Astroloski kutak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Zadnje teme
» rak skorpija black magic woman
Opis bračnog partnera u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Mar 16, 2016 8:33 pm od anjaaaa

» Da li ce mo biti ponovo zajedno
Opis bračnog partnera u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Jan 31, 2016 10:33 pm od Je_lena

» Opis bračnog partnera u natalnoj karti
Opis bračnog partnera u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Jan 16, 2016 1:32 pm od Lena90

» Tranzit Saturna
Opis bračnog partnera u natalnoj karti I_icon_minitimeSre Dec 09, 2015 10:32 pm od tina11

» Lavica/vaga
Opis bračnog partnera u natalnoj karti I_icon_minitimeUto Dec 08, 2015 6:19 pm od Wisnjica

» Vaga/Strelac
Opis bračnog partnera u natalnoj karti I_icon_minitimePon Dec 07, 2015 5:51 pm od Hirurg_u_pokusaju

» Njih dvoje :)
Opis bračnog partnera u natalnoj karti I_icon_minitimeNed Nov 29, 2015 5:01 pm od the.dangerous.one

» Lunarni za decembar
Opis bračnog partnera u natalnoj karti I_icon_minitimeSub Nov 28, 2015 9:53 pm od Taja93

» X kuca u TA
Opis bračnog partnera u natalnoj karti I_icon_minitimePet Nov 27, 2015 11:26 pm od Arahnna


Opis bračnog partnera u natalnoj karti

+14
Marcipa
Danny86
raskoljnikova
Taja93
Admin
Pluton 2 stepen
Edge
Hirurg_u_pokusaju
NikolBg
Anci 88
Mrgud
melindas
CrnaDama
Arahnna
18 posters

Strana 1 od 4 1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Admin Sre Avg 19, 2015 4:15 pm

Kada analiziramo ljubav i potencijalnog bračnog partnera moramo dobro proceniti Veneru i Mesec jer su to planete koje pokazuju i opisuju našu ljubav i emocije. Tek nakon toga analiziramo peto polje (ljubav, deca) i sedmo polje (brak, bračni partner).
Ako tražimo sopstvenu ličnost nećemo gledati samo Ascedent (Asc) već celu natalnu kartu. Isto tako ako tražimo bračnog partnera i njegov opis nećemo gledati samo Descedent (Dsc), 7 kuću već i sva derivatna polja .

Sistem derivatnih kuća (derivatnih polja) je posebna tehnika u astrologiji kojom se mogu pronaći i naizgled najčudnije stvari u jednoj natalnoj karti. Potrebno je samo da zamislimo kako se krećemo kroz natalnu kartu od kuće do kuće. Najbitnije je dobro započeti "potragu" i početi od prave kuće. Neophodno je odlično poznavanje simbolike kako ne bi došlo do greške.


Znak na vrhu sedmog polja je uvek suprotan od našeg podznaka i predstavlja osnovu na koju se treba nadograditi. Recimo da smo mi u podznaku Rak – Dsc će biti u znaku Jarca i to je osnova za opis našeg bračnog partnera. Previše je površno reći da će to biti neko stabilan, ambiciozan, tvrdoglav i nepopustljiv samo na osnovu toga i zato analiziramo dalje i gledamo gde je otišao vladar, u ovom slučaju Saturn jer on će nastaviti priču o našem partneru. Kuća u kojoj se nalazi Saturn će opisati dodatno njegovu suštinu kao i sam znak u kome se planeta nalazi.

Recimo da Saturn odlazi u naše 12 polje, u startu loše, jer šta naš partner i to još predstavljen Jarcem traži u polju skrivanje, izolacije i bolesti? Međutim ukoliko pogledamo iz njegovog ugla – to je njegovo 6 polje i sada već sve ima smisla, jer neko kome je osnova jarac – red, rad i disciplina odlazi u polje posla, svakodnevice i to već objašnjava da on može biti neko ko je posvećen poslu, vredan i organizovan. Pošto je Rak na vrhu Asc, 12 polje je u Blizancima i Saturn u ovom vazdušnom znaku pojačava komunikativnost i svestranost i daje blažu prirodu našem partneru. Uvek kombinujemo prirode – u ovom slučaju je to jarac – saturn 12 polje – blizanci iz našeg ugla. Dakle on može biti neko koga ćemo teško „analizirati“ jer se nalazi u polju tajni, ali to može biti i neko često odsutan od kuće jer Saturn je nedostatak, sužavanje a u Blizancima doprinosi kretanju. Takođe može biti nedostatak priče i komunikacije bar ne u onoj meri koliko bi nama odgovaralo. Međutim ako posmatramo 12 polje kao ezoteriju, duhovnost a Blizance kao priču, interesovanja, misli, razgovor svakodnevni u tom slučaju bi takva priča u našem braku i sa bračnim partnerom mogla postati svakodnevica jer sam Saturn ukazuje na stvari koje traju i koje su stabilne. Iz njegovog ugla imamo Jarac – Saturn – Blizanci – 6 polje. Dakle on je neko ko može imati više interesovanja, zanimanja, dva posla i usmeren na rad. Međutim ukoliko ostatak karte potvrđuje loše aspekte ili dispozitora ovo može biti i neko ko nema uopšte posao, interesovanja već po ceo dan gleda TV (Blizanci) i čita novine (Blizanci) jer je sve u 6 kući (svakodnevica) i sa Saturnom to traje i vremenom postaje sve učestalije.

Pre nego što ovo potvrdimo analiziramo dalje 7 kuću, da li se nastavlja u narednom znaku ili pak i u naredna dva jer ako 7 kuća počinje na poslednjim stepenima Jarca onda se može i cela Vodolija naći u ovom polju kao i deo Ribe. Ukoliko je to slučaj onda ovaj naš partner nije toliko jednostavan već se mora proširiti priča. Ukoliko se nalaze planete u ovom polju to je sledeće što analiziramo. Recimo da se u 7 polju nalazi Merkur u Vodoliji. Sada celoj njegovoj ličnosti moramo uneti još pokreta, još intelekta, interesovanja i raznovrsnosti što ponovo ide u prilog Blizancima i njegovom 6 polju a umanjuje negativnost Saturna i 12 polja jer sada ova osoba neće mirovati što znači da je malo verovatno da će dane provoditi sa daljinskim u ruci jer ima potrebu da se razvija mentalno i da stvara što odgovara Blizancima i polju posla u kome se Saturn nalazi.
Pošto su dispozitori jako važni, Saturnov dispozitor je upravo vladar Blizanaca koji odlazi u 7 polje tj njegovo 1 polje. Dakle imamo sada kombinaciju – Jarac – Saturn – Blizanci – 12 – Merkur – Vodolija – 7. Kada pogledamo grubo zajedničku simboliku to je onda svakako neko ko se može mentalno i intelektualno razvijati, niko pasivan, lenj već usmeren na sebe a za nas vrlo teško razumljiv (12 kuća, nepoznato). Iz njegovog ugla on poseduje stabilnost i volju kao i ideju kojom odlazi u kuću posla i zatim se ponovo usmerava na sebe tj razvija još više, napreduje jer se dispozitorom vraća u svoje prvo polje.
Recimo da se Merkur nalazi takođe u Jarcu ali u našem 6 polju a njegovom 12 polju umesto u Vodoliji u 7 polju, onda već možemo potvrditi priču o pasivnosti jer šta se sada dešava iz našeg ugla – Saturn u Blizancima iz 12 kuće odlazi u znak Jarca u 6 polje – ovim se povezuju kuće bolesti, slabe volje i pojačava svojeglavost i tvrdoglavost. Iz njegovog ugla on iz svoje svakodnevice i posla odlazi u 12 polje – skrivanja, nezadovoljstva i tajni.
Međutim sa ovom postavkom naš partner može biti neko ko radi u tajnosti, ko vrši analize, istražuje, neki naučnik pa i stolar koji provodi sate u radionici, laboratoriji i sva pažnja mu jeste usmerena na rad koji zahteva stabilan um i pokrete – Merkur u Jarcu. Ukoliko to nije slučaj onda može nastati problem jer planetama nije bitno kako se ispoljavaju dok ispoljavaju svoju simboliku.
Da bi se cela ova priča upotpunila, gledamo i njegovo 3 polje jer ono pokazuje kako on razmišlja, kakav mu je intelekt, ideje, način komunikacije. Zatim 10 polje jer je to najviše što može da postigne, njegova reputacija i ugled. Gledamo njegovo 5 polje jer nam pokazuje kako voli, da li je sklon aferama u braku. Gledamo njegovo 9 polje da vidimo da li je neko ko će se razvijati intelektualno i duhovno ili će ostati na nivou 3 polja.
Posle ovoga je bitno da se analiziraju sami aspekti braka i da li on može trajati a to zaključujemo iz pozicije vladara Dsc, njegovih aspekata i dispozitora. Recimo da uzmemo ovu istu postavku sa Saturnom u 12 polju koje je 6 polje samog braka ili svakodnevica braka – Saturn ovde donosi monotoniju koja može postajati sve napornija ako dispozitor bude Merkur u Jarcu u našem 6.polju (derivatnom 12) jer nas brak vuče u kuće koje nama ne prijaju, koje nas čine bolesnim i izolovanim od drugih. Pošto je ovaj naš primer Asc Rak – to je neko ko ume da ostane u braku iz navike i osećaja dužnosti, pogotovo kada se mora brinuti o partneru. Međutim šta ako je Sunce u znaku Lava u trećem polju a tu se nalazi i Mars – onda natus nikako ne može da trpi monotoniju jer će težiti da ispolji svoje stavove a pošto je Mars energija onda će se i boriti za svoje stavove. Ukoliko su Saturn i Merkur u ovom slučaju u lošim aspektima sa vladarem Asc – Mesecom ili Venerom (planeta ljubavi) može doći do prekida samog braka. Ukoliko nema jakih pokazatelja da natus može biti sklon da svu energiju troši na svoje stavove i ideje, loši aspekti Saturna mogu opisati brak koji traje ali u njemu natus pati.


Opis bračnog partnera i analiza braka je vrlo složena i samim tim mnogo više od detalja kao što su: boja kose i očiju, visina i težina partnera... Svi se menjamo iz dana u dan, starimo, ćelavimo, mršavimo i gojimo se. Žene više i ne znaju koja im je prava boja kose i kakve su obrve i kožu imale pre kozmetičkih tretmana. Ono što na kraju pamtimo jeste suština i koliko smo bili (ne)srećni u braku – „jer na kraju nije bitno šta je ko rekao već kakva je osećanja u nama izazvao“.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od melindas Sre Avg 19, 2015 7:15 pm

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Astro2gw06n5194122771
evo moj natal pa ako moze neko tumacenje po derivatnih kuca u vezi bracnog partnera
Very Happy

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Arahnna Sre Avg 19, 2015 10:00 pm

Visok i koscat,svetlo smedje kose ,deluje kao ozbiljan tip,kao da stalno o necemu razmislja,ali dosta prijatan sa dosta prijatelja,omiljen u drustvu ,drustvu koje je probrano i ozbiljno,koje mozda deluje mracno i intenzivno. Mozda plave oci,uranovske,vrcave.

Dosta novcanih problema,te ima novac,te ga nema,nastoji da nadje neki blans sto se novca tice. Stice ga mozda kroz neku vrstu tehnike,na neki nekonvencionalan nacin. Voli novac,na njega gleda sa dosta emocije,on njemu ne predstavlja samo novac,vec i sigurnost.

Mozda se dosta selio,menjao mesto stanovanja u detinjstvu ili mladosti,te mu je zelja da se skrasi.

Voli putovanja na neobicna msta,voli neobicne ljude i stvari. farao

Arahnna
Arahnna
Admin

Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od melindas Sre Avg 19, 2015 10:52 pm

Hvala na pdovoru jedno podpitanje jel ti vidis da je on stranac bas me to zanima posto sam uvek imala veze sa muskarci koji su van moje zemnje(konkretno su juzni sosedi,Grcija :-)  ) pogotovo zadnji par odina sve su bili stranci.To mi se nekako uklapa u 7.kuci ali to ipak nisu veze
Inace u odnou na tvoje tumacenje vec mi neko pada napamet sem sto nema plave oci,inace radi jako specifican posao povezan sa medije i snimanje reklame a upletena je tu i hrana(prehranbeni proizvodi).Znaci bas bas bi mi znacilo kad bi mogla sa znam jel je stranac u pitanju ili nije

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od CrnaDama Sre Avg 19, 2015 10:55 pm

Meni je 7. u Vagi, a vladar Vage u 1. kuci tj Ovnu. Very Happy
Aliii ima jos. Very Happy
U 7. u Sco mi je i Jupiter, koji je retro. Very Happy
Buni me i to sto izmedju mog vladara Marsa i te Venere nema nikakvog aspekta.  Sad
Ufff mnogo sam komplikovana.  :/
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od melindas Sre Avg 19, 2015 10:57 pm

CrnaDama ::Meni je 7. u Vagi, a vladar Vage u 1. kuci tj Ovnu. Very Happy
Aliii ima jos. Very Happy
U 7. u Sco mi je i Jupiter, koji je retro. Very Happy
Buni me i to sto izmedju mog vladara Marsa i te Venere nema nikakvog aspekta.  Sad
Ufff mnogo sam komplikovana.  :/

Vladar 7.kuce venera u 1.kuci on pronalazi tebe ovako bez karte Very Happy

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od CrnaDama Sre Avg 19, 2015 11:07 pm

O tome sam citala.
Ali ta Venera nije bas u dobrim odnosima sa Uranom, Neptunom i Mesecom, sve kvadrati. Very Happy
I gradi inkonjukciju sa Jupiterom. Nijedan dobar aspekt.
Ne sluti meni to na dobro. Sad
Vidim ja nista od toga da on mene nadje. Very Happy


Poslednji izmenio CrnaDama dana Sre Avg 19, 2015 11:10 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od melindas Sre Avg 19, 2015 11:10 pm

melindas ::
CrnaDama ::Meni je 7. u Vagi, a vladar Vage u 1. kuci tj Ovnu. Very Happy
Aliii ima jos. Very Happy
U 7. u Sco mi je i Jupiter, koji je retro. Very Happy
Buni me i to sto izmedju mog vladara Marsa i te Venere nema nikakvog aspekta.  Sad
Ufff mnogo sam komplikovana.  :/

Vladar 7.kuce venera u 1.kuci on pronalazi tebe ovako  bez karte Very Happy

Prica se ne zavrsava sa vladarima idi dalje pa vidi sta kazu dispozitori

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Arahnna Sre Avg 19, 2015 11:13 pm

melindas ::Hvala na pdovoru jedno podpitanje jel ti vidis da je on stranac bas me to zanima posto sam uvek imala veze sa muskarci koji su van moje zemnje(konkretno su juzni sosedi,Grcija :-)  ) pogotovo zadnji par odina sve su bili stranci.To mi se nekako uklapa u 7.kuci ali to ipak nisu veze
Inace u odnou na tvoje tumacenje vec mi neko pada napamet sem sto nema plave oci,inace radi jako specifican posao povezan sa medije i snimanje reklame a upletena je tu i hrana(prehranbeni proizvodi).Znaci bas bas bi mi znacilo kad bi mogla sa znam jel je stranac u pitanju ili nije

Moguce ,jer njegova cetvrta derivatna je u strelcu,moguce da se dosta selio po inostranstvu ili je rodjen tamo negde
Arahnna
Arahnna
Admin

Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Arahnna Sre Avg 19, 2015 11:15 pm

CrnaDama ::Meni je 7. u Vagi, a vladar Vage u 1. kuci tj Ovnu. Very Happy
Aliii ima jos. Very Happy
U 7. u Sco mi je i Jupiter, koji je retro. Very Happy
Buni me i to sto izmedju mog vladara Marsa i te Venere nema nikakvog aspekta.  Sad
Ufff mnogo sam komplikovana.  :/

Sto te to buni,sto mislis da bi trebalo da ima izmedju njih aspekta?
Arahnna
Arahnna
Admin

Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od CrnaDama Sre Avg 19, 2015 11:23 pm

Arahnna, nekako su mi hladni oboje. Venera u Ovnu, Mars u Ribama u stelijumu.. nisam neki strucnjak, jos ucim, mada na osnovu onoga sto vidim ne cini mi se dobro.
Sto se dispozitora tice.. dispozitor Jupitera je Pluton, takodje u Sco, samo u 8. kuci. Izmedju njih nema kontakta. Mars je dispozitor Venere, i takodje nema kontakta. Ne znam sta jos da gledam.
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Arahnna Sre Avg 19, 2015 11:39 pm

Venera u ovnu nije hladna,ona je akcija,ona je impulsivnost ( u ovom slucaju to je on kao vladar 7e,ali ona predstavlja i tebe kao devojku - pa cete se poklopiti) uz to,vladar 7e koga gledamo kao njegovog vladara asc je otisao u njegovu 7u odnosno tvoju prvu - meni se to svidja,ublazuje brak,cini ga slatkim njemu.

Mars u ribama recimo nikada nece biti preterano agresivan,bice mirniji,flegmaticniji...zasto bi zelela da dodje do kontakta izmedju njih dvoje,zasto da se borite izmedju akcije mira?

Arahnna
Arahnna
Admin

Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od CrnaDama Čet Avg 20, 2015 12:25 am

A sta mislis o Veneri u Ovnu sa ukljestenim Mesecom u svom sedistu? Mislim da je tada hladna, tesko ispoljava emocije, tesko oseca, i brzo je sve prodje. Zbog toga mislim da bi neki kontakt izmedju njih dvoje doneo neku akciju, sta znam, mozda samo lupetam sad. Very Happy
Mozda to nema veze sa tim Mo, ali eto, ja i njega uplela. Very Happy
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Arahnna Čet Avg 20, 2015 12:45 am

meni se svidja sto je on u svom d+sedistu,tu mu je lepo,odgovara mu,tu je prirodan. Ima emocije ali ih mozda ne iskazuje,ili kasni sa reakcijama
Arahnna
Arahnna
Admin

Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od CrnaDama Čet Avg 20, 2015 12:50 am

Bolje reci kasni sa reakcijama. Very Happy
Mislis partner ce biti druga ja? Mad
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Arahnna Čet Avg 20, 2015 1:32 am

tako to ide Laughing
Arahnna
Arahnna
Admin

Broj poruka : 209
Datum upisa : 17.08.2015
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od CrnaDama Čet Avg 20, 2015 1:46 am

Tesko mi i samoj sa sobom, a kamoli sa jos jednom ovakvom osobom, auu, veselo. Shocked
Znas li sta u natalu govori o aferama sa ozenjenim muskarcima?
Sad ne znam da li to spada u ovu temu, al nema druge. Very Happy
CrnaDama
CrnaDama

Broj poruka : 47
Datum upisa : 19.08.2015
Lokacija : Na vrhu.

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 5:45 am

Kreces od svog V polja,njegovog vladara.
Npr.vladar V polja koji gradi konjukciju sa Suncem,je otisao u znak Strelca (nestabilan znak ) moze da da avanture sa ozenjenima.U znaku Riba ili u aspektima sa Neptunom moze da da tajne veze ali i platonske ljubavi.
Vladar V u aspektu sa Uranom ili u Vodoliji - veze sa rezvedenim muskarcima,U znaku Jarca ili u aspektu sa Saturnom - stariji,zreliji muskarci.

Ma0So isto moze da bude jedna od potvrda veza sa ozenjenima.+ Venera
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od melindas Čet Avg 20, 2015 2:19 pm

Admin ::Kreces od svog V polja,njegovog vladara.
Npr.vladar V polja koji gradi konjukciju sa Suncem,je otisao u  znak Strelca (nestabilan znak ) moze da da avanture sa ozenjenima.U znaku Riba ili u aspektima sa Neptunom moze da da tajne veze ali i platonske ljubavi.
Vladar V u aspektu sa Uranom ili u Vodoliji - veze sa rezvedenim muskarcima,U znaku Jarca ili u aspektu sa Saturnom - stariji,zreliji muskarci.

Ma0So isto moze da bude jedna od potvrda veza sa ozenjenima.+ Venera

onda ja ispunjavam uslove ozenjeni ne nikada ali razvedeni da bilo je Very Happy moja karta je iznad pa se vidi

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 3:26 pm

Ti si odlican primer,vladar V Mo0Ve u XII p u Vodoliji.
Tajne veze (XIIp) sa razvedenim (Vodolija ), samo sto bih ja rekla da se ti emotivno vezes za njih.
Cini mi se da to nisu duge veze ili gresim?
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od melindas Čet Avg 20, 2015 3:29 pm

Admin ::Ti si odlican primer,vladar V Mo0Ve u  XII p u Vodoliji.
Tajne veze (XIIp) sa razvedenim (Vodolija ), samo sto bih ja rekla da se ti emotivno vezes za njih.
Cini mi se da to nisu duge veze ili gresim?

Ne gresis uopste,nisu bile duge veze bar ne do sada, i sve su price bas u simbolici urana,toliko neverovatne,nacin na koji se desavalo,koincidencije,slucajnosti ma filmski scenario :-) i da ne zaboravim jos nesto to su uvek bili stranci

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od melindas Čet Avg 20, 2015 3:31 pm

melindas ::
Admin ::Ti si odlican primer,vladar V Mo0Ve u  XII p u Vodoliji.
Tajne veze (XIIp) sa razvedenim (Vodolija ), samo sto bih ja rekla da se ti emotivno vezes za njih.
Cini mi se da to nisu duge veze ili gresim?

Ne gresis uopste,nisu bile duge veze bar ne do sada, i sve su price bas u simbolici urana,toliko neverovatne,nacin na koji se desavalo,koincidencije,slucajnosti ma filmski scenario :-) i da ne zaboravim jos nesto to su uvek bili stranci

Jos nesto ima jedan iskljucak sa osobom iz komsiluka nije bio ozenjen niti razveden vec u duzoj vezi koje se kratko posle toga zavrsila to bi bila simbolika 5 i 3 u 12 mesec0venera

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 3:33 pm

XIIp predstavlja prekookeanske zemlje,mada ti imas Mo0Ve90Pl koji ti vlada IX p (inostranstvo)
Mo0Ve90Sa - stariji muskarci?
Jel bilo agresivnih?
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od melindas Čet Avg 20, 2015 3:36 pm

Admin ::XIIp predstavlja prekookeanske zemlje,mada ti imas Mo0Ve90Pl koji ti vlada IX p (inostranstvo)
Mo0Ve90Sa - stariji muskarci?
Jel bilo agresivnih?
da Uvek su bili stariji agresivni ne a da dodam jos to je susedna zemja Grcka pa se nekako uklapa ja mislim 3 i 5
kratka putovanja u susednoj zemji na odmoru recimo ja sam tako povezala. Znaci agresivni nisu ali imucni jesu

melindas

Broj poruka : 154
Datum upisa : 19.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Admin Čet Avg 20, 2015 3:42 pm

Ne znam kako bih povezala sa Grckom,ona je u znaku Device.
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 685
Datum upisa : 15.08.2015
Godina : 28

https://astropredvidjanja.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Opis bračnog partnera u natalnoj karti Empty Re: Opis bračnog partnera u natalnoj karti

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 4 1, 2, 3, 4  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu