Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Osma kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Osma kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Osma kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Osma kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Osma kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Osma kuca u natalnoj karti I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Osma kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Osma kuca u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Osma kuca u natalnoj karti I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Osma kuca u natalnoj karti

+3
Hirurg_u_pokusaju
Mrgud
Anci 88
7 posters

Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Pet Avg 21, 2015 10:05 pm

Osma kuca

Prirodni znak je Skorpija
Prirodni vladalac je Pluton
Kljucna rec je regeneracija
Kuca zavrsetaka
Kuca koja sledi


Osma kuca ukazuje na podrsku koju dobijate od drugih, ukljucujuci tu I onu finansijsku, moralnu, duhovnu I fizicku. Ona oznacava nasledje, legate, testament, poreze, pitanje osiguranja, kao I tajne, seks, duhovnu I fizicku regeneraciju, psiholoski preporod, regeneraciju I smrt. Osma kuca je kuca okultnih stvari, spavanja, dubokih istrazivanja, ispitivanja I skrivene imovine. Ona obuhvata I imovinu vasih partnera I alimentaciju. Ovo je kuca hirurgije I zajedno sa sestom kucom ukazuje na tipove oboljenja.

Smatra se kućom tajni, misterija i smrti. Najčešće se vezuje za neprijatne događaje, nesreće, kriminal, manipulacije tuđim novcem, porodična prokletstva, razne teskobe, emotivnu nestabilnost i drugo. Osim toga, naglašena je i sklonost ka bavljenju ezoterijskim disciplinama, gde dominantnu ulogu ima karmička astrologija. S druge strane, osma kuća se posmatra i kao kuća prosvetljenja, duhovnog uzdignuća i dostiza?nja duševne i moralne snage, tako da na taj način predstavlja i pokušaj i težnju pojedinca da vodi ispravan i moralan život.

Opis : završetka, koje sledi, fiksno, zatvoreno?
Znači : seks, smrt, novac partnera, svaka podrška drugih, regeneracija, porezi
Prirodno : Sc


OVAN 8p – jaka seksualna enrgija, sklon borbama, rat daje specijalnu snagu, operacije su izvesne a glava vrlo ugrožena.
DA MA – prekomerno seksualno trošenje (posebno ASC Li Le), osećaj nesigurnosti (inferiornost) se smenjuje sa drskošću ili bezobzirnošću (posebno ASC Vi), misli uglavnom na sebe, okupira ga fenomen smrti ali ne iz straha već radoznalosti, partner može pomoći u potrazi za identitetom.
LA MA – povrede glave, rane, operacije, sukobi, nagla iznenadna smrt, impulsivan, agresivan, gubi podršku, nametljiv, arogantan, opasnost je uvek oko njega.


BIK 8p – nasledstvo, partner je imućan i preko njega dolazi novac, veoma čulne i strastvene osobe, seks izvor zarade, srebroljubljiv.
DA VE – korist od partnera, ume nepovoljne okolnosti da okrene u svoju korist, seks bez problema, pouzdani ljudi na koje se oslanja. Smrt u udobnim uslovima, ponekad za trpezom ili u zagrljaju sa voljenom osobom
LA VE – operacije krajnika, kod žena i grlića materice, problemi ili gubitak nasledstva, seksualni problemi, prostitucija


BLIZANCI 8p – mnogo razmišlja o seksu, sklon okultnom, nasledstvo se deli sa braćom i sestrama,
DA ME– zainteresovan za život i smrt, nemiran duh, kritikuje druge a ne voli da vidi svoje greške, mnogo priča o seksu ali već poznate teme posebno sa ASC Sa.
LA ME – vulgarnosti, opasnost u saobraćaju, svadjalački nastrojen, ubada rečima, ubojite misli, svadje oko nasledstva, problemi sa nasledstvom, morbidne sklonosti. Smrt u svesnom stanju, na ulici, kraćem putovanju, kod rodjaka ili bolesti disajnih organa.


RAK 8p – borba sa slabijima, sa ličnim emocijama ili sa majkom. Smrt je obično u kući, ako su ovde malefici a MO ugrožen bolje da živi u inostranstvu,
DA MO – kupoprodaja kuće, nasledstvo kuće, u trećem domu nalaze mir i zadovoljstvo ( 4p – 1 dom, 6p – 2 dom, 8p – 3 dom itd.), izražena sposobnost naslućivanja, sklon morbidnom, depresije, ASC Sa moguće iznenadno nasledstvo ili pokloni, preterana uživanja.
LA MO – izvesne operacije, slab i neuredan seksualni život, neočekivana zbivanja iskomplikuju život, opasnost po kuću naročito u ratu, abortusi, spontani pobačiji, problemi u seksu.


LAV 8p – naglašena hrabrost, smrt u svesnom stanju, smrt od srčanog udara.
DA SO – dobri prihodi od partnera, dobro nasledstvo sa očeve strane, prekomerno uživanje smanjuje vitalnost, seks kao način izražavanja, avanturista, voli rizik, prezire smrt, u odnosu sa partnerom traži uzajamno davanje, ASC Co – želi potpunu kontrolu nad imovinom partnera ali spremno daje svoj novac. Velika podrška javnosti, oca i svih autoriteta.
LA SO – u žen. često veza sa oženjim muš. sa ME smrt za volanom, ocu i mužu život može biti ugrožen, previše iscrpljivanja slabi srce, problemi sa očevim nasledstvom.


DEVICA 8p – siguran seks (koristi sve sisteme zaštite). Nasledstvo je sitno i obično se dobija preko rodbine (stric, ujak, tetka), ukazuje i na operacije. Služba u ratu, dobro za ratnike, ne ulaze u borbu bez smišljenog plana, smišljene ali ne i hrabre akcije.
DA ME – praktičan u rukovanju tudjim novcem (bankar, računovodja), nezainteresovan za okultno (traži dokaze), teškoće u seksu zbog previše analize i zahteva prema partneru, najdublje seksualne želje krije, promena partnera. Najbolje da je ovo polje prazno.
LA ME – polne bolesti, smrt usled bolesti (treba i SA da potvrdi), a ređe na radnom mestu ili zbog preteranog rada. Problemi u seksu, često menja partnera u seksu ali ne vodi zadovoljstvu.


VAGA 8p – nasledstvo od partnera, slobodna veza, ljubav posle prvog braka. Preko seksa do podrške (asp. će pokazati uspeh ili neuspeh).
DA VE – teži situiranom partneru, vešt u finansijskim pitanjima, podrška bračnog i poslovnog partnera, uspešno rešava tudje probleme, bankarski poslovi. Izuzetno orjentisan na seks (posebno ASC Ar)
LA VE – udovištvo, afere i veze sa venčanim ljudima, ASC Pi – brak zbog novca ili nasledja što vodi u razočarenje, sklonost alkoholu i bubrežnim problemima, prevare u braku (paralelne veze), malo pravih sadržajnih odnosa.


ŠKORPIJA 8p – naglašene strasti.
DA MA PL – voli život, objektivno prihvata smrt, seks neobično važan, čvrsto stoji na zemlji, ASC Pi – zainteresovan za okultno, ASC PiTa – želi da se dokaže kroz seks na prilično raskalašan i posesivan način. Dobro se snalazi sa novcem, dobro za bankarstvo, kbjigovodstvo i slično.
LA MA PL – svađe i opasnosti, nelegalan izvor prihoda partnera, novčani problemi partnera, morbidna preokupacija smrću, ASC Ar – kompleks inferiornosti pa u želji da se dokaže, prihvata rizik koji može dovesti u opasnost i do nesreće,


STRELAC 8p – ponekad smrt u inostranstvu ili na auto-putu, nasledstvo iz inostranstva, partner zarađuje u inostranstvu, sreća u nesreći i nesreća u sreći,
DA JU – inventivan, suptilan, zainteresovan za versku filozofiju i život posle smrti, korist od partnerskih odnosa ili nasledja (posebno ASC Ta), zainteresovan za seks ali više intelektualno, dosta sreće i podrške drugih ljudi, dobro za političara, u ratu dobici protekcije i odlazak u inostranstvo.
LA JU – problemi i opasnosti u inostranstvu, partner ima finansijske probleme, manjka podrška drugih, nemoralan kada je novac u pitanju. U najtežim slučajevima ovo je dodatak smrtne presude streljanja ili od pucnja.


JARAC 8p – često dug život, nasledtvo je malo ili ga nema, neočekivane operacije u starosti, često zbog preloma kostiju, menja zanimanje, uspeh kroz bankarstvo.
DA SA – teško se miri sa starenjem, strah od smrti, ASC Ta – oprezan u upravljanju zajedničkim finansijama, ASC Ge – urodjen dar za ekonomiju, posao vezan za tudje finansije (bankar), podrška starijih, gotovo nikada nije iznenadna smrt (obično duža bolest u starosti).
LA SA – strah od smrti vodi u bolest, depresije, prelom kostiju, gubi podršku starijih, partner ima probleme sa imovinom,


VODOLIJA 8p – ratni drugovi. Sa dobrim planetama, znak je neočekivanog (iznenadnog) nasledstva.
DA UR – seks kao igra, nekonvencionalan seks, neočekivana sreća u ratu ili bilo kojoj opasnosti, voli okultno i sve što je neobično za druge ali po njegovom mišljenju nije, slobodno bez posebnog straha razmišlja o smrti, ASC Ca – nesigurnost jača od radoznalosti pa samo priča ali se ne upušta u seks atrakcije, intuitivan, prepušta se razradjenim šemama.
LA UR – nagla smrt nesretnim slučajem (UR i malefici sa LA), opasnost od struje i saobraćaja, razvod uz svađu, loše za prijateljstvo, neočekivani gubici partnera (nekad od kocke), lakoveran, seksualne neobičnosti (često perverzije ili homoseksualnost), neočekivani gubitak podrške.


RIBE 8p – nasledstvo je slabo ili ga nema, smrt pred zoru, najčešće u bolnici. Prizivanje duhova...
DA NE JU – intuitivan, osetljiv, osetljiv na seksualne kritike, ASC Le – ne ume da radi sa drugima i da im pomaže, uči na lošim iskustvima, ASC Ca Vi – seks ne mora biti izuzetno važan već dopuna dubokom i sadržajnom odnosu.
LA NE JU – boravak u bolnici i operacije, mogu mu ukrasti tudj novac, opasnost od vode, prevara vezana za imovinu partnera, opasna anestezija i anestetici, zavisnik što vodi u bolest (droge, alkohol), treba uvek pitati još jednog lekara pre hiruške intervencije, seks u tajnosti (nekad i vezan za bolnicu)

Izvori: Marion Marc, Dupor, slobodni.net

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Vladari polja

Počalji od Mrgud Pet Avg 21, 2015 11:33 pm


VLADAR 1p u 8p
DA – često okrenut okultnim i hermetičkim radnjama. Strast i seksualnost su veoma naglašne, obično ima i nasleđe. Moguća vezanost za finansije partnera. Dobijanje sponzorstva ili podrška u zarađivanju novca, matematika, medicina (lekari), računovodstvo ili bankarstvu. Privlači ga ozbiljnija strana života, uzdržan, nedokučiv, rezervisan, oštrouman, pošten, harizmatičan. Interesuju ga pitanja života i smrti. Često koristi seks za dobijanje odredjene podrške
LA – stalno iznova traži sebe (priroda pla. opiše način), zajedljiv duh, život pun promena i opasnosti, sam srlja u opasne situacije, nekada udovac ili udovica. Seksualni ispadi, nekad i prostitucija. (1 )npr – UR donosi zaista opasne situacije jer sam srlja u opasnost. VE pre nosi jaku erotiku i bitnu ljubav posle razvoda. ME nosi okultne radnje jer osoba razmišlja na taj način itd.


VLADAR 2p – 8p
DA – dobar znak. Veliki novac. Kombinacija 2p i 8p potstiče sticanje novca. Pare preko nasledstva. Govori i o parama partnera osobe. Rad u bankama i zelenaškim poslovima. Postoji podrška drugih u zaradi novca. Seks takođe može biti izvor prihoda (DA ili LA pokažu kakav). Nasledstvo je obično vezano za VE i JU,
LA – kada je loše postavljen novac ne može da se zadrži (naročito MA). U opasnim situacijama, kao rat, gubi se novac ili nasledstvo. Osporavanje nasledstva, slaba podrška u sticanju


VLADAR 3p – 8p
DA – često razmišlja na ezoteričan način, bavi se okultnim radnjama, radoznao za sva pitanja vezana za život i smrt, često radi na otkrivanju nedokučivih stvari. U svakodnevnici prilično je jezgrovit, ne voli prazne priče, dobija podršku za svoje ideje, dosta razmišlja i priča o seksu.
LA – neminovni su problemi i svađe sa braćom i sestrama i uopšte njihovi problemi ( tuče, operacije, povrede). Isto je i sa komšilukom. Prisutan je strah od smrti i brige, problemi u saobraćaju.


VLADAR 4p – 8p
DA – verovatno živi povučeno okrenut svom životu, malo nih zna šta misli ili radi. Smrt neke drage osobe u detinjstvu može ostaviti dubok trag pa ranije i ozbiljnije shvati život. Često ima izuzetnu moć ubeđivanja i sklonost ka okultnom. Doživi sveobuhvatni preobražaj. Važna mu je podrška drugih, bilo materijalna ili moralna (duhovna). Nasledstvo stana ili kuće. Jedan roditelj je bitno uticao na formiranje stava o seksu, odnosno ima sličan stav.
LA – opasnost preti jednom roditelju. Težak početak života, može se roditi u ratnim uslovima ili biti u opasnosti po samom rođenju. Kuća u kojoj živi je trošna i sklona propadanju. Svađe i borbe u kući.


VLADAR 5p – 8p
DA – opasnost za decu ali se izvlače. Strastven, čulan, finansijski uspeh, razvijen osećaj za sticanje i korišćenje novca, čak kao kockar ili špekulant (laka zarada). Voli zabavu, prilično je smeo u pristupu životu i smrti, avanturista. Kada kaže ljubav misli na seks.
LA – puno svađa i ljubomore u vezama. Smrt i ljubav su povezani, može da strada od ruke voljenog. Opasnost od silovanja, finansijski gubitak, moguće da prerano izgubi dete. Nekad je potrebna pomoć psihijatra. U žen.često govori o pobačaju.


VLADAR 6p – 8p
DA – smrt usled bolesti. Lako nalazi podršku za posao i na poslu. PL i Sc nose neku vrstu istraživanja. Seks može imati važno mesto u poslu koji obavlja. Može manipulisati tuđim novcem ( banka )
LA – česte promene radnog mesta, svađe na poslu (naročito sa MA). Problemi u svakodnevnici, bolest uslovljena poslom.


VLADAR 7p – 8p
DA – čest položaj za političare, drugi podržavaju njegove ideje i ciljeve (finansijski i moralno). Od partnera očekuju pomoć i finansijsku podršku, što zavisi od aspekata. Sposoban za rukovanje tuđim novcem, naročito porodičnim. Javne ličnosti imaju jaku seksualnu privlačnost. Strasti, brak naglašen erotikom. Nasledstvo partnera ili preko partnera.
LA – gotovo uvek dovodi do razvoda, brak pun erotike i strasti što do određenog momenta čuva vezu. Čim strasti utihnu, dolazi do svađa i na kraju razvoda, odnosno rastanka. Moguća smrt partnera. Brak finansijski ugrožava partner. Partner pruža slabu podršku, više odmaže nego pomaže.


VLADAR 8p – 8p
DA – imaju seksualni imidž u javnosti (seks simboli, striptizete). Može se baviti okultizmom ili na drugi način prikazivati okultno i seks. Život pun čudnih zbivanja vezanih za seks i smrt. Ako postoji puno inkonjukcija, seks mogu doživljavati kao nešto nepotrebno. Smrt je sudbinski određena, bez obzira da li se radi o dužem ili kraćem životu. Jake strasti, naglašen seks i smrt.
LA – često ima probleme sa porezom, svađe, rat, nekad i okultizam ako drugi faktori to potvrde. Svađe oko nasledstva i novca koji ne pripada VH. Opasnosti i neprijatnosti tokom života, uopšte je sve opsno naglašeno. (2) pr – SA bi dozvolio dug život ali sa mnogo problema ( zavisno od asp. )


VLADAR 9p – 8p
DA – sklon metafizici i okultnom, radoznao za dublje misterije života i onog posle njega. Izrazito je intuitivan i perceptivan, posebno sa NE ili MO. Nepogrešivo bira najbolji put. U zavisnosti od aspekata, možemo govoriti i o astralnim putovanjima i okultizmu. Osoba koja menja strane države u želji da je niko ne pronađe, odlazi u džungle ili neka napuštena mesta
LA – odlazak u inostranstvo donosi veliko razočarenje, tamo su svađe, borbe, opasnosti i kriminal. Nekad ukazuje i na smrt u inostranstvu, kao i gubitak vere. U jednom momentu, uz borbu i velike svađe, može da promeni čitavu životnu filozofiju. Mora duboko ući u sebe da nađe mir i veru.


VLADAR 10p – 8p
DA – dobija podršku drugih (od partnera, jednog roditelja ili od javnosti), naročito ako se bavi javnim poslovima. Jednostavno odličan položaj za posao koji zahteva podršku (glumci, političari itd.). Nekada nema potrebe ni da radi, novac partnera je dovoljan za oboje. Obično ukazuje na posao vezan za bankarstvo ili ekonomiju. Radi do smrti.
LA – česte promene u karijeri, ne može da nađe sebe u poslu kojim se bavi, pa stalno menja poslove. Slaba podrška ili je gubi. Opasnost preti jednom roditelju, sukob sa šefovima ili nekim autoritetom,


VLADAR 11p – 8p
DA – neko nasledstvo od prijatelja ili preko prijatelja. Prijateljstvo je neobično važno pa dobija svaku moguću podršku prijatelje (moralnu, novčanu itd.). Ukoliko su umešani MO VE MA ili PL potreba da primi ljubav zavisi od seksa.
LA – može da izgubi podršku ili da bude predmet ogovaranja prijatelja, biva iskorišćen, nepovoljno zavisi od drugih ili polazi lošim putem. Prijatelji mogu otići u rat ili biti u raznim situacijama opasnim po život. Svadje sa prijateljima, nekada i smrt od njih, a nekada i planiranje vrlo opasnih stvari. (3)npr – VE bi dovela do erotskog kontakta sa prijateljem, ali koji ne prelazi u emotivni odnos.


VLADAR 12p – 8p
DA – nasledstvo može biti potstrekač za ostvarenje dubokih potreba, nekada pokazuje tajno ili čudno poreklo. Astronauti se značajno promene po povratku iz svemira, slično vantelesnom iskustvu što ima osoba sa ovim položajem. Eksperimenti sa drogom, podrška tajnih drštva i organizacija (mafija). Seks u tajnosti kao zalog podrške.
LA – problemi sa nasleđem. Zatvori, bolnice, operacije, smrt u ustanovi zatvorenog tipa ili tajanstvena smrt, smrt od tajnog neprijatelja, ubistvo iz zasede. Uvek preti opasnost na zabačenim i tamnim mestima. Strah od seksa i smrti stvara probleme, nekada i silovanje od nepoznatog napadača

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Vladari polja

Počalji od Mrgud Sub Avg 22, 2015 1:05 am

VLADAR 8. POLJA

Vladar osmog polja u 1. polju – ne retko znak da je izbor životnog puta snažno povezan sa opasnostima i opasnim situacijama sa puno rizika. Ove osobe prosto privlače opasnosti na sebe kao magnetom. Ovo su uvek dobri sudski veštaci ili kriminolozi.

Vladar osmog polja u 2. polju – dobar znak za lako sticanje novca i pravljenje dobrih ugovora. Nasledstvo je mahom zagarantovano, osim ako nema snažnih nepovoljnih pokazatelja u ostatku karte.

Vladar osmog polja u 3. polju – donosi novac preko braće, sestara ili rodbine, ali je čest znak svađa sa njima, kao i problema koje oni mogu imati. Radi se o osobi bez predrasuda sklonoj veoma opasnim idejama, ne blagoj na rečima. Vlasnici menjačnica ili agencija za prepis vozila i slično.

Vladar osmog polja u 4. polju – još jedan od snažnih pokazatelja mogućeg nasledstva, neke nekretnine, kao i bavljenje nekretninama i prometom istih. Ovaj položaj nosi probleme jednom od roditelja.

Vladar osmog polja u 5. polju – znak da je tek druga ljubav ustvari prva i prava. Ovo je znak vrlo naglašenih strasti i snažne erotike, ali i ljubomore. Mogući su problemi sa decom. Poslovi restoranskih usluga.

Vladar osmog polja u 6. polju – česte smetnje na poslu i otkazi. Ovo je položaj poprilično ugroženog zdravlja i moguće su hirurške intervencije. Posao policajca, ali i dobrog hirurga.

Vladar osmog polja u 7. polju – vrlo nepovoljan položaj za brak. Česti su žestoki sukobi i svađe u braku, koje neminovno vode u razvod i gubitak partnera. Novac i posao idu preko partnera i politike kao i sudstva.

Vladar osmog polja u 8. polju – često je znak dugog života, posebno ako je Saturn vladajuća planeta. Ovde su, takođe, naglašene opasnosti i neprijatnosti vezane za novac ili nasledstva. Posao vezan za novac.

Vladar osmog polja u 9. polju – ukazuje na moguće nasledstvo koje je vezano za inostranstvo, dobro je za kredite u inostranim bankama. Sa ovakvim položajem se ne treba odlučivati za put i za putovanja, uopšte, ili život u inostranstvu. Posao u inostranim predstavništvima.

Vladar osmog polja u 10. polju – nosi više od jedne karijere, ali najčešće sve su karijere koje su vezane za novac. No, vrlo su česta vojna ili policijska zvanja. Ratni profiteri.

Vladar osmog polja u 11. polju – ukazuje na osobe koje nisu baš u dobrim odnosima sa okruženjem, ali uspeh svakako ide kroz investicije ili baratanje i obrtanje tuđeg novca. Mogu ostvariti jake veze sa vrhovima vlasti, koji im obezbeđuju karijeru.

Vladar osmog polja u 12. polju – veoma nepovoljan položaj za zdravlje i čest pokazatelj kriminalnih sklonosti. No, mogao bi ukazati na veoma dobre psihologe, psihijatre, neuro hirurge.

Milan Sasic

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od Anci 88 Sub Avg 22, 2015 1:33 am

Posto ne znam gde da postavim pitanje,evo ovde cu. Smile ako je moja 8. partnerova druga,a tu se nalazi Pluton,jel moguce da moj partner imati novac?
Anci 88
Anci 88

Broj poruka : 39
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Sub Avg 22, 2015 2:11 pm

Moguce ali ne mora da znaci

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sub Avg 22, 2015 2:58 pm

Mrgud ::Osma kuca


[b]RAK 8p
– borba sa slabijima, sa ličnim emocijama ili sa majkom. Smrt je obično u kući, ako su ovde malefici a MO ugrožen bolje da živi u inostranstvu,
DA MO – kupoprodaja kuće, nasledstvo kuće, u trećem domu nalaze mir i zadovoljstvo ( 4p – 1 dom, 6p – 2 dom, 8p – 3 dom itd.), izražena sposobnost naslućivanja, sklon morbidnom, depresije, ASC Sa moguće iznenadno nasledstvo ili pokloni, preterana uživanja.
LA MO – izvesne operacije, slab i neuredan seksualni život, neočekivana zbivanja iskomplikuju život, opasnost po kuću naročito u ratu, abortusi, spontani pobačiji, problemi u seksu.Auu. Shocked
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 3:00 pm

Anci 88 ::Posto ne znam gde da postavim pitanje,evo ovde cu. Smile ako je moja 8. partnerova druga,a tu se nalazi Pluton,jel moguce da moj partner imati novac?

Moras da ukljucis i partnerovo 2,6 i 10 polje i da pogledas
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 3:13 pm

BIK 8p – nasledstvo, partner je imućan i preko njega dolazi novac, veoma čulne i strastvene osobe, seks izvor zarade, srebroljubljiv.
DA VE – korist od partnera, ume nepovoljne okolnosti da okrene u svoju korist, seks bez problema, pouzdani ljudi na koje se oslanja. Smrt u udobnim uslovima, ponekad za trpezom ili u zagrljaju sa voljenom osobom
nije lose Laughing

trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od melindas Sub Avg 22, 2015 3:44 pm

Meni su rekli da ce partner biti u odlicnoj materijalnoj polozaju imam i ja pluton u 8.kuci ali naravno nije samo zbog toga pa pogledaj moja karta

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od Pluton 2 stepen Sub Avg 22, 2015 3:48 pm

Kod mene je 8 kuca na 29 stepenu Ovna, a posto je prazna, ne znam da li da gledam Marsa ili Veneru kao vladara 8 kuce?

Pluton 2 stepen

Broj poruka : 46
Datum upisa : 22.08.2015
Godina : 38
Lokacija : Podgorica

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od melindas Sub Avg 22, 2015 3:56 pm

Pluton 2 stepen ::Kod mene je 8 kuca na 29 stepenu Ovna, a posto je prazna, ne znam da li da gledam Marsa ili Veneru kao vladara 8 kuce?
Gleda se uvek vrh kuce u kojim znakom pocinje onda ako nema planete pratis vladar u tvom slucaju Mars

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od Pluton 2 stepen Sub Avg 22, 2015 4:00 pm

Pretpostavila sam da je tako. Znaci Mars i prirodni vladar Pluton su u 2 kuci u Skorpiji prave konjukciju u orbisu 5 stepeni. Pri tom Mars vladar i moje 7. Kako ovo da tumacim? Novac od partnera, nasledstvo od njega?

Pluton 2 stepen

Broj poruka : 46
Datum upisa : 22.08.2015
Godina : 38
Lokacija : Podgorica

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od Mrgud Uto Avg 25, 2015 8:06 pm

PORTA SUPERMA – NAJVIŠA VRATA

Kriza, teskoba, mučne borbe, vrlo teški trenutci, nesrećni slučajevi, ranjavanja, operacije, teške i hronične bolesti. Formula 8p može biti "približavanje smrti i bola". Takođe je i polje nasleđa, zakona, raspolaganja tuđim novcem ali i polje strasti, seksa i smrti. Podrška dobijena od drugih, uključujuću tu i onu finansijsku, moralnu, duhovnu ili fizičku. Označava testamente, nasledstva, imovinu partnera, alimentaciju, poreze, osiguranja, tajne, duhovnu i fizičku regeneraciju, psihološki preporod, okultne stvari, duboka istraživanja, ispitivanja i skrivena imovina. Takodje pokazuje duševnu snagu, okultne moći i san. Ovo je polje hirurgije i zajedno sa 6p, ukazuje na tipove oboljenja.

VLADAR 8p

Ključna reč za ovo polje je SEKS, SMRT, PREOBRAŽAJ LIČNOSTI.
Niži tip – Sc (prirodno 8p) predstavlja niske strasti kod čoveka, kao npr. seks.
Viši tip – orao koji može da odleti i napusti zemlju–smrt, magijska ptica Feniks koja se diže iz pepela i transformiše.

Pošto je 8p drugo od 7p, pokazjue podršku koju dobijamo od drugih (bračni ili poslovni partner, drugi ljudi, nekad javnosti), bilo finansijsku, moralnu, duhovnu ili fizičku. O smrti pogledajte lekciju 422

Mnogo planeta – velike akcije i krize. Ako su ovde loše pla. sa LA, nemogiće je promašiti prognozu. Tranziti teških planeta redovno donose krize, vrlo je naglašeno kod ratnih kriminalaca, naravno u vezi 1p, 12p i loših vladara. Pokazuje koga se treba čuvati. Skup dobrih planeta daje hrabrost i veliku sreću u ratu, nagrade, ordenje i slično.

Vladar 8p će pokazati kuda je usmerena akcija (vladar 8p u 1p – na sebe, 2p – na zaradu, 3p – na kraća putovanja, komunikaciju, na braću, sestre i rodjake, 4p – na porodicu, 5p – na ljubav, decu, igre 6p – bolesti a sa MA operacije, 7p – na bračnog ili poslovnog partnera, 8p – na seks i traženje svake podrške, 9p – na inostranstvo i više obrazovanje, 10p – položaj u upravi a sa lošim MA naprasna često nasilna smrt, 11p – na prijatelje, 12p – razne ustanove zatvorenog tipa a sa LA MA na kriminal i sl.).

Seks

O seksualnim devijacijama sam pisao u lekciji 462 pa ovde to preskačemo. 8p je suština seksa i strasti bez potrebe za ljubavlju za koje je zaduženo 5p (ljubav, erotika pa seks).

Pla. u asp. sa MA VE (nekad i MO ako je asp. snažan) opisuje prirodu seksualnosti, šta neko voli ili nevoli, kao i sva prijatna i neprijatna dešavanja
- MA VE aspekt MO – daje sklonost ali sa LA zloupotrebu seksa,
- SO – zdrava seksualnost i erotika,
- ME – više priča nego što radi, duple veze,
- JU – preterivanje,
- SA – sa DA rutina, sa LA inhibicije,
- UR – uvek nešto dubiozno,
- NE – oralni seks, traži podstrek (alkohol, erotska literatura ),
- PL – izdržljivost, snaga seksa i strasti i slično).

Ovo su neke osnovne tendencije kako pla. utiču na seks, isto važi i kada su vladari 8p ili se nadju u 8p. U seksualnom životu važan je i PL (Sc) pa i UR (egzaltiran u Sc). Seksualnost posmatramo prvo kroz :
– 8p a zatim 5p
– vladar 8p pa vladar 5p (najbolje da su u DA, tada su ljubav i seks skladno povezani )
– prvo MA pa VE, zatim MO.
– ako su naglašeni gleda se i PL UR.

Naglašena seksualnost se vidi ako vladar 8p ima asp. sa MA VE ili se nalaze u 8p, naravno DA su bolji jer upućuju na zdravu seksualnost, dok LA nose zloupotrebu i često devijacije. Jaku seksualnost nose i medjusobni asp. MA VE bez obzira koji poljima vladaju ali LA nose grublji seks, koji je uvek bolji posle svadje i uvek je neki ekstrem u pitanju ( preterivanje ili apstinencija u seksu ), mada MA ASC 90* VE može doneti i impotenciju. Nije dobro ni ako su MA VE u padu ili izgonu (osim u Sc – tu je sve prenaglašeno)

Jedno je izvesno, MA 8p ili kao vladar 8p, naglašava snagu seksa (bar dok je čovek živ J ) ali MA 8p nosi i goruće opasnosti naročito sa LA. Ipak MA LA može doneti i probleme u seksu, posebno vezano za potenciju u muš. ili neredovan seks (MA LA PL).

Ako VE vlada 10p, 2p, 6p ili 5p a nalazi se u 8p, posebno sa LA može dovesti do prostitucije ili dobijanje podrške uz pomoć seksa, dok sa DA može doneti posao vezan za seks (erotska literatura, striptiz, seksi – šop itd.

Izvor...slobodni.net (Duh)

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Osma kuca u natalnoj karti Empty Re: Osma kuca u natalnoj karti

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu