Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Tranzit Jupitera I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Tranzit Jupitera I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Tranzit Jupitera I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Tranzit Jupitera I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Tranzit Jupitera I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Tranzit Jupitera I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Tranzit Jupitera I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Tranzit Jupitera I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Tranzit Jupitera I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Tranzit Jupitera

+8
Danny86
WakaNakaE
melindas
Admin
Anci 88
Heaviside_Girl
princezica
trolerka
12 posters

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Tranzit Jupitera

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 1:09 pm

Jupiter je u najširem smislu najsretnija planeta i ujedno najveća planeta u Sunčevom sistemu koja donosi rast, ekspanziju, širenje, boljitak i prosperitet, za razliku od Saturna koji ima potrebu da sažima u jednu tačku i da čovek stekne utisak kako je život konzerva i kako ne postoji mogućnost za bilo kakvim napretkom. Ukoliko su Jupiterove lekcije ne shvate dobro, njegov tranzit može doneti amoral, lenjost, preteranu želju za uživanjem i druge gubitke.

Jupiterov tranzit kroz prvu kuću popravlja raspoloženje te čak i depresivna osoba biva vedrija, opuštenija i zadovoljnija. U tim momentima možemo očekivati da se čovek zaljubi, postoji velika potreba za uživanjem i menjanjem stvari koje su uglavnom pozitivne. Jupiter retko kada u prvoj kući donosi bolest, teške stvari ili nesreće. Ukoliko je osoba u prethodnim godinama živela dosta pasivno i povučeno, tranzit kroz prvu kuću bi je mogao aktivirati i probuditi iz slatkog dremeža. Često se dešava da njegov tranzit kroz prvu kuću donosi afere, ljubavna čulna zadovoljstva kao i to da se osoba može ugojiti. U tom periodu treba razmišljati o putovanjima, školi ili stvarima koje osobu čine sretnom. Ovaj tranzit je izuzetno važan ukoliko se u nečijem životu događaju i loše stvari jer može znatno ublažiti situaciju.

Tranzit Jupitera kroz drugu kuću je svakako povoljan za protok novca, rad sa finansijama, pozajmicu, podizanje kredita, nove investicije, a takođe i mogućnost za nova zaposlenja. Njegov tranzit treba iskoristiti na taj način da se prizove svež novac u život, obnove finansijski resursi i potpomognu novi poslovni projekti. Jupiter kroz drugo polje gotovo nikada ne donosi siromaštvo, ali treba razumeti da njegov tranzit zavisi od osobe do osobe. To znači da bi konobaru mogao da donese veći bakšiš ili napojnicu, a građevinaru ili biznismenu veći novčani priliv. I u jednom i u drugom slučaju postoji ekspanzija ili rast, ali treba biti oprezan u radu sa klijentom kada se procenjuje koliko bi tranzit Jupitera mogao uopšte doneti novac.

Tranzit Jupitera kroz treće polje donosi intelektualnu ekspanziju ili rast, osoba bolje uči, postoji želja za školom, kursevima i edukacijom, popravljaju se rodbinski odnosi, otvaraju se mogućnosti za putovanja, kupovinu novog automobila, čitanje knjiga, trgovinu i razmenu dobara. U najboljem slučaju čovek biva misaono rasterećen (retko kada donosi depresiju i psihički pad), te njegov tranzit treba iskoristiti ukoliko je neko đak, student, pisac, trgovac, administrativni radnik, birokratski službenik, agent ili posrednik. Ukoliko osoba ima želju za putovanjima ili novim saznanjima imaće svu podršku Jupitera kroz treće polje horoskopa.Jupiter kroz četvrto polje horoskopa donosi zdravije i dublje emocije, dobro raspoloženje, harmoničan porodičan život, popravlja se zdravlje roditeljima, a ukoliko je bilo trzavica u porodici i nesuglasica osoba ih uspešno i sa lakoćom rešava. To je dobro vreme za kupovinu ili prodaju kuće, rad sa nekretninama, pokretanje privatnog biznisa i duhovni rad. Ukoliko se radi o introvertnim osobama dobro vreme da se povuku i steknu svoj mir i sreću kroz spiritualni rad, molitvu i meditaciju.

Jupiterov tranzit kroz četvrto polje često donosi promenu mesta boravka, te osoba napušta kuću, grad ili državu u potrazi za boljim životom. Ukoliko njegov tranzit doživljavaju mladi bračni parovi veoma često se događa da uređuju kuću ili stan ili rade na potomstvu.Tranzit Jupitera kroz peto polje donosi novu ljubav ili aferu naročito ukoliko su ljudi u dosadnim i stereotipnim vezama. Ako se radi o osobama koje su dugo same one definitivno imaju priliku da upoznaju nekog ili se zbliže sa nekim. Seksualni život je daleko intenzivniji i bolji kao i češći. Osoba doživljava značajna iskustva u polju ljubavi i seksualnosti, poseduje velike rezerve sreće i energije, otvaraju se nova vrata te bi se to moglo nazvati srećnim periodom. Često se dešava željena ili neželjena trudnoća, uspeh u sportu ili sportskim takmičenjima, sreća na lutriji ili hazardskim igrama.

Tranzit Jupitera kroz peto polje treba iskoristiti naročito ako je osoba u prethodnom periodu bila dezorjentisana i bez energije.Tranzit Jupitera kroz šesto polje donosi ekspanziju postojećih zdravstvaenih problema ( što je nekome apsurdno ) jer smo naveli da donosi rast, ekspanziju i širenje te se osoba može nadati i obnavljanju zdravstvene krize koja je negde mirovala u prošlosti. Osoba se verovatno neće razboleti, ali će morati da reši stvari koje su vezane za fiziologiju. To je srećno vreme za kupovinu kućnih ljubimaca, rad sa slugama ili podređenima, sređivanjem svakodnevnih životnih prilika, uređenjem životnog ili poslovnog prostora kao i proširenje posla. Ukoliko je osoba nezadovoljna postojećim poslom idealno je vreme da se potraži drugi ili da se radi neki honorarni posao.

Tranzit Jupitera kroz šesto polje često donosi pokušaj zajedničkog života ili stvaranje neke vrste nekonvencionalne zajednice ( vanbračne zajednice ). Iako je Jupiter srećna planeta tranzit kroz šestu kuću ne ispoljava njegovu maksimalnu snagu.Tranzit Jupitera kroz sedmu kuću uglavnom donosi mnogo nevolja i problema bračnim parovima i ljudima koji su u vezi iz prostog razloga što uvek jedan ima potrebu za aferom ili novim “iskustvima“. To je vreme kada čovek nije zadovoljan svojim partnerom i/ili seksualnim životom te utehu i spas traži u dodatnim zadovoljstvima. U najboljoj konotaciji osobe počinju zajednički život, stvara se nova veza ili brak, stiču se novi prijatelji koji mogu biti ugledni ili neugledni, lako se završavaju sudski procesi ili sporovi.

Tranzit Jupitera kroz sedmo polje donosi značajna i bogata seksualna iskustva, rad u javnosti ili izlazak u javnost, omiljenost i popularnost.Jupiterov tranzit kroz osmu kuću je veoma povoljan za investiranje, ulaganje, uzimanje novčanog kredita, pomoć, protekciju, politički rad, istraživanje, duhovni ili ezoterijski rad, eksperimentisanje na polju seksualnosti te slede značajni kontakti ili jake seksualne veze. Njegovim tranzitom kroz osam osoba retko ulazi u brak (što nije nemoguće), ali veoma često ulazi u ljubavnu vezu ili aferu. Dobro vreme za planiranje trudnoće ili drugog deteta. Nekada se dešava da se aktiviraju zdravstveni problemi, a kod žena postoje promene u hormonalnom radu.

Tranzit Jupitera kroz osmo polje treba iskoristiti kroz spiritualni i finansijski momenat. Ukoliko je osoba rođena pod sretnom zvezdom mogući su testamenti, nasledstva, dobici od prodaje nekretnina ili pomoć mecena.Jupiterov tranzit kroz devetu kuću je veoma povoljan i srećan naročito ako govorimo o dalekim putovanjima, istraživanjima, publikacijom, izdavanje knjiga, izradom reklama, upisivanjem visokih škola i fakulteta. Osoba oseća veliku energiju, polet i izdržljivost te je spremna da započne novo poglavlje u životu nadahnuta verom i optimizmom. Najbolje vreme da se otputuje daleko i završi sa starim vrednostima.

Tranzit Jupitera kroz deveto polje čini da se čovek oseća zadovoljnim i korisnim. Ukoliko osoba ne voli da uči, nema kontakte sa inostranstvom, nije spiritualna i religiozna njegov tranzit može doneti samo dobro raspoloženje i entuzijazam.

Tranzit Jupitera kroz deseto polje - astrolozi veruju da je izuzetno snažan i povoljan ali u praksi smo videli da to i nije baš tako. Istina je da donosi mogućnost promene posla, blaži napredak kao i poboljšanje poslovnih prilika, ali je to sve u jednoj blažoj meri jer se Jupiter prirodno ne oseća dobro u desetoj kući kao ni u šestoj. U tom periodu su moguće lakše zarade, rešavanje nagomilanih poslovnih problema, može se pojaviti bolji i lakši posao, ali ponavljam to nije vreme za korenite promene niti za započinjanje važnih životnih stvari. Veliki uspeh mogu da dožive pisci, predavači, profesori, duhovni učitelji i svi oni koji imaju potrebu da šire svest. Uglavnom se događa da naši šefovi ili nadređeni, kao i otac, dožive značajne i sretne promene.

Tranzit Jupitera kroz jedanaesto polje sa pravom možemo reći da donosi najviše. Pošto je jedanaesta kuća potpuno neistražena i često se povezuje sa prijateljima, organizacijama i udruženjima potpuno uvereni možemo da kažemo da je to kuća sreće i to neistražene sreće. Iako se 11. kuća vezuje za Vodoliju ona se u praksi mnogo više može povezati sa planetom Jupiter. Veoma često se dešava da se događaju značajne životne promene koje su potpuno nesvakidašnje i izuzetno povoljne za čoveka. Mogući su veći novčani prilivi, sreća, radost, blagostanje, lutrija i dobre prilike u svakom smislu. U tim danima čovek je često omiljen, popularan, primećen i protežiran od Boga. To nije neko vreme za spiritualni rad i razvoj, ali je svakako vreme u kojem čovek shvata da nije sve tako crno, “da ima Boga“ i da je došlo njegovih pet minuta. Istina je da se tada čovek može infiltrirati u razne organizacije, bilo poslovne ili političke, istina je da može steći značajne kontakte i iskustva kao i prijatelje, ali primarno Jupiterov tranzit kroz 11. kuću ne donosi samo prijateljstvo.

Tranzit Jupitera kroz dvanaesto polje horoskopa završava jedno poglavlje ljudskog života koje je trajalo 11 godina i osoba se na jeda fin način suočava sa svojom senkom, strahovima i preispituje sebe. To je vreme kada je čovek blaži, bolji i mirniji, zatvoren u sebe i okrenut ka Bogu. Ljudi koji su veliki i značajni u tom periodu postaju članovi raznih religijskih i masonskih udruženja, postaju vođe iz senke radeći na sveopštem dobru. Obični ljudi pronalaze svog “Anđela“, zanimaju se za Boga i šta je smisao ovog života. Odlično vreme za odlazak na planinu, manastir, ostrva, daleke krajeve u kojima će osoba pronaći istinu ili svog vodiča. Ljudi koji planiraju da napuste domovinu i žive negde daleko mogu doživeti veliki uspeh tranzitom Jupitera kroz 12. polje. Neki autoriteti kažu da donosi značajne novčane dobitke u vidu lutrije ili igara na sreću što do sada nije u potpunosti potvrđeno.


Preuzeto sa: mojastrolog.rs
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 1:14 pm

Uopšteni tranziti Jupitera na natalne planete:

Jupiter  -  Sunce:
+ Dobro zdravlje, radost življenja, dobar humor, preduzetnički duh, borba za imetak, društvene ambicije, poboljšanje zdravlja, profesionalni uspeh, uspešna saradnja, prijatna poznanstva, lepa druženja, brak, uspeh kod vlasti ili preiposlavljenih, uopšte dobra sreća.
- Arogancija, probirljivost koja rezultira konfliktom. Bolest zbog neadekvatne ishrane ili preteranog pića i jela, sklonost ka životu na visokoj nozi kombinovano sa nesklonošću ka radu, neuspeh, sukobi sa zakonom.

Jupiter  -  Mesec:
+ Osećanje sreće, entuzijazam, kontakti, spremnost da se pomogne, popularnost, velikodušnost, dobri odnosi sa ženama, prijateljstvo, ljubavne veze, društveni uspeh, materijalne pogodnosti, odnosi sa inostranstvom, optimistička razmišljanja.
- Ravnodušnost, nemar, nezadovoljstvo, neraspoloženost, razdražljivost, sukobi u braku, nepogodnosti koje su rezultat ekstravagancije.

Jupiter  -  Merkur:
+ Razumnost, mnoštvo planova, organizacioni talenat, optimizam, uspeh kao trgovac, naučnik, povoljne transakcije, uspešan put, uspeh i priznanja na ispitima.
- Nepažnja, rasejanost, plitkost, nepouzdanost, netaktičnost, arogancija, neiskrenost, špekulativni neuspeh.

Jupiter  -  Venera:
+ Radost ljubavi, iskrenost, privlačnost, stvarati popularnost, primanje ljubavi, skladni odnosi sa drugima, dobar život, dobar smisao za formu, umetnički uspeh, pokloni, lepa prijateljstva, veridba ili udaja, dobar period za kupovinu odeće ili nakita. Sreća i radost.
- Indolentnost, nemar, prenaglašene i nekontrolisane emocije, sklonost ka preterivanju i ekstravaganciji, finansijski problemi, bolest zbog preteranog pića i jela ili nekih drugih preterivanja, ljubavni konflikti.

Jupiter  -  Mars:
+ Preduzetnički duh, želja da se urade velike stvari, borba za uspeh, veština u pregovorima sa vlastima ili pretpostavljenima, dogovori, ugovori (veridba, udaja), želja za stvaranjem, rođenje.
- Suprotstavljanje propisima i vlastima, sklonost ka preterivanju, brzopletost, neumerenost, suočavanje sa nekom odlukom, konflikti, rasprave, prekid nekog ugovora, bračni sukobi. Preterano trošenje.


Jupiter  -  Jupiter:
+ Bez briga, zadovoljstvo, sreća, priznanje, uspeh, dobar život, pogodnosti, pokloni.
- Sklonost ka ekstravaganciji, traženje zadovoljstava, nezadovoljstvo, loš humor, konflikti, tuga, problemi sa vlastima, umanjeno poverenje.

Jupiter  -  Saturn:
+ Mir, strpljenje, vrednoća, odlučan hod ka cilju, osećanje dužnosti, odgovornost, borba za profesiju, uspeh sa nekretninama, osećanje blagostanja kada ste sami.
- Kolebanje, neodlučnost, neprijatne promene, problemi sa stalnim mestom boravka, promena saradnika, neuspeh, problemi sa zakonom, sklonost ka bolestima.

Jupiter  -  Uran:
+ Nova i srećna saznanja, nove ideje i planovi, izumi, reforme, želja da se sve izmeni, želja za putovanjima, srećna (trenutna) druženja, brzo razumevanje situacija, ponekad dobitak na lutriji, iznenadna priznanja,
- Ljubav prema slobodi i nezavisnosti, revolucionarne ideje, suprotstavljanje, netaktičnost, preterivanje, izuzetna unutrašnja tenzija koja se može osloboditi, preuranjeni postupci, filozofski, religiozni ili politički
sukobi.

Jupiter  -  Neptun:
+ Idealizovane sklonosti, sposobnost primanja etičkih i društvenih ideja, primanjem impulsa od drugih ili kroz razmenu misli, putovanja, dalekosežni planovi, velikodušnost, sticanje profita ili nekih drugih pogodnosti bez velikog napora, putovanje u daleke krajeve.
- Podložnost uticajima, osetljivost, sanjarenja, rascep između realnog i nerealnog, razočarenja, špekulativni neuspeh, ostati neshvaćen, neprijateljstva, uvrede, podrivanje reputacije ili položaja, gubici, čuvajte se ljudi od poverenja i prevaranata.

Jupiter  -  Pluton:
+ Dalekosežna i fanatična nastojanja, izražena želja za dokazivanjem, želja da se bude najbolji, želja za liderstvom, za bogatstvom,
- Sklonost ka eksploatisanju drugih, veliki neuspesi, posledice zbog krivica iz prošlosti, gubitak u sudskim parnicama.

Jupiter  -  Lunarni čvorovi:
+ Sposobnost prilagođavanja, želja za uspostavljanjem dobrih odnosa, uspešni razgovori, sticanje poslovnih povoljnosti sa drugima, partnerstvo, veridba, udaja.
- Neusklađena ili nedruštvena ponašanja, konflikti.

Jupiter  -  Ascendent:
+ Ostvarivanje dobrih veza, nova poznanstva, dobra saradnja, uspeh i priznanja, obezbeđenje interesantne okoline ili doma,
- Manja razmimoilaženja, konflikti sa drugima, suprotstavljanje idejama drugih.

Jupiter  -  MC:
+ Početak skladne i duhovne veze, dobro raspoloženje, sticanje novog položaja, srećna promena u životu, radost ljubavi, uspeh u životu.
- Nesigurni odnosi, promene uslova života i profesije.


Preuzeto sa: vesnaastrolog.blogspot.com
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od princezica Sub Avg 22, 2015 8:24 pm

Moj JU zakazao...upravo izlazi iz 7e(preko DSC,SO,JU0ME) nikakve promene...Lav je uklješten u 7oj,ali opet nikakvih promena...DSC u Raku,MO u Ribama pa i otuda dupla očekivanja od JU...JU60MA,JU 60PL,JU120NE i JU90UR...Vlada 11 i 12 kućom
Ali zato rođaki vlada 12im poljem a radi školski...VE0JU pri kraju 6e kuće(upoznaje lika) na DSC počinje veza,tajna,preko 7e počinju zajednički život,na SO ostaje trudna,ulazi u 8u i staje na SA,porađa se...Nekom je JU majka nekom maćeha nnnnn
princezica
princezica

Broj poruka : 38
Datum upisa : 21.08.2015
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Heaviside_Girl Sub Avg 22, 2015 8:48 pm

Ja se nadam da ce mi Jupi doneti nesto lepo sad kad je usao u 9. polje s obzirom da mi je tu i u natalnoj, a i vladar mi je podznaka. Very Happy
Za sada sam imala uglavnom lepih iskustava. Kad mi je prolazio kroz 8. kucu dobila finansijsku podrsku za nastavak studija, oba puta kad je bio na natalnom Merkuru sam imala intervjue koji su odlicno prosli. Ne znam da li je samo do njega, ali uglavnom mi je taj period bio uspesan. Smile
Heaviside_Girl
Heaviside_Girl

Broj poruka : 42
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Anci 88 Sub Avg 22, 2015 8:53 pm

Meni je usao u sedmu,i bice Ju0SMC0JMC nadam se da ce mi bar doneti vezu
Anci 88
Anci 88

Broj poruka : 39
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 8:54 pm

Ju obicno nesto donese izlaskom iz kuce
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Heaviside_Girl Sub Avg 22, 2015 8:59 pm

Meni sad izasao iz 8., ali nista posebno mi nije doneo. Vecina stvari se izdesavala u prvoj polovini godine. Tad mi je bas sve islo, sve me je htelo, kao nekom magijom. Very Happy Posebno kad mi je bio na natalnom Merkuru, bila sam pozitivnija, uspesnija u komunikaciji i na intelektualnom planu. Ne mogu da tvrdim da je bas samo Jupi, ali bas sam bila srecne ruke u tom periodu.
Heaviside_Girl
Heaviside_Girl

Broj poruka : 42
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od melindas Sub Avg 22, 2015 9:30 pm

Meni ce uskoro TR Jupiter bice tacno na DC, natalni DC mi je 4 devica
a lunarni koji pocinje 27.avgust je isto lunarno sunce na 4 devica 0 Lun Jupiter 3 devica tacno na natalni Dc
Javljam sta ce biti nije tako daleko

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od WakaNakaE Ned Avg 23, 2015 11:18 am

Pozdrav devojke.. Sigurno znate ko sam.. Hahah..
Meni je Jupiter pre dve godine, u petom polju, doneo ljubaaaav.. ali kako je doneo, tako je odneo. O tome sam baš i čitala.. Da da, ali i da neretko uzme.
Sad mi je u osmoj kući, i ne znam da li je do njega.. ali sam dobila posao. Skroz neočekivano.. Very Happy Baš kao te godine, kada sam se zaljubila. Neplanirano.
Samo se iskreno nadam da mi ga neće uzeti istom tom brzinom, i da ću se zadržati tu..pokazati, da ću zavoleti to što radim, itd. Smile
WakaNakaE
WakaNakaE

Broj poruka : 10
Datum upisa : 23.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Danny86 Ned Avg 23, 2015 12:17 pm

Jupiter mi je usao u IV kucu i pravi trigon sa neptunom u VI polju..dispozitor Jupitera u natalnoj mi je Merkur u petoj koji pravi trigon sa Jupijem u X polju, konj sa Venerom i Plutonom..kvadrat sa marsom i mesecom u VIII polju...sta da ocekujem..ima li posla na vidiku ili makar ljubavi
Danny86
Danny86

Broj poruka : 40
Datum upisa : 21.08.2015
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od trolerka Ned Avg 23, 2015 2:27 pm

Waka a kojim poljem ti vladar Ju i jel natalno dobro postavljen (dobri aspekti,dostojanstvo)? Jer ne znam kako bi Ju kroz 8 doneo posao, 8. se vise vezuje za neko nasledstvo Smile

Dani, Ju ti je u blizancima ili devici natalno? koliko znam tu se i ne oseca najbolje. Pogledaj da li tr.Ju pravi neki aspekt sa vladarom 10.p
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Danny86 Ned Avg 23, 2015 3:29 pm

Ju mi je u ribama u 10 kuci i natalno radi trigon sa merkurom i venerom u petoj i kvadrat sa saturnom...tranzitni jupiter mi radi trigon sa neptunom i quincunx sa marsom Smile e sad ovdje procitah da tranzitni Ju kroz 4 p donosi promenu mesta boravka..o cemu ja vec duze vremena razmisljam da odem daleko ( Ju120Ne )
Danny86
Danny86

Broj poruka : 40
Datum upisa : 21.08.2015
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Jupiterovi ciklusi

Počalji od Mrgud Uto Avg 25, 2015 6:46 pm

Kada pratite tranzite Jupitera, da li se vracate 12 godina unazad?

Jer ja sam primetila kod sebe ciklicna ponavljanja dogadjaja na 12 godina sto odgovara jedno ciklusu Jupitera (Jupiteru treba jedna godina za jedan znak i 12 godina za ceo zodijak).

Fascinantno mi je kako Jupiter precizno aktivira polja samo tranzitom. I kako se simbolika ponavlja ali u skladu sa dobima zivota.
Kod mene sam primeti!a dogadjaje u istoj simbolici pri ponovnom ulasku u iste znake, odnosno pri vracanju Ju na iste pozicije.

Navescu primere primere dogadjaja iz mog zivota koji se ponavljaju kao ciklusi Jupitera.

Ciklus ulaska Ju u znak jarca. Ovaj ciklus se ponavlja na prvim stepenima jarca, znaka koji je na vrhu pete kuce
1. Prvog se ne secam
2. Upoznala sam prvu ljubav, sadasnjeg supruga
3. Upoznala sam moje najvece ljubavi, moje sinove

Ciklus Jupitera u Sco i Sag. Ovaj ciklus se ponavlja u skorpiji, vladaru trece i strelcu vladaru cetvrte.
Ovaj ciklus je malo drugaciji, pa cu dodati detalje. Simbolika putovanja kroz skorpiju koja vlada trecimpoljem i strelca koji je simbol putovanja i inostranstvA ali i povratka kuci 4to polje
1. Na 2* Sco smo otisli u Afriku i ziveli tamo 7 meseci. Vratili smo se kada je Ju usao u konjukciju sa nat Ne, tacnije kad je Ju bio stacionaran pre retro hoda
2. I ovaj ciklus pocinje tacno ulaskom u Sco i traje sve do izlaska iz strelca. Ali ovo su kraca putovanja, ali veoma cesta. Nekoliko putovanja mesecno. Najdalja do CG, a najduza oko mesec dana.
3. Prvi stepeni Sag putujem u Ameriku, vracam se kod egz trJu0*natNe isto kao i kod povratka iz Afrike

Jupiterov ciklus povratka na natalnu poziciju. Ju, vladar 4te, doma. A promenjiv je znak i eto menjam zato mesto stanovanja.
1. Preselili smo se u nas stan
2. Ja sam se preselila u NS, osamostalila se
3. Opet sam se preselila u jedan grad u Srbiji[i]I jedan ciklus gubitaka sa Jupiterom u lavu. [/i]Ovaj ciklus verovatno ima veze s Ju kao vladarem 4.te kuce, kuce zavrsetaka. I njegovim boravkom u lavu, znaku Sa i 12te kuce
1. Poginuo mi je tata
2. Umrla mi je baka
3. A pre dva meseca i brat

A nesto pak traje tacno koliko i Jupiterov ciklus


MC...Upoznali smo se kada je Ju usao u znak MCa.
Tacnije kad je Ju bio stacionaran na prvim stepenima blizanaca.

AC...Kad je bio egz na AC shvatila sam da  sam zaljubljena u njega, raskinula dugogodisnju vezu/veridbu i nakon 6 meseci usla u shemu sa njim
Ostavilasam najbo!jeg coveka na svetu zarad varijante sa razvedenim.
Zapoceli smo vezu onog dana kada je Ju bio opet stacionaran pred polazak unazad.

IC...Dok je prilazio ICu, prvo sam se ja vratila iz Amerike (egz trJu0Ne ), najvise radi njega, odnosno nas. Poceli smo da planiramo zajednicki zivot. Ali je Ju sve vreme retro. Kada je krenuo direkt tada smo i mi poceli zaj.zivot. Vencali smo se kod Ju0IC orbis 2*

MC...Nas brak se zavrsio kada je Ju opet usao u blizance, na prvim stepenima.

A sudski razvod se desio kod egz Ju0MC

Nadam se da ce vam koristiti ovo sto sam iskuckala Very Happy

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Mrgud Uto Avg 25, 2015 6:52 pm

Nece da prihvati Edit. Moram dupli post.
neka Admin ubaci ovaj natal u predhodni post

Jer za sve ovo bice vam potrebam i moj natal
Ali ne mogu da ga ubacim No

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od trolerka Uto Avg 25, 2015 6:56 pm

^super analiza hbg samo sto je kod tebe Jupiter jak u natalu,egzaltiran i pravi 2 konjukcije sa licnim, ako se dobro secam? Jel ima Ju los aspekt sa vladarom 8. ili planetama iz 8.?
edit: kako ne mozes,sacuvaj kartu u komp i dodaj preko dodaj.rs i onda ubaci u ovu ikonicu i textboxu 2 levo od youtube ikonice

Dani, nebi bilo lose da odes, Jupiter se em ne oseca dobro u devici em sto je u prirodnoj kuci meseca, zato i navode to za selidbe...Ju120Ne je i povecana duhovnost,religioznost...Ne ti vlada 10. (pocinje u ribama prretpostavljam?) pa mozda i donese nesto u simbolici 10.kuce
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Danny86 Uto Avg 25, 2015 7:12 pm

trolerka jeste 10 polje mi je u ribama i Jupiter je tu Smile hvala ti na odgovoru i objasnjenju
Danny86
Danny86

Broj poruka : 40
Datum upisa : 21.08.2015
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Mrgud Uto Avg 25, 2015 7:38 pm

Danny86 ::Ju mi je u ribama u 10 kuci i natalno radi trigon sa merkurom i venerom u petoj i kvadrat sa saturnom...tranzitni jupiter mi radi trigon sa neptunom i quincunx sa marsom Smile e sad ovdje procitah da tranzitni Ju kroz 4 p donosi promenu mesta boravka..o cemu ja vec duze vremena razmisljam da odem daleko ( Ju120Ne )

Tako je i kod mene.
ako si citala o ovim ciklisima sto sam pisala.
Ali kod mene nije bilo kod tranzita kroz cetvrtu kucu, vec kroz znak koji je na vrnu cetvrte. To su bili odlasci u inostranstvo.
A promene mesta boravka i stanovanja su se desavale kod tranzita preko vladara cetvrte...

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od President Uto Avg 25, 2015 7:49 pm

Meni je zadnjih godinu dana tranzitirao 4.poljem,dva puta sam mjenjala mjesto boravka....
President
President

Broj poruka : 23
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Admin Sre Avg 26, 2015 3:50 pm

Jel vam nesto znacajno doneo kroz 12?
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od President Sre Avg 26, 2015 5:07 pm

Kroz 12 p.kad je tranzitirao dogodio se moj prvi napredak na poslu,koje je naravno uz napredak povuklo dodatna poboljsanja na vise zivotnih podrucja,..no nisam sigurna dal je to djelo jupitera ili saturna ili ???
 Tranzitni Ju  bio 180°  natalni Ju  u to vrijeme, a  tranzit SA konjukcija natalni Ju.Idea
President
President

Broj poruka : 23
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Admin Sre Avg 26, 2015 5:16 pm

Jedino ako imas neku planetu u 10p pa je pravio Ju aspekt sa njom
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od President Sre Avg 26, 2015 5:55 pm

Ne,10 polje prazno a vladar je Ur na 1°strijelca.
President
President

Broj poruka : 23
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Admin Sre Avg 26, 2015 5:57 pm

Nema veze sto je prazno:)
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od President Sre Avg 26, 2015 6:08 pm

Mislila sam pod tim da Ju nije pravio aspekt na planete u 10.polju jer je prazno Smile  

Ajd na temu tranzita,nesto me interesira Smile
President
President

Broj poruka : 23
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od princezica Sre Avg 26, 2015 8:51 pm

Ne sećam se šta je doneo preko 12e,ali u 3 natala gde je JU suvladar 10e,preko ASC i to egzaktno jednoj osobi doneo zaposlenje,drugoj diplomiranje,trećoj master...ostalih značajnihih aspekata JU nije pravio
princezica
princezica

Broj poruka : 38
Datum upisa : 21.08.2015
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Tranzit Jupitera Empty Re: Tranzit Jupitera

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu