Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
IX kuca u TA I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
IX kuca u TA I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
IX kuca u TA I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
IX kuca u TA I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
IX kuca u TA I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
IX kuca u TA I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
IX kuca u TA I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
IX kuca u TA I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
IX kuca u TA I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


IX kuca u TA

Ići dole

IX kuca u TA Empty IX kuca u TA

Počalji od Admin Pet Avg 21, 2015 4:23 pm

Glavna vladarstva: Putovanja na velike daljine i putovanja koja nas vode u nepoznate predele. Prekomorske, strane zemlje i udaljena mesta. Stranci, hodocasnici i istraživaci. Mesta i situacije u kojima tražimo savet i mudrost od drugih. Tamo gde pružamo ruku u nepoznato tražeci proširenje svoga znanja i razumevanje. Snovi, vizije, naduhnute misli, proricanje, astrologija, misticizam, filozofija, verovanja; želja da se sjedini sa necim vecim nego što je sam. Religija i sveštenstvo bilo koje vrste. Crkveni poslovi. Knjige, ucenje, mudrost, ucenost, univerzitet i svi oblici visokog obrazovanja. Ramsez opaža: „sve vrste studenata, kao što su astrolozi, lekari, pravnici, i svi studenti drugih korisnih znanja koji uce zajedno ”. Naucnici i pravnici-prakticari su pripisani 9. kuci i cesto postoji zabuna da li advokati i oni koji sprovode zakon treba da budu pripisani ovoj ili 10. kuci. U smislu da 9. kuca predstavlja vodjenje i savetovanja od onih koji su više obavešteni nego mi sami, advokati, savetnici i savetodavci uopšte potpadaju pod principe 9. kuce kada deluju u svojstvu savetodavca. Pravo, kao sredstvo primenjivanja sudske odluke nad drugima, medutim, pripada 10. kuci, koja je kuca autoriteta i vladarstva. Otuda su advokati pri svim sudovima pripisani 9. kuci, dok su sudije i sudije za prekršaje pripisane 10. Ako je stvar zakona razmatrana s poštovanjem prema sudskoj odluci, odluka ili ishod se presudjuju iz 10. kuce.
U Horarnoj astrologiji: Kao gore primenjeno na pitaca. Braca i sestre supruga(supruge) (3. od 7.); unuci (5. Od 5.).
U Mundanoj astrologiji: Religija, crkva i sve institucije koje se bave religijom ili duhovnim stvarima. Ako je aflikovana, 9. kuca može da predstavlja nemoralne kultove i dogmaticne religiozne organizacije. Spoljni poslovi i inostrana nadleštva; medjunarodni zakon, svetske konferencije; Ujedinjene nacije. Brodovlje, pomorski saoabracaj i uopšte putovanja na daleka odredišta, bilo da su povezana s putnicima ili trgovinom. Vazduhoplovne kompanije. Izdavacka industrija, komunikacije na daljinu i medjunarodne komunikacije. Univerziteti, koledži i sva mesta visokog obrazovanja ili specijalistickih studija; profesori, filozofske ili naucne institucije i publikacije. Zakon socijalne sredine.
U parnicama ili konfliktima: Kao gore za onoga ko inicira akciju. U parnicama, advokati koji zastupaju optužnicu ili inicijator; sudski nalozi i komunikacije koje uticu na tuženog.
U ratnim kartama: propaganda koja dolazi od strane protiv kojih je borba pokrenuta.
U medicinskim pitanjima: Zadnjice, bedra i butine.
U trgovini: Pisani izveštaji, tapije, ugovori koji se odnose na prodavca ili osobu sa kojom se trguje. Zakonski savet za kupca.
Boje: Svetlo zelena.
Kvaliteti: Padajuca, muška, dnevna. Aspekt trigona sa ascendentom i povezanost sa Suncem, pomaže da se ublaže negativnije asocijacije kadentnosti.
Smer: Jug-jugozapad
Povezane planete: Sunce se raduje u 9. kuci. Kosignifikatori su Strelac i Jupiter. Lilly primecuje: „ako je ovde smešten Jupiter prirodno oznacava pobožnog coveka u svojoj religiji ili skromnost kod doticnog; cesto sam zapažao kada je Zmajev rep (Južni cvor) ili Mars ili Saturn nesrecno smešten u ovu kucu pitac je jedva bio nešto bolji od ateiste ili ocajnog sektaša”.
Nazivi: Deus (’Bog’). Kuca religije.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu