Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Pluton u znacima i kucama I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Pluton u znacima i kucama I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Pluton u znacima i kucama I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Pluton u znacima i kucama I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Pluton u znacima i kucama I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Pluton u znacima i kucama I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Pluton u znacima i kucama I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Pluton u znacima i kucama I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Pluton u znacima i kucama I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Pluton u znacima i kucama

+3
trolerka
Admin
CrnaDama
7 posters

Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Pluton u znacima i kucama

Počalji od Admin Sre Avg 19, 2015 4:35 pm

Pluton – vaša moć transformacije i regeneracije
Šta Pluton govori o Vama?

U mitologiji je Pluton bog podzemlja kod starih Rimljana, odgovara grčkom bogu Hadu. Kao gospodar podzemlja i mrtvih, Pluton je bio jedan od najstrašnijih i najmoćnijih bogova. Po astrolozima Pluton predstavlja smrt, regeneraciju i ponovno rađanje. Njegov uticaj obuzima u potpunosti, daruje svest o onome što je skriveno, daje snagu da izvršimo promene koje će izmeniti naš život. Može da izazove intenzivne opsesije, strahove i frustracije. On pročišćava i obnavlja nas same i naše potencijale.

Pluton u znacima

Pluton u ovnu

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Ovnu boravio poslednji put u periodu od 1823. do 1852 godine. Bilo je to vreme borbi i nasilja, a generacije iz tog vremena su bile buntovne, impulsivne, tvrdoglave i opsednute vlašću. Ponovo će se naći u ovom znaku od 2068. do 2094. godine, kada ponovo možemo očekivati vreme borbi i nepotrebnog rasipanja energije.

Pluton u biku

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Biku boravio poslednji put u periodu od 1852. do 1884 godine. Generacije iz tog perioda su veliki značaj pridavali vlasništvu i sticanju materijalnih bogatstava, ali su imale i veliku potrebu za stvaranjem. Pluton će ponovo boraviti u Biku u periodu od 2094. do 2124. godine. Tada će doći do sudbinskih promena u odnosu ljudi prema materijalnoj strani sveta.

Pluton u blizancima

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Blizancima boravio u periodu od 1884. do 1914 godine. Generacije iz tog perioda su se oslanjale na um i stvoreno je mnogo noviteta. Došlo je do velikog napretka nauke i komunikacije među ljudima. Pluton će u Blizancima boraviti ponovo u intervalu od 2124. do 2154. godine. To će biti vreme velikih naučnih otkrića koja će omogućiti neverovatne načine za komunikaciju među ljudima.

Pluton u raku

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Raku boravio u periodu od 1914. do 1939. godine. Osobama rođenim u tom periodu je porodica najvažnija i posvećeni su joj u velikoj meri. Dosta su osetljive i tragaju za ličnom sigurnošću. Nestabilne su, egoistične, konzervativne i netolerantne. Ponekad imaju sklonost da rasipaju ono što je stvoreno.

Pluton u lavu


Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Lavu boravio u periodu 1939. do 1957. godine. Generacije iz tog perioda imaju potrebu da se izraze na dramatičan i otvoren način. Vrlo često se prave važnim i smatraju da su bolji od drugih. Sklone su da na prethodne generacije gledaju sa prezirom.

Pluton u devici

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u znaku Device boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Devici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritizerstvu, ali i samokritičnosti.

Pluton u vagi

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u Vagi boravio u periodu od 1972. do 1984. godine. Ove generacije imaju naklonost ka umetnosti i lepoti. Opsednute su uravnotežavanjem stvari u svom životu. Veliki su pobornici jednakosti u svemui vode bogat društveni život. Usmereni su ka budučnosti i nisu opterećeni prošlošću.

Pluton u škorpionu

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u znaku Škorpiona boravio u periodu od 1984. do 1995. godine. Ove generacije imaju veliku snagu volje i mogu da kontrološu svoje želje. Odlučne su i nameravaju da do poslednje kapi iskoriste sve što život nudi. Veoma su strastveni i duboko seksualni. Njihova budućnost se formira u uslovima eskalacije nasilja u svetu.

Pluton u strelcu

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u znak Strelca ušao 1995. i u njemu će ostati sve do 2008. godine. Ove generacije će čeznuti da pronađu filozofiju i religiju koje nude snažna duhovna i intelektualna iskustva. Sloboda im je od suštinske važnosti. Svet u kome žive se menja pred njihovim očima.

Pluton u jarcu

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton će u znak Jarca ući 2008. i boraviti u njemu do 2024. godine. Generacije iz tog perioda će imati jasne ciljeve svog delovanja. Biće istrajni i pragmatični sa urođenim smislom za vođenje i upravljanje. Zahvaljujući njima, kada oni dođu na pozicije, nastupiće konstruktivni period u razvoju ljudskog društva.

Pluton u vodoliji

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton će u znak Vodolije ući 2024. i ostati u njoj sve do 2044. godine. Ove generacije će znati da gledaju svoja posla i biće usmerene ka novim progresivnim idejama. Promene će tražiti kroz intenzivna nekonvencionalna udruženja. Ovo će biti doba velikih naučnih otkrića koja će iz korena izmeniti život ljudi.

Pluton u ribama


Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton će u znak Riba ući 2044. i boraviti u njemu sve do 2068. godine. Ove generacije će biti samopožrtvovane i mistične. Uroniće duboko u kolektivno podsvesno, ali neće znati najbolje da rukuju spoljašnjim strukturama. Ovo je period rađanja novih religija i verovanja.

Pluton u kućama

Pluton u prvoj kući


Ukazuje na osobe sa velikom unutrašnjom energijom, koje osećaju potrebu da poseduju moć. Imaju naglašenu sposobnost samopotvrđivanja, dosta upadljivo ponašanje, jednom rečju reč je o jakim ličnostima. Šarm im ne nedostaje, vole da dominiraju i vode intenzivan seksualni život. Snažno utiču na ljude iz svoje okoline, ali ih se oni, ne retko, plaše ili bar pribojavaju. Često odaju utisak opasne osobe, a to ustvari i jesu.

Pluton u drugoj kući

Kod ovih osoba je naglašena potreba za sticanjem, ali i želja za stvaranjem. One pokazuju izuzetnu zavisnost od novca i spremne su svašta da učine da bi ga se domogle. Nisu im strani ni nezakoniti poslovi. Kroz prizmu novca i materijalnog bogatstva posmatraju svet i ljude oko sebe i može se sa pravom reći da su opsednute novcem. Žele da upotrebe novac da bi kontrolisali druge ljude i stavili ih u funkciju svog bogaćenja.

Pluton u trećoj kući


Ove osobe deluju detinjasto, ali uspevaju da izvrše ono što su naumili. Često su to veliki poduhvati jer su ovo veoma inteligentne osobe, prilično širokog dijapazona znanja sa izraženom kreativnošću. Druge ljude ne shvataju baš najbolje mada imaju potrebu za komunikacijom. Moć opažanja im je naglašena. Imaju potrebu i smisao za privatnost. Znaju da budu cinični i da obmanjuju okolinu. Treba da se paze u saobraćaju.

Pluton u četvrtoj kući

Osobe imaju jaku imaginaciju i maštu, pa ih to može odvući u vode okultizma i magije. Imaju jak instikt za proučavanje tajni prošlosti i zagonetki prirode. Često su veoma osetljivi i reaguju na zračenje zemlje. Vezani su za porodicu, dom i rodni kraj. Najveće promene u životu će doživeti upravo kroz porodici i dom. Mogu biti fanatici i destruktivne osobe. Među njima ima i prevaranata i hohštaplera.

Pluton u petoj kući


Osobe koje mogu postati opsednute ljubavnom vezom. Sklone su mnogim erotskim pustolovinama, pa i nastranostima u seksu. Manipulišu sa partnerom i svaka veza ostavlja tragove na njima. Ljubavne zgode determinišu njihov život i mogu biti fatalne donoseći im nesreću. Vezane su za decu i imaju potrebu da im pruže najbolje. Zbog toga mogu preopteretiti sebe. Veoma su kreativne i dinamičnog karaktera. Treba da se čuvaju poroka kockanja.

Pluton u šetoj kući

Vama je u životu potreban cilj. Ukoliko ga ne pronađete život će vam biti nesređen i težak. Usmereni ste na posao i u tome možete prterivati. Samo posao koji ima smisla dolazi u obzir. U suprotnom vaše zdrvlje može da trpi. Često imate bioenergetske i isceliteljske sposobnosti. Prirodno ste skloni da lečite druge ljude pa postoji opasnost da postanete nadrilekar. Vi držite do svog izgleda i ne nedostaje vam šarm. Dosta volite životinje.

Pluton u sedmoj kući

Osobe na čiji život partner igra dominantnu ulogu i pod njegovim uticajem mogu doživeti duboku promenu. Veoma često je reč o privlačnim i seksepilnim osobama. Ljubavne veze su opsesija i često više njih može da ide ruku pod ruku. Sklone su i poslovnim partnerstvima i to veoma ozbiljno shvataju. Ponekad znaju da budu vrlo brutalni i da proizvode sukobe i svađe. Jednom započete sukobe ne trude se da okončaju.

Pluton u osmoj kući

Pluton u osmoj kući ukazuje na osobe duboke podsvesti, koja može ugroziti njihovo psihičko stanje. Fascinirane su kultom smrti i života posle nje. Često poseduju natčulnu percepciju i sklone su okultizmu. Vrlo su intuitivni, prepredeni i duboko ozbiljni. Seks je njihova sledeća opsesija. Veoma im je važan u životu i ukoliko im je uskraćen ostavlja duševne posledice na njih. No to se retko dešava jer imaju magnetičan uticaj na partnere. Imaju sreće sa nasledstvom.

Pluton u devetoj kući

Privlače vas intelektualne i duhovne discipline. Iz njih crpite snagu. Volite komunikaciju sa ljudima drugačijih kultura i na taj način produbljujete svoje razumevanje života. Uspešni ste u komunikaciji sa strancima. Menjate se kroz obrazovanje i putovanja. Usmereni ste ka budučnosti, ali pomno proučavate i prošlost. Posedujete veliki lični šarm. Ponekad ste previše subjektivni i skloni da peruveličavate značaj nekih stvari.

Pluton u desetoj kući

Ovaj položaj Plutona može doneti uspeh u karijeri i društvenom životu. Naročito ako se bavite poslom koji je vezan za mase ljudi, kao što je politika, na primer. Ove osobe preziru autoritete i već u najranijoj mladosti imaju sukobe sa njima. Imaju potrebu za moći i dosta energije i vremena će utrošiti da je ostvare. Nerazumevanje od strane okoline može ovim osobama doneti puno razočarenja i nestabilnosti.

Pluton u jedanaestoj kući

Osobe su sklone prijateljstvima i to smatraju svojom obavezom. Ta opsednutost prijateljstvom može da izazove borbe i teškoće. Njima prijatelji pomažu da se promene. Ponekad od svojih prijatelja uspevaju da naprave neprijatelje, ali ih svakako u prijateljskim vezama očekuju iznenadni obrti. U životu ih često prati pomoć od tajnih prijatelja. Imaju sklonosti za udruživanje i rad u raznim organizacijama, dobrovoljnim, političkim itd.

Pluton u dvanaestoj kući

Ove osobe iznad svega vole privatnost. I više od toga – one često imaju tajni život. Mada mogu delovati otvoreno možete biti sigurni da u svojoj biti to nisu. Imaju intenzivna podsvesna iskustva i bolji su kada deluju iza scene ili ispod površine. Imaju preveliku maštu koja ih može navesti na fatalne greške. Zanimaju se za tajna i okultna znanja. Mogu postati žrtve intriga i tajnih neprijateljstava.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od CrnaDama Čet Avg 20, 2015 12:58 am

Sta mislite o ovom momku Plutonu, iz vaseg iskustva, vaseg horoskopa?
Meni je on bas fascinantan, ne oprasta sebi ali ni drugima, i uvek kaznjava.
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od trolerka Čet Avg 20, 2015 7:04 pm

Njegov uticaj se slabo oseti, vise deluje na nesvesnom nivou...intezivniji je ako je skorpija naglasena i kad je uz asc.
Generalno sam primetila, svi sa naglasenom skorpijom (plutonom) imaju neverovatan sarm i privlace ljude a da pritom ne govorim o fizickom izgledu, vec eto, imaju ''ono'' nesto.
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od O_Gypsy Čet Avg 20, 2015 9:26 pm

A po čemu vidiš da li je naglašena ili nenaglašena škorpija odnosno pluton ?

O_Gypsy

Broj poruka : 86
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 9:28 pm

Npr.Pluton na ASC-u,Skorpija kao znak/podznak.Apekti licnih planeta sa Plutonom.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od O_Gypsy Čet Avg 20, 2015 9:29 pm

Znam duplu škorpiju i ima više od nešto, može se reći - mnogo toga! Ne mora da progovori, zrači!

O_Gypsy

Broj poruka : 86
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od trolerka Čet Avg 20, 2015 9:32 pm

Andja ::Npr.Pluton na ASC-u,Skorpija kao znak/podznak.Apekti licnih planeta sa Plutonom.
kao i dosta planeta u skorpiji ili 8. kuci.

Gipsy, e bas to. osoba koja fascinira i ostavlja te zatecenog Very Happy
ja znam vagu ali sa venerom,merkurom i mesecom u skorpiji. Ta prakticno i nije vaga, ponasa se kao skorpija.
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od O_Gypsy Čet Avg 20, 2015 9:37 pm

Jednoj drugarici je škorpija podznak, znak rak, ništa od toga nije ona. Ništa. Ko zna kako su se tu planete udružile ili zaratile, najviše mi je kao Vaga.

Njena škorpija ne funkcioniše Razz Šta će.. dešava se

O_Gypsy

Broj poruka : 86
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 9:38 pm

Ljudi sa izrazenom Skorpijom imaju neku mracnu,bezobraznu lepotu.
Nije klasicna,vise neka seksipilnost,atraktivnost Very Happy
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od O_Gypsy Čet Avg 20, 2015 9:40 pm

Onda Eva Green sigurno ima mnogo škorpije. Baš mi je po tvom opisu

O_Gypsy

Broj poruka : 86
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 9:45 pm

http://www.astrotheme.com/astrology/Eva_Green

Evo je njena karta,Sco nije previse izrazena.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od O_Gypsy Čet Avg 20, 2015 9:46 pm

A baš je prljavo lepa. Čudno. Doduše, možda je samo ja tako doživljavam Very Happy

O_Gypsy

Broj poruka : 86
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od trolerka Čet Avg 20, 2015 9:46 pm

Zapravo Eva nema skorpije uopste. Very Happy
Ali ima mesec u 8. (prirodno polje sco), Pluton joj pravi 5 aspekata, i ima Ve120Pl - otprilike sto Andja kaze ''bezobrazna lepota''
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od O_Gypsy Čet Avg 20, 2015 9:48 pm

E pa tooooo, to je to. Znala sam, vidite da sam prirodan talenat za astrologiju, samo ne mogu da sročim fino sve te misli što naviru odozgo Razz

O_Gypsy

Broj poruka : 86
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 9:51 pm

Uh,ona ima Mo90So egz .Mo120Pl,jel ona nekad aboritrala?
Ima ovde njena tema : https://astropredvidjanja.serbianforum.info/t55-eva-green-natal
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od CrnaDama Čet Avg 20, 2015 11:39 pm

trolerka ::Njegov uticaj se slabo oseti, vise deluje na nesvesnom nivou...intezivniji je ako je skorpija naglasena i kad je uz asc.
Ja bas imam osecaj da kod mene Pluton dominira. U svom sedistu je, u svojoj kuci i svom znaku. I pravi aspekte sa So, Mo, Me, Sa, Ur, Ne i SMC i to uglavnom dobre. Nisam imala pojma o tome dok pre nekog vremena nisam procitala opis, pronasla sam se u potpunosti. Zato mi je izuzetno zanimljiv. Very Happy
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 11:47 pm

Nije retkost da Pluton bude u svom sedistu jer se zadrzava 15-20 godina u jednom znaku.
Obrati paznju na orbise aspekata koje Pluton pravi sa tvojim planetama jer za ovoliko spore planete kao sto je Pluton ne uzimaju se veliki orbisi
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Pluton 2 stepen Sub Avg 22, 2015 9:12 am

Andja ::Nije retkost da Pluton bude u svom sedistu jer se zadrzava 15-20 godina u jednom znaku.
Obrati paznju na orbise aspekata koje Pluton pravi sa tvojim planetama jer za ovoliko spore planete kao sto je Pluton ne uzimaju se veliki orbisi

Moj Pluton je u 2 kuci u Skorpiji na 2 stepenu i pravi konjukciju sa Marsom koji je na 7 stepenu. Rekla bih da ovo nije bas dobar aspekt? Sa Suncem je u kvadratu sto opet nije dobro. Jedino su dobri sekstili sa Venerom, Jupiterom i Neptunom. A Sunce mi je strasno lose aspektovano, sve sami kvadrati sa Mesecom, Marsom i Plutonom. Ovaj kvadrat sa Marsom i Plutonom mislim da ima veze sa smrcu mog oca. A negde se plasim da ce imati veze i sa mojim buducim partnerom, jer mi je Mars vladar 7 polja u mojoj 2 kuci a njegovoj 8. Ako sam dobro izracunala. I jos Pluton u svemu tome, kao neka nasilna smrt, ranjavanje. Jesam li u pravu? Evo moje natalne

Pluton u znacima i kucama 14l11fb

Pluton 2 stepen

Broj poruka : 46
Datum upisa : 22.08.2015
Godina : 38
Lokacija : Podgorica

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Hirurg_u_pokusaju Sub Avg 22, 2015 1:25 pm

Andja ::
Pluton – vaša moć transformacije i regeneracije
Šta Pluton govori o Vama?Pluton u prvoj kući


Ukazuje na osobe sa velikom unutrašnjom energijom, koje osećaju potrebu da poseduju moć. Imaju naglašenu sposobnost samopotvrđivanja, dosta upadljivo ponašanje, jednom rečju reč je o jakim ličnostima. Šarm im ne nedostaje, vole da dominiraju i vode intenzivan seksualni život. Snažno utiču na ljude iz svoje okoline, ali ih se oni, ne retko, plaše ili bar pribojavaju. Često odaju utisak opasne osobe, a to ustvari i jesu.


Twisted Evil

Koliko istine.
Izgleda da je u poslednje vreme proradio, jer mi mnogi govore da izgledam ozbiljno i mocno. Embarassed Cool
Da li Pluton na Asc daje neki znak na licu u smislu mladeza ili oziljka?
Hirurg_u_pokusaju
Hirurg_u_pokusaju

Broj poruka : 51
Datum upisa : 20.08.2015
Lokacija : Seychelles

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Admin Sub Avg 22, 2015 2:12 pm

Saturn jr zaduzen za mladeze, a telo gledamo kroz VI i I kucu
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od trolerka Sub Avg 22, 2015 3:49 pm

CrnaDama ::
trolerka ::Njegov uticaj se slabo oseti, vise deluje na nesvesnom nivou...intezivniji je ako je skorpija naglasena i kad je uz asc.
Ja bas imam osecaj da kod mene Pluton dominira. U svom sedistu je, u svojoj kuci i svom znaku. I pravi aspekte sa So, Mo, Me, Sa, Ur, Ne i SMC i to uglavnom dobre. Nisam imala pojma o tome dok pre nekog vremena nisam procitala opis, pronasla sam se u potpunosti. Zato mi je izuzetno zanimljiv. Very Happy
Cak ti je i nick plutonovski Laughing
trolerka
trolerka
Admin

Broj poruka : 167
Datum upisa : 20.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od CrnaDama Sub Avg 22, 2015 9:19 pm

Trolerka imas dobro opazanje. gdgd Very Happy
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Taja93 Sre Avg 26, 2015 9:53 pm

[quote="Andja"][center][size=16]Pluton – vaša moć transformacije i regeneracije
[b]Pluton u škorpionu

Pluton u znacima nema velikog uticaja na pojedinca. Njegov upliv se može osetiti u retkim slučajevima kod specijalnih tipova ličnosti. Pluton boravi u jednom znaku više od 20 godina, u proseku, pa njegov položaj određuje osobine čitave generacije i ima veliki uticaj na svetske događaje. Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Pluton je u znaku Škorpiona boravio u periodu od 1984. do 1995. godine. Ove generacije imaju veliku snagu volje i mogu da kontrološu svoje želje. Odlučne su i nameravaju da do poslednje kapi iskoriste sve što život nudi. Veoma su strastveni i duboko seksualni. Njihova budućnost se formira u uslovima eskalacije nasilja u svetu.

Pluton u 7 kući
Osobe na čiji život partner igra dominantnu ulogu i pod njegovim uticajem mogu doživeti duboku promenu. Veoma često je reč o privlačnim i seksepilnim osobama. Ljubavne veze su opsesija i često više njih može da ide ruku pod ruku. Sklone su i poslovnim partnerstvima i to veoma ozbiljno shvataju. Ponekad znaju da budu vrlo brutalni i da proizvode sukobe i svađe. Jednom započete sukobe ne trude se da okončaju.
quote]
Hm, ima malo tačnog. Duboko mislim da jesam seksualna, ali to nikako da ispoljim, bar u mašti jesam. Želje od potrebe razdvajam. Sklona sam zaljubljivanju u nemoguće. Ali svesna sam tog. Brutalna sam postala, ali još nisam na jeziku. Znam samo da uzvratim bockanjem, ali mnogo gore pomislim, ali suzdržavam se radi mojih, najviše. I istina, jednom započet sukob ne trudim se da okončam, niti želim.
I opet, ne sviđa mi se jer znam da bih mogla naći partnera koji bi bio dominantan.
Taja93
Taja93

Broj poruka : 61
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Pluton u znacima i kucama Empty Re: Pluton u znacima i kucama

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu