Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
VII kuca u TA I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
VII kuca u TA I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
VII kuca u TA I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
VII kuca u TA I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
VII kuca u TA I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
VII kuca u TA I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
VII kuca u TA I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
VII kuca u TA I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
VII kuca u TA I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


VII kuca u TA

Ići dole

VII kuca u TA Empty VII kuca u TA

Počalji od Admin Pet Avg 21, 2015 4:22 pm

Glavna vladarstva: Brak i sve vrste partnerstva. Suprug(a), ljubavnik(ljubavnica) i osoba koja se pita za zdravlje. Poslovno partnerstvo i pravni ugovori koji su u vezi s tim. Watters primecuje da aflikcija 7. Predstavlja: „otvorenu svadju koja dovodi do razdvajanja u partnerstvu ili braku”. Oznacava protivnika u parnici ili konfliktu i u munadanim kartama mogucnost rata. Svi poznati neprijatelji kao takvi pripadaju ovoj kuci (12. kuca upozorava na tajne neprijatelje ali cim je njihovo postojanje poznato oni su predstavljeni 7. kucom). Ona takode oznacava begunce i odbegle, ukljucujuci poznate kriminalce koji su na slobodi kao što su osudjeni begunci. Po pitanju kradja predstavlja lopova i oznacava da li ce izgubljena svojina biti povracena (dobijena natrag). Na putovanjima oznacava odredište, a u pitanjima u kojima se razmatra da li se seliti ili ne, ono što ukazuje na imovinu koja se namerava preseliti. Simmonite sugeriše da vlada dedama (4. od 4.), ali ovo može biti direktno pokazano 4. kucom tako da bi 7. trebalo razmatrati samo ako je potrebno da se otac i deda posebno identifikuju.
U Horarnoj astrologiji: ova kuca predstavlja astrologa i ako je jako afliktovana astrolog treba da zastane pre nego što krene u posao, jer procena može da bude oštecena i da mu nanese štetu. Ovo narocito ako je vladalac 7. aflikovan u 10. kuci, što navodi na pomisao o šteti profesiji. Medutim, ako horarna razmatra nešto što se odnosi na 7. kucu, aflikcija može da opiše situaciju koja se razmatra, u kojem slucaju upozorenje treba uzeti u obzir s najvecom pažnjom.
U Mundanoj astrologiji: Stope vencanja i razvoda i brojevi koji se odnose na njih. Javni neprijatlji, tj. neprijatelji nacije – prognanici ili begunci koji nisu zatvoreni. Da li se može ocekivati rat ili mir. Ugovori i sporazumi s drugim narodima. Raphael primecuje: “Merkur u 7. oznacava mnogo aktivnosti u spoljnim poslovima, i ako je dobro aspektovan, ugovori, trgovinski sporazumi i uspešni pregovori sa drugim silama. Ako je aflikovan pokazuje dvolicnost sa drugim silama, grube diplomatske greške, raskide ugovora, komercijalna i trgovinska borba sa stranim zemljama i opšte neslaganje i medjunarodnim poslovima.” Carter primecuje da ova kuca pokazuje medjunarodni rat, ugovore i saveze, ali savetuje da prijateljski narodi moraju takode da budu razmatrani u okviru 11.kuce, a sve ono što se odnosi na medjunarodne poslove ima veze i sa 9. kucom.
U parnicama ili konfliktima: Protivnik. Branilac u parnici. Osudjenik ili kriminalac u sudskom pretresu.
U dogadjajima: predstavlja osobu protiv koje se preduzima akcija ili kome se upucuje predlog ili izazov.
U medicinskim pitanjima: Doktor ili lekar koji leci oboljenje i njegova sposobnost da izleci bolest. U telu vlada od pupka do gornjeg dela nogu, ukljucujuci zadnjice, donja creva, bešiku, matericu i reproduktivne organe.
U trgovini: Kupac ili osoba sa kojom trgujete.
Boje: Crna i veoma tamne boje. Simmonite kaže plavo-smedja.
Kvaliteti: Ugaoni, muški, dnevni. Ovo je jaka i mocna kuca, ali u opasnim situacijama, kaže se da napada sigurnost karte preko opozicija ka ascendentu.
Smer: Zapad
Povezane planete: Ovde se nijedna planete ne raduje. Lilly primecuje: „Saturn ili Mars nesrecni u ovoj pokazuju zlo u braku”. Kosignifikatori su Vaga i Mesec.
Nazivi: Zapadni ugao, Dysis (’zapad/zalazak sunca’), kuca braka.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu