Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Seksualnost i astrologija I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Seksualnost i astrologija I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Seksualnost i astrologija I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Seksualnost i astrologija I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Seksualnost i astrologija I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Seksualnost i astrologija I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Seksualnost i astrologija I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Seksualnost i astrologija I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Seksualnost i astrologija I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Seksualnost i astrologija

4 posters

Ići dole

Seksualnost i astrologija Empty Seksualnost i astrologija

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 11:16 pm

Seksualnost je veoma slozena oblast ljudskog zivota...Svakako neophodna za opstanak same ljudske rase....Ali isto tako motivisuci faktor u medjuljudskim odnosima...Onaj nesvesni deo nas koji ima snagu da pokrene ...Mozemo ga nazvati "animom"..
Posto je tako posmatramo ,za njeno tumacenje u nasim natalnim kartama koristimo i oslanjamo se na planete koje vladaju nesvesnim ili polu svesnim delom nase licnosti...Najvise u obzir uzimamo Mesec,kao predstavnika emotivnog i iracionalnog dela coveka,zatim dva njegova pola Veneru i Mars.Pri cemu je venera vise onaj "zenski seks"(emotivniji i indirektniji),dok je mars "muski " (strastven i direktan)Mars je zapravo animalan.
Tumacimo takodje i petu kucu (koja predstavlja ljubav i nas odnos prema ljubavi i erotici),a i ona je znacajna zato sto se nalazi izmedju prve i sedme kuce ,to je kuca koja spaja nas i nas suprotni pol..Dakle kuca momaka i devojaka..i naseg odnosa sa njima.Ona je u trigonu sa prvom i sextilu sa sedmom kucom,dakle neodvojivi znacajan deo nase licnosti.
Osma kuca je sama sexualnost ,pa ona prva i najznacajnija u proucavanju ove oblasti .
Od znakova uvek gledamo skorpiona,kao i sve vatrene i vodene znakove koji opet govore na ovaj ili onaj nacin o samoj sexualnoj prirodi,ali i emotivnoj.
Planete koje grade aspekte sa marsom ,venerom i mesecom govore o tome sta osoba voli ,a sta ne voli ,kao i sta joj se desava u toj oblasti zivota.
NE smemo zaboraviti plutona jer on je ipak dispozitor skorpiona ,znaka sex-a...Ali i urana ,zbog egzaltacije u skorpionu.
Ako na primer saturn negativno aspektuje marsa ,mozemo reci da osoba ima skolonost impotenciji...Ali ona dolazi godinama(saturn)...
mars u sestom polju moze dati zdravstvene probleme po pitanju sexualnosti,ako je u ribama,mogucnost nekog virusa..Isto kao i mars u dvanaestom polju,koji ovde pored problema u samoj svesti o sexu moze dati i sizofreniju ali i MANIJAKA.
Sta jos moze dati manijaka?
Pluton u prvoj ,lose aspektovan sa marsom i mesecom ...,a imamo i plutona u dvanaestoj ..
U zenskom horoskopu mars u dvanaestoj daje mogucnost silovanja.
Mars u sestoj takodje daje i sex na poslu..
Ma ima jos puno toga samo treba pisati...aj sad vi malo piskarajte ...da razradimo sve mogucnosti.

Los aspekt meseca i marsa u zenskom horoskopu (narocito ako je mesec u 8. ili 12.kuci)takodje daje opasnost od silovanja.
Recimo Uran u 8.kuci moze dati sklonost grupnom sexu,sexu na svim neobicnim mestima ,sex preko Interneta  
Mesec u aspektu sa uranom ukazuje na sklonost grupnom sexu,na vise veza odjednom
Venera u aspektu sa uranom(narocito u losim)sklonost paralelnim vezama,homoseksualnost,egzibicionizam..

Venera –mars u aspektu bilo losem ili dobrom,ukazuje na dobre ljubavnike i ljubavnice..ako su ove erotske planete u padu ukazuju na frigidnost i impotenciju..ali mogu da ukazu i na nimfomaniju ako su bas naglaseni…
Pluton u 5. i 8.kuci ukazuje na fatalne,stastvene veze,koje se tesko prekidaju..
Los aspekt venere i plutona u muskom horoskopu moze da ukaze na muskarca koji posecuje javne kuce i koristi usluge prostitutki..
U zenskom horoskopu ovaj isti aspekt moze da ukaze na promiskuitet,cest je kod prostitutki( naravno u zavisnosti od dispozitora,ostalih aspekata i polozaja planeta itd)Narocito ako je venera u 10. kuci a u losem aspektu sa plutonom,onda to moze da ukaze na profesionalnu ljubavnicu.  ili mozda cak na strastvenu vezu sa sefom...
U muskom horoskopu mesec u losem aspektu sa uranom,veza sa razvedenom zenom,
Venera u aspektu sa saturnom –veze sa starijim osobama ili dosta mladjim..
U zenskom horoskopu polozaj venere i meseca ukazuje na to kako ona zavodi,kojim delom tela...
U muskom horoskopu polozaj venere i meseca govori o tipu zene koji ga privlaci,a kod zena polozaj marsa i sunca..kakav njoj muskarac treba..pa onda lilit i njeni aspekti-zenska seksualnost.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Seksualnost i astrologija Empty Re: Seksualnost i astrologija

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 3:54 pm

Zvezde,ljubav,seks - Mile Dupor


8. POLJE JE STRAST

Ali strast je rođena seka smrti; polje «male smrti», velike smrti, regeneracije. Ako je ovo polje jako naglašeno, onda je naglašena ljubav i mržnja, čovjek ne može usmjeriti protok snage, neodgovorno može pokvariti životni tok i sebi i drugu.

SUNCE: snaga svjetla, mistik ( Bah); 90 ubica
MJESEC: fobije, mit smrti, depresije, više smrti, opasno za glavu (Lojola).
MERKUR: bez razumjevanja, smrt pri svjesti (M. Stjuart)
VENERA: trpi zbog nečije smrti, smisao zua ženski seks, otkrivene avanture (Frojd); 90 seks uzrok smrti.
MARS: pokret i strast koji izazivaju smrt, nesretni slučajevi, razorni seks (Eva Braun)
JUPITER: smiruje, vlada strastima ( Žorž Sand)
SATURN: nesretni slučaj sa dužim posljedicama, mizerna smrt, gubi nasljedstvo ( Džonson)
URAN: teške avanture, seksualna neurastenija, naprasna smrt (Bajron)
NEPTUN: nečist eros i zagonetna smrt (Zola)
PLUTON: štpogod silovito i čudesno (Dama s kamelijama)

Ovo je polje seksa i crne magije. Dobro naglašeno kod Kazanove, Bajrona, Paganinia, Hitlera, Mensona. Škorpion je 8. mundano polje i vrlo su slični. Menson i M. Stjuart imadu masu planeta u Škorpionu. Njen pogled rekoše da je «dar Sotone». Mensona isto. Škorpion i 8. polje su loža crnog seksa, crne magije; Obratno Bik i 2. polje, Vaga i 7. polje su «bijeli». Ali zlo se lakše vidi i lakše ispunjava. Pri prognozama ne zaboravite samrtničku osmicu.
Naglašeni Škorpion ili 8. polje, opomena je da imamo čovjeka demona, otvorena ili prikrivena. Strast smiruju istočnjaci kroz studij Kundalini ili «zmijske» joge. Bez toga ovaj tip je opasan po okolinu; produhovljen ovakav znak može dati divne sposobnosti. Prežestok seks dakako pokvari brak, ali ako je 4. i 7. sa dobrim znacima sve će izdržati.
Na kraju upoređujte i naglašena polja. Ako oba partnera imadu nakrcano 2. polje, sigurni ste da će se slagati oko pitanja imovine. Ako jedan ima jako 2. a drugi 8. polje znak je žestoke erotske privlačnosti jer su to polarna polja. Itd. Prema učenju stare Kine dobar izbor 7. polja mora popraviti ono što nam okolina kvari ( zavisti, svađe, ratovi...). Naročito je sretno ako su u dobrom aspektu vladaoci 1. i 7. polja. Bilo u ličnom horoskopu, bilo u dva uporedna.
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Seksualnost i astrologija Empty Re: Seksualnost i astrologija

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 4:04 pm

I cuveni Duporovi...

ASTRO-SEKSI AFORIZMI
(prekopiracu samo prikladno za ovu temu)

Autor je dugo ljubovao i mudrovao, ali nikako nije uspio ljubav izraziti računskim koeficijentom. Ne preporučujem nikakve testove. Vrlo loš aspekt može pokvariti sve što mnogo drugih elemenata obeća dobro. Ljubav je tako jednostavna – na svojoj zrcalnoj površini, ali u tamnoj dubini kriju se beskrajne varke i zamke. Zato preporučujem proučavanje aforizama. Oni će nam dati određen odgovor – uvijek kad se elementi gomilaju. Međutim, i tu se možemo prevariti. NE 0 JU znači nimfomanku, ali kada? Ako je to u Ribama, značenje se pojačava. I to je malo. Ako je sve to u 5. Polju, značenje je još jače i sigurnije. Ali, nemojmo se još zaletjeti. Treba pogledati i elemente koji pokazuju suprotno. Ukratko: svaki navedeni aspekt i znak ima poneku tendenciju onog što je uvršteno u aforizam; ako je takvih tendencija više a čitav horoskop ne pokazuje drugačije, tek tada možemo biti sigurni u našu ocjenu. I u tom slučaju, astrologija je znanost.

Blud: Mnogo planeta Li, Ta, posebno 29. stupanj; LI 0 SA 5; VE 0 NE Aq, 90 SA nečistoća, 90 NE, ili 120 NE Sc omamljenost; Li 120 SO, 0 VE, 120 MA, 60 NE; Asc Aq u UR 90 MA, VE; MO 5. stupanj, Ge 90 VE, SA; VE 0 MO 19 Co; Asc MO 20 Ge; SA 5 Ge afl.; VE 5 ili 11 afl. UR, NE; VE-MO-SO 29 Ar i loš Mars; LI Ta afl.; VE i zemaljski znaci bez aspekta ili mnogo 120; javni blud MO 90 SA, ME, UR; za bogaćenje vladar VE 0 JU u 5 (to uspijeva tek 5% bludnica). Drugi znaci: nečistoća, vodoravne bore čela, mlitava ruka, išaran VE-brijeg, MO-crta prema malom prstu. Blud pospješuje precezija u AQ: hipi-pokret, turizam, fotosi, biznis, nove umjetnosti, zatvaranje javnih kuća.

Celibat: mnogo planeta, napose VE u 9, 12, VE 12. Ge, Le, Vi 90 M0. Asc Li VE 9. ili 12. MO početak 5. u dvotjelesnim. SA 5. ili vladar 7. 90 VE, ili Desc. MO 12. u dvotjelesnim. VE 9 spava sam, 12. izolira se. Usidjelica MA-VE u izgonu, VE 9. ili sa SA, LI u Sc. VE-MA u izgonu, a LI 0 SA. Erotski planeti u neplodnim znacima u 3, 6, 9, 12.

Defloracija (u rx tendencija, u god. hor. termin): VE 0 MA normalno s ljubavlju. Jednako VE dir. ili tranzit Asc, Desc, MA. VE 90 malefik, uvijek loš ishod, posebno 90 LI. VE 0 UR, MA 90 LI, malefik 90 LI = nasilna defloracija, s NE uz prijevaru. Ponekad UR donose i nasilnu udaju, MA ponekad ostane na pokušaju silovanja. Afl. NE mora donijeti prijevaru, piće, drogu, slike ili knjige (Delius, Pšibiševski, H. Miler).

Dojke su velike, mliječne žlijezde čiji oblik i zdravlje ovise o MO, VE, Ca i Ta znakovima.

Ekshibicija: MO 90 ME u kardinalnim znacima i jaki MA.

Ejakulacija prerano: jaki MA; prekasno jaki SA, MO stid i nesnalaženje, ME trema i žurba. Vježbom se prilagodi.

Erotoman: jaki Sc i MA u 5. 90 VE, LI 4. i jaki Ta; uopće mnogo MA i erotski aspekti.

Feminiziranost: premalo MA, previše MO; VE 90 MO, SA, NE u 7, a naglašen Aq ili Ge. LI u Li. Mnogo planeta u ženskim, negativnim znacima.

Fetišizam: egzaltiran MA 90 VE i jaki fiksni ili erotski znaci; VE:MA-NE i LI:SA-UR.

Frigidnost: erotski planeti u padu ili detrimentu, a MO u Co ili u Vi; LI 90 MO, VE, SO, 120 SA. Negativno naglašen Ta, Li, pozitivno Vi, Co, ili MO u tim znacima. Inače, tanke stisnute usnice, tanji vrat, neizražene bradavice. Jaki Co i SA daju jake tendencije. SA 90 svjetla u Sc, ili erotski planeti u Li i Co.

Hermafrodit: prenaglašeni dvojni znaci, posebno Ge. Vanjski planeti u 5. Vladar ME aspekt VE 0 UR, Algol, Aldebaran u 5, 7, 11, naročito ako je 8. stupanj Ar ili Li, ili 25 Le na početku 1, 5, 7, 11. polja. Vanjski planeti ukliješteni u 5, a LI u aflikciji Ge, Aq. U viših tipova to može biti povoljno za stvaralaštvo.

Histerija: vladar Asc u 5 i 0 JU; Algol MO-Asc; mnogo planeta u 5. MO-NE-VE 90 MA, UR; ME-SA 90 u 3. i 9. polju. Osnova je maternica MO 90 što goni na prejaka nutarnja doživljavanja, bolesne čežnje; stigmatizacija NE. Važan Ca, UR, MO.

Homoseksualac
: mnogo planeta oko 25. stupnja fiksnih znakova i jači Ge. Asc 90 UR u 5. I prejaki MA-VE; vladar 0 VE-UR u 5, 7, 11; VE 90 SA, UR, pritom Aq ili UR u 5. ili 7; MA 90 UR 11, VE 9. stupanj Ge u 5, 7, 11; Asc 7. stupanj Le, a VE 0 UR u 7. Ne s više planeta na 29. stupnju Ta, ili 30. Le uz jake zračne znakove. VE 0 UR, NE ili UR-NE u 5, 7, 11. vladar ME 90 UR u 6, 11, 12. MO vladar 5, 11 u 8; SA vladar 8. u 12, afl. PL, NE u 1. ili 10. LI u 5, 11. Aq.

Impotencija: Asc. MA 90 VE (previše rasipa, preuranjena erekcija ili ejakulacija). VE bez aspekta u 5, 11, 12 (smekšava brzo). LI afl. SA, VE, SO, MA; vladar SO u 5. afl. UR, a VE u 6; S0 90 UR u 6 (bolest). Seksualno labilni Ge, Sa, Pi i aspekti MO-VE. Mali palac, mreža na VE-brijegu. SA 0 VE u 4, 7 = impotencija partnera.

Izopačenost: spolno nezreo ako su planeti u padu ili detrimentu, Asc Ge i VE 0 ME u 12.

Koketa: jaka Li, Aq, Ge, VE u 5. polju.

Kompleksi: SA u 5, a fiksni znaci naglašeni; loše 6. i 12. polje i pripadajući planeti (vidi Perverzije).

Lezbijka: jači Pi, Ca, i VE 7, afl. SA; VE 7, a SA 4, 5, 6; VE Desc 90 SA; MA 90 SA Ar, Co; MO 120 VE, NE naročito oko 8. stupnja Ge; MO 0 Hades; UR ili NE u 5, aspekt VE, MO; mnogo planeta u 11. ili Aq, a MA Asc. Jači MA 90 SA, ili MA-MO daje lezbijku koja ima mušku ulogu.

Nestalna ljubav: promjenljivi znaci u 5, afl. MO, ME, SA i vrlo veliki VE-brijeg na ruci.

Mangup: Asc 180 MA i SO 180 SA, naglašen Aq; vladar 5. u 7. s afl.; vladar 5. VE 90 NE, UR; jak ME i VE 90 SA (ženidbeni varalica).

Masturbacija: VE 90 NE-SA Li i slični znaci.

Mazohizam: JU 90 SA u Pi; SA 90 MA Pi, Sa; vladar SA u 12. i MA Pi flagelacija; JU 9. i NE 6. afl. stigmatizacija; Asc Co, jako 12. ili Pi pojačava, ali sve manje jer razdoblje Pi prolazi.

Menstruacija: loša ako bliski planeti u Sc imaju 90 s VE; MO na Asc 90 MA, Sc 6.

Mladenačko ludilo: prejaki fiksni znaci, mnogo planeta u 5, 11, ili svi u fiksnim znacima. Asc Ta, jaka VE i fiksni znaci. Pretvrdi VE-brijeg, mlitava ruka.

Muškobanja: Asc MA i jaki kvadrati velikih planeta. Asc SO, a vladar MA u 10. Mnogo planeta na Desc ili 6, Asc Ar, Le, i MA-JU. Asc MA 90 SA, jak Ar, Sc i slično; normalno kad su muški znaci prejaki.

Nimfomanija: VE 180 MA, SA, NE nekontrolirane želje Pi, NE u 5. lažno uzbuđenje; LI 120 MO, SO 0 MO Pi 5, 7. vuče u osamu, a ne doživio ono pravo; VE vladar 8. u aflikciji bestidno napastuje; NE 0 JU (lijep trbuh i draž); aspekt VE 8. MA 12. neuroza klitorisa; jaka Li aspekt VE 9, Sa odmah se svlači i time odbija. VE-MO 90 NE; VE-MA 90 SA; VE 9 Algol u 8; vladar VE 8. ili Sc u aflikciji, LI 0 UR Ar, Ge.

Nudizam: VE Sa, 9, naročito uz jaki MA ili JU; VE u zračnim 9. Jednako u 3.

Onanija: jaki MA afl. VE u 12; Asc Sc egzaltiran MA; VE 120 NE, LI i 90 malefik. LI u Ge u 8.

Orgazam: jači u vatrenim znacima te Sc, Ta uz naglašene erotske planete i jače aspekte.

Orgije: erotski znaci, Asc. Aq, VE 0 UR, NE u 5, LI 3.

Perverzije: muškobanja, lezbijka, dvospolci, fetišizam, nekrofilija, klitorizam, sodomija i druge izopačenosti obično su tipovi s prejakim MA i aflikcije VE u 7, 11, 12. s melafikom. Ali i složeniji aspekti MA, aktivnog libida, ako je VE afl. u Sc oko 11. stupnja ili u 7. oko 9. stupnja Ge. Malefik 90 MO, VE nagoni na abnormalni seks, naročito u 5. Jači MA 90 SA u 5. sadizam; UR hermafrodit; MO histerija; VE slatki život; Pi, NE mazohizam, PL sodomija, silovanje itd. Ponekad te anomalije imaju veliki ljudi, primjerice državnici u fiksnim, intelektualci u 3, 6, 9, ili LI 0 ME Ge itd. Za rw mnogo planeta u pozitivnim znacima. Perverzna mašta NE 6 Ca, Aq 120 svjetla.

Pornografija: vodeni znaci jaki, MO 5. afl., LI 3, MA pače jak, ali starost je već tu.

Potencija: jaki erotski znaci VE i MA, posebno jak Sc.

Sadizam: kao aktivna napast – violentni znaci uz MA 90 SA (de Sade); Asc. Ar želi poniziti, Ge rafinirane okrutnosti, Co bi utažio silovitost, Vi da bi sakrio kukavičluk, jaki fiksni znaci i prejaki MA. Pojačava MA-VE Ta u 7, MA u 12. Silovanje usporedi sa Silovana.

Seksualna neurastenija: Asc Aq UR-MA 11, VE-NE 5 (slično kao Histerija, Nimfomanija); LI-VE-NE u 5, 12, a SO u Ca.

Seksualni ubojica: vladar Asc malefik u 5. s aflikcijom, ME 90 MA u Sc, naročito 90 SA. MO 0 Algol, SO UR NE aflikcija vanjskih planeta u 5. ili u 11. VE 0 MA u 12, i ME-MA; SA vladar Asc afl. NE u 10; MO afl. SA u 12 u rw. UR vladar u 5, afl. MA-VE u 8. SA u 5. afl. vladar Asc ME. PL 90 UR, NE 0 MA i prejaki Sc (Manson). MA vladar 4. u 12, opozicija SA i vladara 10. VE 0 NE (rm 22. rujna 1934. u času pomračenja ubija svojeg oca).

Silovana: VE u 5, aflikcija malefik; MA 90 LI, MA 9, afl. vladar 5. malefik, vladar 5, SA 0 MO u 8. PL, MA 90 NE u 5; UR, SA 90 MO u 11, 5; Asc LI 0 JU u padu. Normalno je da silovatelj ima malefik dispozitor u 5. s aflikcijom, normalno je da silovana ima vladara 5. Malefik u lošem polju i aspektu. Primjerice, on: vladalac MA Sc 5, 90 ME, ona Vi 5, ME 90 SA u 8.

Sodomija: MA 90 SA 5; VE Li 0 silazni čvor MO 90 JU; prenaglašeni znaci seksa uz aspekte MA, PL. MA-VE-MO Sc; SO-MO-MA-VE 5 Le; UR Sc 90 VE; MA Sc 90 VE u 5. ili 12.

Strast: najjači Sc, potom 24, 29 Ar; 3, 10, 25, 29 Ta; 11, 25 Le; 22 Vi; 9 12, 19 Sa; 16 Aq; 13, 17, 24 Pi – sve uz ostale znakove jačeg seksa. MO, VE oko 19. Co; MO na Asc oko 20 Ge. Asc Le i jaka Li; Asc MA, UR u violentnim znacima. Mnogo planeta Ta (Marija Terezija), posebno VE, MA. K tome i u Li s aspektima JU, SA (Katarina Velika priznaje 6 snošaja na dan). Jaki MA i erotski planeti oko 11 Sc ili 29 Ta, a to tjera na perverzije. Vatreni planeti u zračnim znacima ili Sc; svi planeti u vatrenim. UR, MA uz VE uvijek razjaruje. U zemaljskim i vodenim znacima niži eros (Ava Gardner). Gomilanje znakova daje nezajažljivost, primjerice vatreni MA 90 UR, SA, a erotski oko 9 Sa, 29 Ta; MA 90 PL, UR, SA i VE, MO, SO na 29 Ar itd. NE omamljuje, LI uspaljuje u Ar, aspekt MA ili vanjski u 3. i 5. polju. LI 60 VE, 0 NE, VE 90 MA, UR. Erotski MO, VE, NE afl. MA, UR donose lomove i histeriju. Afl. u 5. rw NE, ili rm UR poremećuju seks. UR je paradoks erosa, provala, scena, NE stid i tajno uvlačenje u krevet, 5. ili 11. Ostala obilježja: mesnate usnice, kolobar oko punih bradavica, glatki prsti, mekana ruka, nabrekao VE-brijeg, izražen VE-pojas, za vrijeme spavanja grli jastuk. Zdravi seks znači vatreni planet u 5, a VE-MO u negativnim znacima bez aflikcija.

Vamp: mnogo planeta u Sc, 5, 11. i jaki MA, ili MA 90 SA; MA 0 UR vodeni (Ava Gardner).

Vagina: analogno usnicama: uska – vladar VE u 9. u padu ili izgonu, R ili afl.; tip Aq VE Co 90 MO, vladar Asc i erotski u padu ili izgonu, LI 0 MO; široka – MO-VE u vodenim, teški planeti u vodenim, jaki Le, Pi, VE-NE; duboka – vatreni i Sc; dvostruka – VE Co 90 MO u Li. Vodeni znaci vlažna, zemaljski dlakava, vatreni čista, zračni suha.

Začaravanje: to može tip hipnotizera u aspektima VE-NE; za život opasno kad su aspekti SA-PL.

Ženskar: jaki erotski znaci, više vatrenih, VE u 5, a vladar ME aspektiran; VE 90 UR u 5; SO 0 VE Le i vladar Asc u 5; VE 90 SA i MA 90 JU; VE Sc na Asc (zavodnik). Asc vodeni znak NE 120 SO u 5. MA-VE daju prejake želje, NE-SO premalo časti.
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Seksualnost i astrologija Empty Re: Seksualnost i astrologija

Počalji od Mrgud Sub Avg 22, 2015 5:53 pm

Vladari pete i osme u 12...katastrofa...ima li nade za mene?

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Seksualnost i astrologija Empty Re: Seksualnost i astrologija

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 5:56 pm

A sta da ti kazem,ima jedna zvezda na 28* Device vezana za nimfomaniju,nikako da je nadjem sad. Secam se da sam citala o njoj. Mislim da je na A. A meni je Mo egz. na toj zvezdi I polje. Pa ti vidi Very Happy

Vl. 5 i 8 u 12 bi mogli da donesu razvijenu sexualnu mastu mozda. Uklapas li se ?
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Seksualnost i astrologija Empty Re: Seksualnost i astrologija

Počalji od Mrgud Ned Avg 23, 2015 5:36 pm

Ne Rolling Eyes

Mrgud

Broj poruka : 90
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Seksualnost i astrologija Empty Re: Seksualnost i astrologija

Počalji od melindas Ned Avg 23, 2015 5:52 pm

I meni su vl.5 mesec i vl.8 venera u 12 u konjukciji su

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Seksualnost i astrologija Empty Re: Seksualnost i astrologija

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu