i ružnih reči posle kojih se niko neće osećati dobro. Ono što je važno da znate je da ovih dana imate višak energije i da je veoma poželjno da je pravilno kanališete, a najbolji način za to je sport i rekreacija.


Tranzit Meseca kroz znak Strelca

Vera u pozitivno i dobro će rasti ovih dana, a moralni principi će kod mnogih biti podignuti na viši nivo. Dok je Mesec ovde teško ćete proći bez kazne ako nešto loše i nepošteno uradite, a trgovci, pogotovo oni koji prodaju na veliko će imati pune ruke posla. Ako baš ovih dana imate ispit znajte da će profesor biti "nemilosrdan" tj. neće vam dopustiti da prođete, ako niste perfektno odgovarali. Gužve u supermarketima, u gradu, na auto putu su neizbežne, a ovih dana pojačane. Ako radite sa ljudima sigurno ćete ovih dana imati više mušterija. Turističke agencije će takođe imati više ljudi koji će tražiti njihove usluge, jer će potreba za putovanjima (da se ode negde - bilo gde) biti izraženija. A ako ne možete nigde da odete onda ćete bar više razgovarati sa rođakom ili prijateljem koji je tamo negde daleko. Više će se gledati putopisne emisije... Svi ljudi će u ova 2 dana, dok Mesec prolazi kroz znak Strelca, biti nekako bolji sa mnogo više optimizma i potrebom da pomognu i daju svoj doprinos u nekoj pozitivnoj, humanitarnoj akciji. Pa baš zbog toga ovih dana i treba tražiti savet i pomoć od nekoga, a pomoć ćete skoro sigurno i dobiti, ali samo pod uslovom da su vam planovi pošteni. Ideja da se dobro dobrim vraća će se svakako više čuti ovih dana, a ljudi će više verovati u nju, pa će se i truditi da nekome pomognu ili bar dobar i pun optimizma savet daju.


Tranzit Meseca kroz znak Jarca

I dok smo gledali čašu koja je bila do pola puna (Mesec u Strelcu), sad ćemo odjednom konstatovati da je ta ista čaša polu prazna. Optimizam se polako topi u ovom periodu, a briga raste. Ipak ovaj period je dobar za učenje i pre svega razmišljanje. Preporučljivo je da se sada malo osamimo i razmislimo o svom životu, postavimo sebi pitanje šta nem to treba da bi bili, ako ne srećni, ono bar zadovoljni. Rešenja su veoma često na dohvat ruke, ali zaokupljeni svakodnevnim obavezama i problemima mi to ne vidimo. Malo će biti onih koji će ovih dana imati potrebu za neobaveznim ćaskanjem. Pre ćemo hteti da odgledamo neku filmsku dramu, nešto što će nas podstaći na razmišljenje o smislu života, nego na neobavezno druženje. Osećaj nevoljenosti ili emotivne zapostavljenosti se takođe može javiti dok Mesec prelazi kroz ovo sazvežđe, ali skoro uvek smo sami krivi za to, jer drugima svesno ili nesvesno, jasno dajemo do znanja da smo jaki i da sve možemo sami. Sem učenja, razmišljanja i osamljivanja, dešava se često da sebe u ovom periodu baš opteretimo sa raznim poslovima. Dobro je takođe u ove dane otići kod svog lekara, stomatologa ili se možda posavetovati sa stručnim licem u vezi postojećeg problema. Dobar period da se malo bolje organizujete i napravite dugoročnije planove.


Tranzit Meseca kroz znak Vodolije

Kada Mesec prolazi kroz ovaj znak uvek smo malo plemenitiji i humaniji. Potreba za tim bi trebala da bude prisutna kod svih ljudi, pa ako nemate tu potrebu probajte da je nametnete snagom volje jer ćete se posle toga sasvim je sigurno odlično osećati. Ovih dana ćemo takođe imati više potrebe za druženjem, ali ćemo takođe biti malo nervozniji i napetiji, jer bi hteli puno toga da vidimo i uradimo, a nažalost možemo se naći samo na jednom mestu. Pokušajte da ovih dana pratite svoju intuiciju, bez obzira što će vam se planovi menjati iz časa u čas. Nervozu ćete ugušiti samo sa pozitivnim i humanim delima, nekakvu pomoć nekome, čak i neznancu, pa ne oklevajte već budite aktivni. Potreba za slobodom će takođe biti više izražena, pa pošto danas skoro svi patimo od nedostatka slobodnog vremena, a samim tim i nekog vida slobode, sasvim je razumljiva i pojačana napetost ljudi i više elektriciteta u vazduhu.


Tranzit Meseca kroz znak Riba

Mesec prolazi kroz sazvežđe Riba, pa sem što će sve Ribe biti malo emotivnije i nežnije, takođe će se i kod ostalih ljudi osećati povećana senzitivnost i osetljivost na kako dobre tako i loše vibracije. Sada lakše možemo biti povređeni, lakše nekoga možemo prevariti, ali takođe i sami možemo biti žrtve prevare i obmane. Lako možemo zanemariti bitne stvari pa videti samo ono što bi voleli da vidimo, a ne i realno stanje stvari. Nije dobro biti sam u ove dane jer tada Mesec obično navlači teške ili bar sumorne misli pa se svakako savetuje društvo i druženje, ali bez alkohola, a to kažem jer će neki baš sad imati povećanu potrebu za pićem. Pojačana romantika, platonske veze i ljubavi tj. potreba za istim.


autor: Velimir Remic
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Meseca Empty Re: Tranzit Meseca

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 6:31 pm

MESEC U PRVOJ KUĆI
Daje promenljivo raspoloženje – stidljivost. Duboko saosećanje sa drugima, puno kontakata u javnosti, ali pazite da ne napravite problem samo da bi ste pomogli i ugodili drugima. Možda ćete se osećati iskorišćenim. Period kada će žene biti aktuelne u vašem životu. Loši aspekti Meseca govore o izvesnoj nesamostalnosti i neizbežnim i neugodnim promenama. Puno promena, ali ćete vi uspeti da se prilagodite novonastalim situacijama. Vi možda i predosećate da će u ovom polju nastupiti puno promena, ali od vas zavisi kako ćete ih prevazići ili ćete se jednostavno predati.

MESEC U DRUGOJ KUĆI
Brige o finansijama, nesigurni prihodi. Period uspona i padova na finansijskom planu. Aktivnosti u vezi raznih poslova. Štedite jer će vam to dati osećaj sigurnosti. Uspećete ukoliko se starijim ženama obraćate za pomoć. Neočekivani gubici, posesivnosti, preterana štedljivost, pogrešna ulaganja, a nesigurni dobici.

MESEC U TREĆOJ KUĆI
Pisanje– podcenjivanje – laž – kratka putovanja. Možda ćete brinuti o rodbini. Imate puno kontakata. Teško ćete se skoncentrisati na neku stvar. Logika može biti blokirana.Bićete neprecizni, netačni i kasnićete. Sve će biti u stilu nesistematičnosti. Potrebno je obratiti pažnju u saobraćaju, jer su moguće nezgode. Mogući kvar na kolima, kraća putovanja i promena auta. Takođe, ova pozicija predstavlja neku aktivnost vezanu za pisanje romana. Potrebno je više ceniti žene. Čuvajte se laži i kleveta. U ovom periodu potrebno je ostati neprimećen , jer u suprotno može izazvati puno smetnji.

MESEC U ČETVRTOJ KUĆI
Promene u kući – brige u porodici. Predstojeće brige u vezi jednog roditelja, nestabilnost porodice, promena stana. Biće potrebno puno truda da se izglade svi nesporazumi u kući. Neophodno je promeniti nešto u vezi doma. Biće prisutna i lenjost.

MESEC U PETOJ KUĆI
Briga o deci- veze- piće- zavisnost od ljubavi. Bićete uspešni u školi. Postoji mogućnost da se bavite umetnošću. Upustićete se u veoma romantičnu vezu.Možete ćete nešto špekulisati. Nesvesno ćete biti privlačniji nego inače.  Period kada ćete zavisiti od partnera. Period plodnosti, zabava, naklonjenosti ženama, muzici i poeziji. Izbegavajte alkohol. Mnogo ste sentimentalni. Ako tražite svoje ispunjenje kroz ljubavne veze, sve će biti nestabilne. Seksualnost će biti veoma izražena.

MESEC U ŠESTOJ KUĆI
Prehlade- nezgode na poslu- briga o zdravlju . Ovo je period kada ćete biti omiljeni na poslu, naročito u ženskom društvu . Predstoji vam puno kontakata, a mogući su i dobici.Imaćete puno poslovnih sastanaka , bićete jako vezani za posao, možete steći izvesnu popularnost , kao i veliki uspeh na poslovnom planu. Naći ćete svoj mir pored osoba u koje imate poverenja. U ovom periodu treba obratiti pažnju na česte prehlade i probavni sistem, kao i na emotivnu nesređenost. Zdravlje će vam biti promenljivo, pa treba biti oprezan i kod izbora hrane.

MESEC U SEDMOJ KUĆI
Neverstvo- popularnost- promena partnera. Veoma česti kontakti sa poznatim ličnostima. Aktivnosti koje se dešavaju u ovom periodu okupiće mnoge ljude i biće veoma uspešne.Na partnera ne treba vršiti pritisak da bi vam udovoljio.Vi ćete poželeti nekog ko je romantičan. Ali postoji veća mogućnost da privučete nekog ko je razmažen i nepouzdan. Ovo je period gde će trgovina biti naglašena. Postoji mogućnost više brakova. Može se reći da bi brak mogao biti jako podložan usponima i padovima, razdvajanju, sa mnogo romantike i još više problema.

MESEC U OSMOJ KUĆI
Stipendija- slabost- depresija- strah od smrti. Ovo je period emotivnih kriza i duševnih patnji. Možda ćete doživeti i veoma bolno iskustvo i to kroz gubitak dragog bića, verovatno iz porodice.I upravo taj događaj može biti prekretnica u vašem životu. To će biti moment vašeg duhovnog buđenja. Međutim to će se odraziti na vaše zdravlje i najugroženiji vam mogu biti reproduktivni organi, kao i problemi sa trudnoćom. Ženske osobe sa ovom pozicijom meseca biće emotivne, suviše ljubomorne i jako osetljive. Potrebno je izbegavati javna mesta, skupove i vodu. Postojaće mogućnost da preko nekog iz porodice dobijete novac ili nasledstvo. Bićete okupirani lošim stvarima, velikim strahovima, brigama i depresijama.

MESEC U DEVETOJ KUĆI
Uspeh u književnosti. Vi ćete poželeti da se odselite, ali to će vas brzo proći, jer stalno menjate svoje želje. Postoji mogućnost da neko iz vaše porodice ode u inostranstvo. Ovaj položaj ukazuje na protekcije i dobre okolnosti, ta pomoć će stići od neke starije žene iz daleka.Snovi o sreći. Bilo bi dobro da odete na dalji put ili provedete izvesno vreme pored mora. Ovo je takođe period kada možete zapostaviti svoje studije.

MESEC U DESETOJ KUĆI
Promena položaja- uspeh kroz publiku- snovi o slavi. Vama se smeši veliki uspeh na poslu ili ćete imati promenu posla. Želite da vam kolege odaju priznanje za rad. Neko na poslu će nadzirati vaš rad , a vi ćete želeti da se osećate profesionalno. I sami ćete predosetiti veliku promenu, verovatno u karijeri, ali takođe možda i sami poželite da promenite posao. Desiće se nešto što nema veze sa vama, ali će se na neki način odraziti i na vas. Ovo je period kada ćete se možda i povlačiti pred šansama, ali ovaj položaj meseca zahteva javno istupanje. Inače, puno vremena ćete provesti sa svojom majkom. Biće ovo period i velikih lutanja, koja neće dugo potrajati. Morate biti strpljivi i sačekati pravi moment.

MESEC U JEDANAESTOJ KUĆI Puno prijatelja- nerealni planovi. Želje i planovi koje imate vrlo su nepostojani. Period koji je pred vama biće ispunjen druženjem sa prijateljima, jer ćete se lako prilagođavati njima. Voleće vas svi, jer većina prema vama gaji simpatije. Vama će najviše odgovarati oni koji su nežni, brižni, roditeljski bliski. Ovo je period kada ćete biti jako omiljeni kod žena. Morate biti jako oprezni kome poklanjate svoje poverenje, jer neki tzv. prijatelji uvek u problematičnom trenutku zataje ili okrenu leđa. To nije razlog da se osetite odbačenim ili prevarenim. Nemojte dozvoliti da vaše raspoloženje bude razlog neuspeha i slabog efekta rada.

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI Ljubavne afere- psihologija- bez samopouzdanja. Ovo je period u kome ćete se povući iz javnog života. Razlog će najverovatnije biti nerazumevanje sa okruženjem, neshvaćeni ste, jer vi tražite svoj istinski svet – koji je daleko od mesta gde ste. Sada je pravi trenutak za nešto kreativno: psihologija ili neka vrsta umetnosti. Emocije su vam vrlo jake i sakrivene. Sa ovim aspektom nikako se ne upuštajte u javne poslove.


Preuzeto sa: astrofon
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Meseca Empty Re: Tranzit Meseca

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 6:33 pm

MESEC I SUNCE

MESEC KONJUNKCIJA SUNCE ukazuje na mogućnost lakšeg oslobađanja pozitivne energije, ispoljavanja entuzijazma a često i na ozbiljna nastojanja i čvrstinu volje za ostvarenjem zacrtanih ciljeva. Podsvesne želje dolaze do većeg izražaja a njihovo ispunjenje može biti bolje usklađeno sa realnošću i lakše ostvarivo.

MESEC SEKSTIL SUNCE ovaj aspekt potpomaže lakše ostvarenje onih ciljeva koji iziskuju više ulaganja i veći napor.

MESEC KVADRAT SUNCE moguća je izraženija opasnost od preosetljivosti i od češćeg donošenja odluka pod snažnijim uticajem emocija i podsvesnih želja što može dovesti do nedovoljne usklađenosti želja sa realnošću i do javljanja veće nesigurnosti i razočarenja.

MESEC TRIGON SUNCE podstiče jačanje samopouzdanja i pozitivne energije što osobu može činiti veselijom i zadovoljnijom sobom pa osoba na taj način neretko može privlačiti sreću tj mogu joj se otvarati nove mogućnosti i nove prilike u životu.

MESEC OPOZICIJA SUNCE izvesnije su preterane reakcije u slučaju javljanja novih okolnosti i nekih iznenadnih promena ili prepreka u životu. Takođe, moguća je i snažnija težnja za ostvarenjem nekih potisnutih želja i nedovoljno realnih ciljeva koji mogu biti u suprotnosti sa realnim mogućnostima.
MesecMESEC I MERKUR

MESEC KONJUNKCIJA MERKUR može biti naglašenija potreba za boljim izražavanjem misli, osećanja i ličnih stavova u obliku pisanja ili putem ostvarenja usmene međuljudske komunikacije. Takođe, neretko je prisutna i dobra međusobna saradnja između razuma i emocija.

MESEC SEKSTIL MERKUR ovaj aspekt neretko podstiče volju za učenjem kod studenata i potpomaže lakše ostvarenje potencijala koji se odnosi na realizaciju tek započetih poslovnih i drugih projekata.

MESEC KVADRAT MERKUR moguća je izraženija opasnost od narušavanja kvaliteta komunikacije u međuljudskim odnosima iz razloga što osoba može imati snažniji utisak da je niko ne razume pa usled toga može imati neprimerene i brze reakcije i biti osetljivija na kritike.

MESEC TRIGON MERKUR može podsticati snažniju volju za efikasnijim učenjem i za shvatanjem stvari na dubljem nivou kao i lakše ostvarenje dobre međuljudske komunikacije i bolje ispoljavanje duhovitosti.

MESEC OPOZICIJA MERKUR moguće je učestalije javljanje prepreka kod raznih planiranja, stoga je potreban dodatan oprez i efikasnije izbegavanje paničnog ponašanja i ishitrenih odlukaMESEC I VENERA

MESEC KONJUNKCIJA VENERA pod uticajem ovog aspekta često može doći do većeg izražaja šarmatnost i harizmatičnost osobe što se može ujedno odraziti i veoma povoljno na dešavanja na polju ljubavi. Međutim, raspoloženje osobe može u nezanemarljivoj meri zavisiti i od njenih trenutnih osećanja u ljubavi kao i od trenutnih odnosa sa drugim osobama kako iz poslovnog okruženja tako i iz porodične ili prijateljske sfere života.

MESEC SEKSTIL VENERA ovaj aspekt daje podršku novim počecima a neretko može ispoljavati povoljnosti i kod planiranja zajedničkog bračnog života kod ljubavnih partnera.

MESEC KVADRAT VENERA ovaj aspekt neretko ukazuje na određena ograničenja i na poteškoće kod nastojanja za ostvarenjem većeg ispunjenja i harmonije u ljubavnom životu. Osoba se u takvim situacijama može ponašati ili previše povučeno ili pak može imati neka velika očekivanja ili velike zahteve u ljubavi što dovodi do težeg ostvarenja ravnoteže u njenom ljubavnom životu.

MESEC TRIGON VENERA može biti naglašena potreba za izražavanjem najtananijih osećanja u ljubavi ali su takođe prisutna i očekivanja za uzvraćanjem istih. Osim toga osoba može tada biti i sklonija romantici i okrenuta ka ostvarenju čulnih zadovoljstava u ljubavnom odnosu sa voljenom osobom.

MESEC OPOZICIJA VENERA pod uticajem ovog aspekta je moguća izraženija opasnost od javljanja raznih sukoba mišljenja, loše komunikacije i nedovoljnog razumevanja. Zato je poželjno biti na dodatnom oprezu i smanjiti mogućnost za iniciranje bespotrebnih sukoba.MESEC I MARS

MESEC KONJUNKCIJA MARS ovaj aspekt ukazuje na izraženiju opasnost od javljanja većeg nestrpljenja u komunikaciji što može lako rezultirati ostavljanjem pogrešnog utiska u ljubavi i pogoršanjem međusobne komunikacije. Osim toga, moguća je i manja spremnost na kompromise.

MESEC SEKSTIL MARS ovaj aspekt može podsticati osobu na veća zalaganja i u smislu jačanja unutrašnje motivacione snage kako bi lakše došla do ostvarenja željenih ciljeva. Takođe, ovaj aspekt može neretko uticati i na jačanje samokontrole kao i na ostavljanje boljeg utiska na druge osobe iz poslovnog okruženja.

MESEC KVADRAT MARS moguće su suviše nagle, nepromišljene i impulsivne reakcije kao i snažnija težnja za nametanjem dominantnijeg položaja u ljubavi što često inicira javljanje većih neslaganja, ponekad i ostavljanje utiska netrpeljivosti, u ljubavnom životu osobe.

MESEC TRIGON MARS prisutna je pojačana želja za pružanjem podrške i pomoći dragim osobama, naročito osobama iz bliže okoline. Takođe, može biti prisutna i neuobičajeno snažna energičnost, hrabrost kao i osećanje superiornosti.

MESEC OPOZICIJA MARS moguća je izrazita opasnost od javljanja češće i naglije promene raspoloženja kao i od plahovitijeg i nervoznijeg ponašanja što lako može izazivati tenzije i sukobe u međuljudskim odnosima.MESEC I JUPITER

MESEC KONJUNKCIJA JUPITER - ovaj aspekt ukazuje na važnost ispunjavanja dužnosti tako da se pozitivni rezultati mogu očekivati prvenstveno ukoliko se u ovom periodu još odgovornije i ozbiljnije pristupi ispunjavanju važnih obaveza. Ovaj tranzit Meseca ume da podstiče jaču saosećajnost za druge a osim toga potpomaže i da se neke sposobnosti efikasnije prezentuju tj predstave drugima.

MESEC SEKSTIL JUPITER - ovaj tranzit može podsticati osobu da adekvatnije izražava svoja osećanja u ljubavi i da na taj način bolje pokaže svoju naklonost prema nekome.

MESEC KVADRAT JUPITER - u ovakvom aspektu Mesec često ukazuje na teže kontrolisanje emocija i na to da osoba može ići iz krajnosti u krajnost zbog češće promene raspoloženja i usled menjanja svojih stavova.

MESEC TRIGON JUPITER - ovaj aspekt može doneti trenutke kada osoba može lakše predstaviti sebe u pozitivnom svetlu bilo na poslovnom planu ili u ljubavi i da ostvari bolje razumevanje sa drugim osobama.

MESEC OPOZICIJA JUPITER - moguća je izraženija opasnost od javljanja suviše pesimističnog životnog stava.MESEC I SATURN

MESEC KONJUNKCIJA SATURN - tokom perioda ovog tranzita osoba može češće evocirati neke uspomene iz prošlosti koje joj nisu ostale u dobrom sećanju pa to može imati i veći uticaj na dešavanja u sadašnjosti. Ovaj tranzit Meseca upozorava osobu na to da bi trebalo da dovoljno racionalnim razmišljanjem i samim tim efikasnijim izbegavanjem neosnovanog pesimizma nastoji da kanališe svoja osećanja u pozitivnijem smeru.

MESEC SEKSTIL SATURN - u ovakvom aspektu Mesec često potpomaže jačanje samokontrole i discipline kako bi osoba bila što efikasnija na poslovno-finansijskom planu. Na polju ljubavi moguće su snažnije emocije ali i neka veća ili nerealna očekivanja od voljene osobe.

MESEC KVADRAT SATURN - naglašena je izraženija opasnost od težeg ostvarenja sklada u ljubavi usled moguće konfuzije osećanja i usled moguće izrazito loše međusobne komunikacije u ljubavi što osobu može činiti obeshrabrenom i nezadovoljnom takvom trenutnom situacijom.

MESEC TRIGON SATURN - ovaj aspekt ukazuje na to da osoba može uz adekvatan pristup u ljubavi ostvariti i veću sreću u ljubavnom životu. Takođe, aspekt je povoljan i za popravljanje porodičnih odnosa uz veću spremnost na razumne kompromise.

MESEC OPOZICIJA SATURN - u periodu ovog tranzita Meseca moguća je izraženija opasnost od javljanja određenih propusta i grešaka na poslu što može biti i posledica nedovoljne usredsređenosti na adekvatno ispunjavanje poslovnih dužnosti i obaveza.MESEC I URAN

MESEC KONJUNKCIJA URAN - kada je aktuelan ovaj tranzit Meseca naglašena je opasnost od ishitrenosti, brzopletosti kao i od naglije i nepredvidljivije reakcije, što osobu može dovesti u vrlo nezavidne životne situacije a naročito onda kada treba da donosi važne životne odluke a uz to nije dovoljno oprezna.

MESEC SEKSTIL URAN - tokom trajanja ovog tranzita Meseca kod osobe može biti podstaknuto lakše prevazilaženje nekih ograničenja od kojih su neka mogla otežavati ostvarenje željene harmonije u ljubavi. Međutim, moguće je i javljanje češćeg netolerantnijeg ili na neki drugi način neprikladnijeg ponašanja u ljubavi pa je često potrebno više spremnosti za sagledavanje takve situacije i korigovanje takvog ponašanja.

MESEC KVADRAT URAN - ovaj tranzit Meseca donosi izraženiju opasnost od javljanja češćih sukoba mišljenja i verbalnih sukoba u međuljudskim odnosima usled snažnije želje za nametanjem nekih suviše subjektivnih ličnih stavova i usled nedovoljne tolerancije ili nedovoljnog poštovanja tuđeg mišljenja.

MESEC TRIGON URAN - ovaj aspekt nagoveštava javljanje jače želje za nekim vidom samodokazivanja, ponekad i neprimerenijeg ispoljavanja svoje individualnosti u cilju ostavljanja snažnijeg utiska na druge.

MESEC OPOZICIJA URAN - moguće je tvrdoglavo ponašanje, impulsivnije reakcije i nestalnost misli i osećanja, pa je moguće i lako pogoršanje kvaliteta komunikacije i međuljudskih odnosa.MESEC I NEPTUN

MESEC KONJUNKCIJA NEPTUN - kod ovog aspekta kreativnost i imaginacija mogu doći do boljeg izražaja tako da upotpunjene adekvatnim radom i zalaganjem mogu doneti i neku značajniju praktičnu korist ili neki vid ostvarenja dobre lične satisfakcije. S druge strane moguća je preosetljivost, ranjivost i intenzivnije emocije koje se teže kontrolišu.

MESEC SEKSTIL NEPTUN - ovaj tranzit Meseca uz postojanje nežnih i strastvenih osećanja u ljubavi ukazuje na faktore koji mogu olakšati ostvarenje boljeg slaganja i na intelektualnom nivou. Međutim, naročito tokom trajanja ovog tranzita ne treba suviše eksperimentisati sa nekim neoprobanim metodama u radu na poslovno-finansijskom planu zbog izraženije mogućnosti pogrešne procene i pogrešnih poteza.

MESEC KVADRAT NEPTUN - moguća je izraženija opasnost od pravljenja takvih poteza koji nisu dovoljno objektivno sagledani tako da u ovom periodu mogu biti izvesnija razočarenja usled nerealnih očekivanja.

MESEC TRIGON NEPTUN - ovaj tranzit Meseca podstiče veću kreativnost u čoveku, međutim, kako bi se kreativnost i mašta pretočile u realnost i kako bi se ostvarila praktična korist potrebno je dosta rada (a često i prethodnog zalaganja), dok konačni uspeh ostvarenim rezultatima zavisi i od ostalih faktora kao i od drugih relevantnih aspekata.

MESEC OPOZICIJA NEPTUN - tokom trajanja ovog tranzita može biti naglašen osećaj emotivne nesigurnosti ili veće zabrinutosti usled nekih neispunjenih očekivanja na polju ljubavi.MESEC I PLUTON

MESEC KONJUNKCIJA PLUTON - ovaj aspekt nagoveštava mogućnost javljanja novih promena u životu ali ujedno i moguće teže prilagođavanje promenama i novonastaloj situaciji kao i moguće javljanje iznenadnih otežavajućih okolnosti i prepreka koje bi često mogle nastati i neposredno pre same realizacije planova.

MESEC SEKSTIL PLUTON - ovaj tranzit donosi mogućnost za lakše zadovoljenje onih potreba u ljubavi koje donose olakšanje, mir, stabilnost ili prevazilaženje nekih jakih osećanja koja izazivaju nezadovoljstvo.

MESEC TRIGON PLUTON - ovaj aspekt podstiče javljanje dubokih osećanja tako da se uz adekvatno ispoljavanje nežnosti u ljubavi može lakše doći do ostvarenja veće harmonije.

MESEC KVADRAT PLUTON - naglašena je izraženija opasnost od težeg dostizanja većeg zadovoljstva u ljubavi usled težeg ispoljavanja ljubavnih osećanja.

MESEC OPOZICIJA PLUTON - ovaj tranzit ukazuje na moguću opasnost od javljanja snažnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa ili od javljanja većeg nezadovoljstva nekim dešavanjima u ljubavnom životu.preuzeto sa: astrum.co.rs
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Meseca Empty Re: Tranzit Meseca

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu