Zadnje teme
Natal- Blizanac/Jarac
4 posters
Strana 1 od 1
Natal- Blizanac/Jarac

Evo i moje natalne karte, pa ukoliko neko zeli da analizira ...
Edge- Broj poruka : 42
Datum upisa : 21.08.2015
Re: Natal- Blizanac/Jarac

Edge , mora da si mastovita i da znas misli da pretvoris u reci,
Jel pises?
Musko sam, pravnik sam pa cesto nesto pisem ...
Nisam u braku, niti vezi, slobodan sam mada postoji jedno poznanstvo koje za sada ne obecava

Da nastavimo ovde o tvojim ljubavima 
Vladar V je upravo Venera koja je simbol ljubavi,
kako je u znaku Blizanaca (dvojni znak ) uvek je nekako + jos jedna osoba.
Ve90Sa moze da donese neke blokade u vezama,ali isto tako moze da da oznacava tvoju
''hladnokrvnost''
Mozda ne znas da pokazes emocije? Plasis se?
Ve60Ju moze doneti puno veza. Jesi bio nekad u vezi sa javnom licnoscu?

Vladar V je upravo Venera koja je simbol ljubavi,
kako je u znaku Blizanaca (dvojni znak ) uvek je nekako + jos jedna osoba.
Ve90Sa moze da donese neke blokade u vezama,ali isto tako moze da da oznacava tvoju
''hladnokrvnost''
Mozda ne znas da pokazes emocije? Plasis se?
Ve60Ju moze doneti puno veza. Jesi bio nekad u vezi sa javnom licnoscu?
Nisam, kod mene bas i nema nekih veza a i prilike koje se ukaze veoma su lose, tako se ispostavi.
Imas neke kocnice a i probiras mnogo. Ne mozes u samom startu posle 5 dana veze sebi u glavu da utuvis ''ovo nece ici''

5. je na algolu, a i mars kao simbol muskosti je blizu...mozda imas agresivniji pristup devojkama i to im se ne svidja. A mozda i lupam
vladar 3. je taj mars i "ostar" si pri komunikaciji, mozda i sarkastican previse. Bavis se aktivno sportom? imas dosta kvadrata a tu energiju bi mogao preko sporta pravilno da kanalises 

trolerka- Admin
- Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015
Nisam agresivan , umem da budem ostar ali samo kada je rec o nekoj nepravdi ili kada je neko bezobrazan i zloupotrebljava tudje postenje. Uglavnom se suzdrzavam da udjem u polemiku jer onda mogu biti neugodan ali iskljucivo baratam argumentima nikada nisam nepristojan.
Problem je u tome sto uvek tezim cistim i postenim odnosima zasnovanim na principima , nisam otvoren za ove nove trendove, kombinacije itd
Problem je u tome sto uvek tezim cistim i postenim odnosima zasnovanim na principima , nisam otvoren za ove nove trendove, kombinacije itd
Vladar hor. je saturn u 8. u devici...konzervativan,ozbiljniji tip,analiticar..u kvadratu sa Ve (vladarom 5.-veze)...sad mi je jasno 
kazes da si pravnih, jel si zadovoljan svojim poslom? moze se opisati kroz MC, vladar je u vagi (pravo) medjutim 90merkur (disp saturna) pa bih rekla da tebi nesto tu ne odgovara.

kazes da si pravnih, jel si zadovoljan svojim poslom? moze se opisati kroz MC, vladar je u vagi (pravo) medjutim 90merkur (disp saturna) pa bih rekla da tebi nesto tu ne odgovara.
trolerka- Admin
- Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015
Nisam bas najzadovoljniji ali ni nezadovoljan, jednostavno radim klasicne birokratske poslove, voleo bi da nesto promenim ali za sada sam tu gde jesam. Nadam se da cu mozda u dogledno vreme menjati nesto, u smislu napredovanja .
Tu me jesi dobro opisala, glavni problem je u tome sto ja i trazim takvu i devojku ali nailazim na nesto potpuno suprotno iako to ne deluje na prvi pogled .

Tu me jesi dobro opisala, glavni problem je u tome sto ja i trazim takvu i devojku ali nailazim na nesto potpuno suprotno iako to ne deluje na prvi pogled .

trolerka ::5. je na algolu, a i mars kao simbol muskosti je blizu...mozda imas agresivniji pristup devojkama i to im se ne svidja. A mozda i lupamvladar 3. je taj mars i "ostar" si pri komunikaciji, mozda i sarkastican previse. Bavis se aktivno sportom? imas dosta kvadrata a tu energiju bi mogao preko sporta pravilno da kanalises
Znam da Algol ima negativan uticaj ali u mom slucaju kako bi se to moglo manifestovati ?
Imao sam ali kao dete, kola su se prevrnula nakon sudara. Meni veze u startu pucaju, vrlo tesko nailazim na pravu osobu, ne mojom krivicom.
Da li to znaci da sam sklon saobracajkama?
Da li to znaci da sam sklon saobracajkama?
Mozda pravu osobu ne primetis?
Promeni malo standarde . Pa dal si sklon ili ne,ne znam. Ne bih mogla da ti kazem dal ces opet imati. Videla sam samo da jesi.
Promeni malo standarde . Pa dal si sklon ili ne,ne znam. Ne bih mogla da ti kazem dal ces opet imati. Videla sam samo da jesi.
Ne znam, meni se jednostavno neka devojka svidi i ucini privlacnom i dragom ili me potpuno ne zanima. Tesko mogu biti sa devojkom koja mi se ne svidja.
Tako mi se namesti situacija kao npr sa devojkom opisanom u solaru, ta mi se svidja na prvi pogled ali kao osoba nije dobra, vrlo nepouzdana.
Mozda mi je tako sudjeno da nailazim na pogresne.
Tako mi se namesti situacija kao npr sa devojkom opisanom u solaru, ta mi se svidja na prvi pogled ali kao osoba nije dobra, vrlo nepouzdana.
Mozda mi je tako sudjeno da nailazim na pogresne.
Jednom mi je receno da mi je natal takav da bi trebalo da postoji razlika u godinama izmedju mene i devojke, verovatno zbog aspekta Venere i Saturna.
Medjutim to kod mene nije slucaj.
Medjutim to kod mene nije slucaj.
Venera/Saturn nije samo starosna razlika, vec i razliciti statusni polozaj,materijalni takodje itd
melindas- Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015
Za sada kod mene se to nije desavalo, takve razlike
U muskom horoskopu Venera opisuje devojke...A taj aspekt koji ti imas ukazuje da volis tradicionalne,konzervatinve devojke, kao kad kazu zena starog kova

melindas- Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015
Zanima me vase misljenje o mojoj desetoj kuci. Po profesiji sam pravnik, radim u struci. Da li postoji sansa za neko napredovanje ili promenu posla u nekom srednjorocnom periodu ?
Taj Uran koji pravi trigone sa Mesecom i Merkurom u desetoj kuci, sta bi trebalo znaciti? Meni se za sada nista nije odvijalo iznenanada vec postupno, sporo sto se posla tice.
Taj Uran koji pravi trigone sa Mesecom i Merkurom u desetoj kuci, sta bi trebalo znaciti? Meni se za sada nista nije odvijalo iznenanada vec postupno, sporo sto se posla tice.

» Natal Račica/blizanac
» rak - jarac
» U oblacima - Bik/Blizanac
» Arahnna - drugorodjeni blizanac
» Natal pun opozicija
» rak - jarac
» U oblacima - Bik/Blizanac
» Arahnna - drugorodjeni blizanac
» Natal pun opozicija
Strana 1 od 1