Zadnje teme
Devica/Skorpija
5 posters
Strana 1 od 1
Devica/Skorpija

Evo moje natalne karte. Pozz svim clanovima

the.dangerous.one- Broj poruka : 15
Datum upisa : 21.08.2015
Re: Devica/Skorpija
Andjo tebi bi se svideo njen izgled - plutonijovska je sva,misteriozna,ima mozda velike tamne oci.
Imas mesec kvadrat saturn - saturn ti vlada kucom komunikacije (mislim da ne pricas puno,ali kada nesto kazes,kazes pametno,trevezno) ,dok ti mesec vlada 9om - tvoja filozofija,razmisljanje i ono o cemu svesno govoris,su ponekad u konfliktu
Imas mesec kvadrat saturn - saturn ti vlada kucom komunikacije (mislim da ne pricas puno,ali kada nesto kazes,kazes pametno,trevezno) ,dok ti mesec vlada 9om - tvoja filozofija,razmisljanje i ono o cemu svesno govoris,su ponekad u konfliktu
Arahnna- Admin
- Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27
Moramo otvoriti novu temu samo za 'Plutonijance' da budu ko leptiri u mrezi haha 

O_Gypsy- Broj poruka : 86
Datum upisa : 20.08.2015
Ja mislim da je ova devica/skorpija kontradiktorna dosta 
ako posmatramo po TA, vladar njenog horoskopa je mars u blizancima u 7...dosta se osvrce na ljude oko sebe, vazan joj je ugled i da bude prihvacena. A sa druge strane mesec kao njene emocije je na vrhu 12. kuce u kvadratu sa Saturnom. Dosta nesigurnosti, blokada i sakrivanja ali na prvi pogled uopste ne deluje tako.

ako posmatramo po TA, vladar njenog horoskopa je mars u blizancima u 7...dosta se osvrce na ljude oko sebe, vazan joj je ugled i da bude prihvacena. A sa druge strane mesec kao njene emocije je na vrhu 12. kuce u kvadratu sa Saturnom. Dosta nesigurnosti, blokada i sakrivanja ali na prvi pogled uopste ne deluje tako.
trolerka- Admin
- Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015
Arahnna,
Ovo za pricu je tacno, ja jesam u sustini takva, samo sto su neke okolnosti uticale na to da se mozda i previse "otvorim", i pocnem da pricam i vise nego sto treba. Kontam da se sa godinama i iskustvom to vraca na svoje mesto. U stalnom sam konfliktu sama sa sobom, nazalost
trolerka,
Potpisujem sve sto si napisala!
Nego, recite mi, ako sam ja dobro videla, samo mi je Neptun retrogradan? Pocela sam da proucavam drugu kucu, i nadam se da nije sve tako sivo, sto se finansija tice. Samo sam osnovne stvari procitala, jer jos uvek ne znam da tumacim aspekte i ove silne trigone, kvadrate, konjukcije, a htela biiih
Ovo za pricu je tacno, ja jesam u sustini takva, samo sto su neke okolnosti uticale na to da se mozda i previse "otvorim", i pocnem da pricam i vise nego sto treba. Kontam da se sa godinama i iskustvom to vraca na svoje mesto. U stalnom sam konfliktu sama sa sobom, nazalost

trolerka,
Potpisujem sve sto si napisala!

Nego, recite mi, ako sam ja dobro videla, samo mi je Neptun retrogradan? Pocela sam da proucavam drugu kucu, i nadam se da nije sve tako sivo, sto se finansija tice. Samo sam osnovne stvari procitala, jer jos uvek ne znam da tumacim aspekte i ove silne trigone, kvadrate, konjukcije, a htela biiih

Da li je neko raspolozen da mi kaze bilo sta vezano za ljubavne odnose, pls? 

tvoja 5a kuca je u ovnu,a vladar mars u 7oj kuci u blizancima - tebi su partnerstva bitna,veze su ti zabavne i moguce da u njih ulazis naglo i isto tako izlazis iz istih ,sve je brzo i kratko kod tebe - bar se tako cini
Arahnna- Admin
- Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27
Arahnna ::Andjo tebi bi se svideo njen izgled - plutonijovska je sva,misteriozna,ima mozda velike tamne oci.
U da,svideo bi me se izgled sigurno,Pl na asc

Pluton je i vladar njene karte,u XII polju sto ti kazes,misteriozna,mozda cak i zatvorena,prija joj samoca.
Na stepenu Raka,zna da bude dosta emotivna,
Mars u VII ukazuje na to da natus najvise tezi i bori se za bracni zivot,za ugled u javnosti,a ovo moze doneti i javne neprijatelje.
Mesec u Vagi zna da bude dosta neodlucan,
slazem se i za ovo za komunikaciju,mada ja bih rekla i da u ovom slucaju Mo90Sa zna da donese crne misli,ali i problem sa studiranjem,uvek neka odlaganja (Mo kao vladar IX polja)
Kakvo ti je novcano stanje?Jel teze dolazis do novca?
Neptun jeste retro,ali on ti ne igra vaznu ulogu u zivotu zato sto je vladar ukljestene kuce.
Poprilicno sam zatvorena, iako to ljudima drugacije deluje, zbog moje pricljivosti verovatno. I da, jako mi prija samoca. Veoma sam neodlucna, a mozda i nisam
nazalost, i to me bas koci. Sto se tice studiranja, vec neko vreme sve nesto "odlazem" i "cekam", ni sama ne znam sta. Da li mogu da ocekujem da ce se nesto po tom pitanju napokon promeniti, kao i na polju finansija? Osecam se nekako "zarobljeno" i kao da mi sve dolazi na tezi nacin i jaaako usporeno? Hvala vam na izdvojenom vremenu

Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
» Da li ce mo biti ponovo zajedno
» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
» Tranzit Saturna
» Lavica/vaga
» Vaga/Strelac
» Njih dvoje :)
» Lunarni za decembar